Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Utrecht, 68 jaar, man

Vip exclusive member, actief als docent in de klassieke talen

Positief ingestelde man met een optimistische levensinstelling. Daarbij is hij actief, dynamisch en ondernemend. Houdt van humor en lachen. Zelfreflectie vind hij belangrijk. Hij is charmant en warm, empathisch, lief, zorgzaam, betrouwbaar, open, eerlijk, stabiel en respectvol. Hoewel hij zeker intellectueel gericht is, leeft hij vanuit gevoel en intuïtie, wat voor hem even belangrijk is. Heeft geleerd hart en verstand, IQ en EQ dicht bij elkaar te brengen en in balans te houden. Wenst kennis te maken met een dame tussen ongeveer 55 en 60 jaar, met een jonge uitstraling, slank en verzorgd en hoger opgeleid.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 58 jaar, man

Knappe, sociale ondernemer zoekt vaste relatie met een vlotte dame

Een enthousiaste, leuke dame, die geniet van uitstapjes, eten, iets gaan drinken, en de alledaagse zaken, is waar deze ondernemer naar zoekt. Bij hem zal zijn partner altijd op de eerste plaats komen! Hij kijkt graag uit naar een vaste relatie, om samen te ontspannen, en te genieten!

VIP: Provincie Antwerpen, 48 jaar, vrouw

Vip excl. superior member

Deze zeer stijlvolle, slanke, grote brunette is een gedreven, charmante en warmhartige dame. Haar carrière maakte ze in de modewereld en is daar dan ook geen onbekende naam. Graag zou ze een man van ongeveer 45 à 58 jaar ontmoeten, met het nodige niveau, goed uitziend en klaar om een serieuze relatie aan te gaan en die passievol in het leven staat. Ben jij haar match? - Maak via deze link een gratis profiel aan en maak kans op een geweldige date met deze knappe vrouw! https://www.rfintroductions.be/nl/free-member

VIP: Provincie Antwerpen, 57 jaar, vrouw

Authentieke en eerlijke zelfstandige

Deze charmante, zorgzame dame is heel open en direct. Ze wil vooruit en kijkt uit naar een mooie toekomst. Stilzitten is niks voor haar, ze is graag actief en sportief in de weer. Samenhorigheid en familie is heel belangrijk voor haar. Ze voelt zich graag betrokken, als ze kan helpen staat ze met plezier klaar . Ze wil graag een leuke man leren kennen die zijn wereld goed kent. Zeker niet bang om initiatieven te nemen of nieuwe dingen te ontdekken. Hij is graag actief bezig en kijkt ernaar uit om een toekomst op te bouwen en samen de mooie dingen te beleven dat het leven te bieden heeft.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 72 jaar, vrouw

Hartelijke, intelligente, open-minded dame.

Deze dame heeft een open blik die ook toont hoe ze in het leven staat. Zij is zelfstandig, beheerst de kunst van het levensgenieten en heeft aandacht voor de kleine geneugten van het leven. Ze houdt van wandelen in de natuur, van aangenaam gezelschap, van goede gesprekken. Ze is zorgend ingesteld, hecht veel belang aan orde. Een zomers aperitief, een uitstapje dichtbij huis, kwalitatief tafelen: daar zegt mevrouw geen neen tegen. Ze wenst graag een man te ontmoeten met een verzorgd voorkomen, een open en eerlijke houdingen en met een levensverhaal om naar te luisteren en samen verder te bouwen.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 55 jaar, vrouw

Vip excl member: Zaakvoerster

Zij is een goed uitziende, vlotte dame die van aanpakken weet. Ze zorgt goed voor zichzelf én haar omgeving. Ze kan recht op haar doel afgaan wanneer ze overtuigd is. Hij is iemand die net zoals haar durft dromen en deze dromen ook durft najagen. Hij leeft met passie en straalt levensvreugde uit. Hij is eerlijk, betrouwbaar en wil samen met haar van het leven genieten.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 66 jaar, vrouw

Zelfstandige zakenvrouw op rust

Zij is een opgewekte, actieve en enthousiaste dame. Zij staat sportief en energiek in het leven. Ze houdt van reizen en levenslang bijleren. Zij houdt van de natuur, is geen stadsmens en verruimt graag haar horizon. Zij vindt een verzorgd voorkomen belangrijk. Haar toekomstige partner is een man tussen de 62-68 jaar die iets bereikt heeft in zijn leven. Zij kijkt op naar hem en hij is intellectueel. Hij is net zoals haar mee met zijn tijd, is sportief aangelegd en houdt van reizen.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 45 jaar, man

Breeddenkende man zoekt een sociale, dynamische dame

Bij deze man staat beleving centraal. Hij houdt van afwisseling, en onderneemt graag in het leven. Zijn ideale dame is sportminded, maar hoeft zeker geen extreme sportster te zijn, heeft een ondernemende instelling, en wil graag met samen met haar toekomstige partner genieten van het leven. Shoppen, wellnessen,.. zijn zeker zaken die niet zullen ontbreken in hun relatie!

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 53 jaar, vrouw

Onafhankelijke dame

Zij is een zelfstandige vrouw, die stevig in haar schoenen staat. Haar 2 dochters die ze alleen opvoedt, betekenen heel veel voor haar. Maar ze houdt ook van momenten voor zichzelf, om bij te lezen of om te wandelen met haar hond ,haar dagelijkse sport en ontspanning. Ze is heel graag in de natuur en is een buitenmens. Een goed gesprek met vriendinnen en voldoende sociale contacten vindt ze heel belangrijk. Tegen een etentje, dagje shoppen of weekendje weg, zegt ze zeker geen neen. Graag zou ze een intelligente,speelse man ontmoeten met humor, die positief in het leven staat. Interesse in een internationale omgeving en openheid naar andere culturen zijn erg belangrijk.

VIP: Provincie Antwerpen, 49 jaar, vrouw

Vip Excl member: Moderne knappe dame

Zij is een vlotte, sociale vrouw die zachtaardig en zorgzaam ingesteld is, maar ook een dame die zelfstandig in het leven staat en weet wat ze wilt. Zeer positief ingesteld en haar glas is steeds halfvol ;) Graag ontmoet ze een verzorgde en aantrekkelijke man van ongeveer 45 à 55 jaar die net als haar kan genieten van de kleine dingen in het leven . 

Pages