Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive & superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 44 jaar, vrouw

Toffe, dynamische manager

Deze dame is een echte people-manager. Ze heeft haar steeds opgewerkt in verschillende functies, en heeft al een mooie carrière achter de rug. Ze houdt van sociale contacten, is respectvol en liefdevol ingesteld, en is steeds doelgericht! Ze zoekt een grote man (187+cm), die sterk en stabiel in zijn schoenen staat.

VIP: Provincie Antwerpen, 50 jaar, man

Positief ingestelde account manager

Deze charmante en warme man stelt je direct op je gemak. Voor een goed en open gesprek ben je aan het juiste adres. Hij is gevoelig maar staat stevig in zijn schoenen, kijkt graag vooruit en heeft een mooie carrière opgebouwd. Hij wil graag een iets jongere en zeer vrouwelijke dame ontmoeten met een positieve uitstraling. Ze vindt het belangrijk om mooi voor de dag te komen. Ze is heel liefdevol en praat vlot en open. Eerlijkheid en duidelijkheid draagt ze hoog in het vaandel. Ze houdt van gezelligheid en genieten van het leven.

VIP: Provincie Antwerpen, 57 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Gezellige, vlotte zaakvoerster

Deze positieve, open dame kan heel goed relativeren. Zij is direct in haar communicatie, tolerant, staat sterk in het leven, is betrouwbaar en verlangt dat ook van haar partner. Ze houdt van organiseren, van theater en optredens, van motorrijden en James Bond. Een leuke partner is voor haar iemand die weet wat hij wil in het leven, intellectueel, dynamisch en direct in communicatie.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 65 jaar, man

Voormalig zaakvoerder horeca zaak

Hij is een warme, lieve en affectieve man die sportief ingesteld is en graag op reis gaat. Hij legt gemakkelijk contacten en staat positief in het leven. De dame die hij wenst te ontmoeten is iemand die houdt van affectie en graag mee op reis gaat. Qua uiterlijk is ze een verzorgde dame en hij kiest eerder voor een volslanke vrouw .

VIP: Provincie Antwerpen, 42 jaar, vrouw

Vip Exclusive Member: Vlotte knappe en energieke oogarts

Deze aantrekkelijke, mooie, extraverte en vrolijke vrouw is heel sociaal en loyaal. Ze is heel dynamisch en kijkt graag vooruit. Ze weet van aanpakken, is ambitieus maar ook zeer empathisch. Vertrouwen, fysieke en mentale aantrekking, samen plezier maken en goede communicatie zijn voor haar de belangrijkste waarden in een relatie. Ze wil graag een intelligente man ontmoeten die vlot, sociaal ambitieus en humoristisch is. Bescheiden maar zeker niet te formeel. Hij is open en eerlijk en maakt graag plezier. Hij weet heel goed wat hij wil, staat stevig in zijn schoenen en durft te zeggen waar het op staat

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 47 jaar, vrouw

Vip Exclusive Member: Zelfstandig uitbaatster kledingzaken.

Deze mooie dame stapt door het leven met een stijlvolle en modieuze look. Qua karakter is ze een gedreven en ondernemende vrouw, sociaal en lief in de omgang en ze kan genieten van een gezellig etentje of een leuke citytrip. Graag ontmoet ze een verzorgde, goed voorkomende man van ongeveer 40 à 55 jaar, die haar af en toe weet te verrassen en initiatief kan nemen.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 34 jaar, vrouw

Vlotte, ondernemende dame

Deze pittige onderneemster zoekt een dynamische partner die weet wat hij wil in het leven. Elkaar versterken en steunen in projecten is waar ze naar streeft. Ze is op zoek naar iemand die haar intellectueel prikkelt en vindt zich totaal in het klassieke rollenpatroon. Ze is vlot in de omgang, heeft een heel positieve mindset en houdt enorm van het leven. Ze staat open voor nieuwe uitdagingen en organiseert geregeld leuke vrijetijdsactiviteiten. Een rijkgevuld, boeiend leven is waar ze naar streeft!

VIP: Provincie Brussels Gewest, 28 jaar, vrouw

Elegante, positieve en ambitieuse marketing manager

Deze prachtige, hardwerkende, intelligente en ambitieuse jongedame heeft veel te bieden. Met haar mooie glimlach, warme persoonlijkheid en positiviteit is ze ook zeer vrouwelijk, ondersteunend en empathisch. Ze hecht veel belang aan traditionele waarden, wederzijds respect en discipline. Ze zoekt een dynamische, succesvolle zelfverzekerde en besluitvaardige partner met een sterk karakter en moreel kompas, een harde werker, een gentleman met humor en een interessante gesprekspartner, waarmee ze ook samen van de mooie dingen in het leven kunnen genieten. Een partner die net zoals haar, een zekere comfort en levensstijl gewend is. Ze houdt van een diepe connectie, waarbij elkeen het beste van elkaar naar boven brengt.

VIP: Provincie Antwerpen, 46 jaar, man

Vlotte en ambitieuze ondernemer

Deze knappe en verzorgde man is hartelijk en extravert. Open communicatie en samen overleggen, geven hem energie. Hij is heel gedreven, maar kan ook goed loslaten en relativeren. Hij is attent, liefdevol en staat heel bewust in het leven. De vrouw die hij graag wil ontmoeten is elegant, naturel en heel vrouwelijk. Een vlotte, spontane en ondernemende vrouw. Openheid en eerlijkheid vindt ze evident. Diepgang, bewust leven en geborgenheid draagt ze hoog in het vaandel.

VIP: Provincie Limburg, 63 jaar, man

Vip exclusive member: Jurist

Deze warmhartige, stijlvolle heer heeft al heel wat opgebouwd in zijn carrière. Daar hij zijn zakelijke activiteiten stilletjes gaat overlaten, wil hij ten volle gaan genieten van het leven. Graag doet hij dit met een initatiefnemende, stijlvolle dame met savoir-vivre, die net als hem graag op reis gaat en van het leven geniet.

Pages