Exclusief relatie- & datingbureau R&F Introductions 4 holebis

Op zoek naar jouw ideale match met niveau?Contacteer ons!

Welkom bij R&F Introductions

Relatiebureau & Personal Matchmakers voor holebi's

 • R&F Introductions is een exclusief relatiebureau-datingbureau voor holebi singles met niveau die opteren voor kwaliteitsvolle en discrete relatiebemiddeling met resultaat en garanties!

 • R&F is hierbij uw tijdelijke partner die u vergezelt op weg naar een liefdevolle & duurzame relatie. Onze wegen scheiden pas als wij in onze opdracht geslaagd zijn! U kan rekenen op onmiddellijk contact en ontmoetingen met singles die beantwoorden aan uw verlangens en verwachtingen.

 • Uw lidmaatschap op maat!  Wat van R&F een exclusief en uniek concept maakt, succes verzekerd!

 • Onze leden zijn midden- en hoger kader bedienden en ambtenaren, bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers,  hoger opgeleiden, bekendheden, profsporters...over heel de BENELUX.  Kortom, singles met NIVEAU!

 • Kwaliteit: R&F kent al zijn leden persoonlijk, dit is ook de enige manier om 100% correcte profielvoorstellingen te kunnen garanderen en zo ook een veilige datingservice aan te bieden.

 • Leeftijd: Lid worden kan vanaf 21 jaar . Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een aangepaste inschrijvingsformule; ook voor de 50 & 60 plussers. Op liefde staat geen leeftijd!

 • Discretie: U blijft anoniem voor de buitenwereld en ook in onze werkwijze staat uw "privacy" centraal.

 • Garantie: Wij geven u een gewaarborgd aantal contacten tijdens uw lidmaatschap, met een succesratio van 80%!

 • Bekendheid: R&F is reeds meer dan 9 jaar actief en wordt gerund door Matchmaker Audrey; een ervaren relatie-expert. Zij komt geregeld als professional in de pers & media. R&F beschikt dan ook over een groot en exclusief ledenbestand!

 • Quality time: Wij doen het zoekwerk voor u en zorgen voor effectieve 'face to face' ontmoetingen, zodat u zeker uw nieuwe levenspartner zal ontmoeten!

 • Events en workshops: leden kunnen deelnemen aan single activiteiten die R&F en partners aanbieden.

 • Tarief: Kosteloze registratie mogelijk of je hebt al een VIP formule voor 199,- euro! En kan je maandelijks of per date verlengen aan 99,- euro!  ♥︎♥︎♥︎
 • Bekijk ook onze "extra services".

 • Like & volg ons op facebook!

✔️Registreer vrijblijvend uw profiel via deze link en ontvang meteen een eerste mogelijke match!

U kan zich bij R&F Introductions als 'Free member' of als 'Gast' registreren; zodat u geheel vrijblijvend en kosteloos onze werkwijze kan ontdekken en we uw slaagkansen binnen onze actieve formules kunnen berekenen en u ontvangt bovendien een eerste mogelijke match!

U kan zich ook als 'Gast' of 'Free member' registreren als u graag wenst opgenomen te worden in onze matching met onze VIP en VIP Exclusive members!

 


 

VIP formule

Deze formule is ideaal voor 'smart singles' ; stijlvol, goed opgeleid en en selectief. Zij kiezen doelbewust voor een vlotte en moderne datingservice, toch discreet en met een wetenschappelijke onderbouwde matching!

Een exclusieve en unieke datingformule met gegarandeerde potentiële matches geselecteerd door onze 'personal matchmakers' en 'relatie-experten' voor een vlotte manier naar leuke contacten en een grote slagingskans op het vinden van jouw ideale match!

 

 

 

VIP Exclusive membership

Single, succesvol, kieskeurig…..een te drukke levensstijl? R&F Introductions, staat bekend om haar kwalitatieve, professionele en vooral discrete dienstverlening op het gebied van “Matchmaking”.
De passie en toewijding die wij onze leden bieden, reflecteert zich in een zeer grote slaagkans op het vinden van uw nieuwe levenspartner binnen een gemiddelde termijn van één jaar!
Elk jaar bieden wij aan een selecte groep de mogelijkheid om een VIP Exclusive Membership aan te gaan.

Top zakenmensen, bekendheden, etc. hebben reeds ondervonden hoe succesvol deze formule voor hen was!
Leden genieten van onze zeer professionele en hoogstaande service op weg naar hun nieuwe levenspartner.

 

Let us introduce you!