Exclusief relatie- & datingbureau R&F Introductions 4 holebis

Op zoek naar jouw ideale match met niveau?Contacteer ons!

Welkom bij R&F Introductions Relatiebureau voor holebi's

 • R&F Introductions is een exclusief relatiebureau-datingbureau voor holebi singles met niveau die opteren voor kwaliteitsvolle en discrete relatiebemiddeling met resultaat en garanties!

 • R&F is hierbij uw tijdelijke partner die u vergezelt op weg naar een liefdevolle & duurzame relatie. Onze wegen scheiden pas als wij in onze opdracht geslaagd zijn! U kan rekenen op onmiddellijk contact en ontmoetingen met singles die beantwoorden aan uw verlangens en verwachtingen.

 • Uw lidmaatschap op maat!  Wat van R&F een exclusief en uniek concept maakt, succes verzekerd! Zo kan u opteren voor onze volledige persoonlijke bemiddeling met uw eigen "Personal Matchmaker" of u kan gebruik maken van onze online-dating functies en zelfs een combinatie van beide is mogelijk!

 • Onze leden zijn midden- en hoger kader bedienden en ambtenaren, bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers,  hoger opgeleiden, bekendheden, profsporters...over heel de BENELUX.  Kortom, singles met NIVEAU!

 • Kwaliteit: R&F kent al zijn leden persoonlijk, dit is ook de enige manier om 100% correcte profielvoorstellingen te kunnen garanderen en zo ook een veilige datingservice aan te bieden.

 • Leeftijd: Lid worden kan vanaf 21 jaar . Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een aangepaste inschrijvingsformule; ook voor de 50 & 60 plussers. Op liefde staat geen leeftijd!

 • Discretie: U blijft anoniem voor de buitenwereld en ook in onze werkwijze staat uw "privacy" centraal.

 • Garantie: Wij geven u een gewaarborgd aantal contacten tijdens uw lidmaatschap, met een succesratio van 80%!

 • Bekendheid: R&F is reeds meer dan 5 jaar actief en wordt gerund door Audrey Laeremans; een ervaren dating coach & personal matchmaker. Zij komt geregeld als professional in de pers & media. R&F beschikt dan ook over een groot en exclusief ledenbestand!

 • Quality time: Wij doen het zoekwerk voor u en zorgen voor effectieve 'face to face' ontmoetingen, zodat u zeker uw nieuwe levenspartner zal ontmoeten!

 • Keuze: Diverse formules en tarieven voor een lidmaatschap, uw afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis!  Nationaal & internationaal cliënteel, 3-talig; NL-FR-ENG met kantoren over heel België.

 • Events en workshops: leden kunnen deelnemen aan single activiteiten die R&F en partners aanbieden.

 • Bekijk ook onze "extra services".

 • Like & volg ons op facebook!

**Word GRATIS lid of bel 0496/18.18.81 voor meer info!**


 

 VIP Membership 

 "R&F Introductions" is het N° 1 Datingbureau in België en Nederland voor welstellende singles, die kiezen voor personal matchmaking op topniveau! Tijdens een uitgebreid intake gesprek stellen wij u een zeer professionele, discrete en confidentiële aanpak voor. Op maat van uw wensen starten wij onze zoektocht zodat u uw ideale partner zal ontmoeten!

Enkele Vip's in de kijker vind je hier.

 

 

VIP Exclusive membership

Single, succesvol, kieskeurig…..een te drukke levensstijl? R&F Introductions, staat bekend om haar kwalitatieve, professionele en vooral discrete dienstverlening op het gebied van “Matchmaking”.
De passie en toewijding die wij onze leden bieden, reflecteert zich in een zeer grote slaagkans op het vinden van uw nieuwe levenspartner binnen een gemiddelde termijn van één jaar!
Elk jaar bieden wij aan een selecte groep de mogelijkheid om een VIP Exclusive Membership aan te gaan.

Top zakenmensen, bekendheden, etc. hebben reeds ondervonden hoe succesvol deze formule voor hen was!
Leden genieten van onze zeer professionele en hoogstaande service op weg naar hun nieuwe levenspartner.

 

Let us introduce you!