Onze leden

Leden in de kijker

Graag introduceren wij hier enkele van onze leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81 of start hier uw GRATIS lidmaatschap.

Leden met een exclusive of superior formule kan u via deze link vinden.

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 34 jaar, man

Technical Support Engineer

Deze aantrekkelijke jongeman is intelligent, zelfstandig en behulpzaam. Je kan op hem rekenen. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en vriendelijkheid zijn belangrijke waarden voor hem. Hij zou graag een sociale, zorgzame en zelfstandige dame tegenkomen. Iemand met een naturelle uitstraling en pittig karakter die voldoende initiatief toont.

VIP: Provincie Limburg, 41 jaar, man

Industrieel ingenieur

Deze intelligente en vlotte man is attent, bescheiden en hoffelijk. Door zijn positieve en loyale ingesteldheid kunnen anderen steeds op hem rekenen. De dame die hij zoekt is lief, zorgzaam, empathisch, respectvol en eerlijk. Ze is net zoals hem romantisch en speels van aard.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 32 jaar, man

Zaakvoerder HVAC installaties

Zijn persoonlijkheid oogt rust en kalm maar hieronder schuilt een diepzinnig karakter. Hij is hoffelijk en charmant. Wenst kennis te maken met een nette dame, ze is een ondernemend persoon; niet te afhankelijk; sociaal ingesteld, een vlotte prater en staat positief, vooruitstreven in het leven. Ze is ongeveer 25 à 35 jaar en heeft net als hem ook een kinderwens.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 41 jaar, man

Actief in vleesverwerkend familiebedrijf

HIj is een goed uitziende, charmante, empathische, warme en correcte man met een waaier aan interesses. Hij is doordacht, intelligent, enorm leergierig en op professioneel vlak gaat hij voor vooruitgang. Wanneer hij doelen heeft opgesteld zal hij er alles aan doen om deze te bereiken. De juiste match voor hem is een kokette jonge dame. Zij is een vlotte prater die snel contacten kan leggen met anderen. Ze heeft een open karakter, is zorgzaam en is positief ingesteld. Ze is sociaal en makkelijk en vlot in de omgang.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 59 jaar, man

Zelfstandige manager

Deze aantrekkelijke heer is ondernemend, sportief, bescheiden en loyaal. Graag komt hij een sportieve, eerlijke, attente en intelligente dame tegen die met een positieve instelling samen met hem van de kleine dingen van het leven kan genieten.

VIP: Provincie Antwerpen, 72 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Apothekers-assistente

Deze spontane, vlotte en lieve vrouw is heel sociaal en behulpzaam. Ze is nog heel actief en sportief en houdt van gezelligheid. Haar zorgzame en empathische kant wil heel graag delen met een man die warm en sociaal is. Hij is rustig maar ook wel vlot. Een goede band met familie en vrienden vindt hij heel belangrijk. Hij is ook nog in prima conditie en trekt er graag op uit. Liefde en affectie tonen is voor hem ook belangrijk.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 45 jaar, vrouw

Operator

Deze knappe, blonde dame is praktisch ingesteld en heeft een georganiseerde geest. Ze hecht belang aan een ordelijke omgeving en een verzorgd voorkomen. Ze wilt graag een warme, romantische man ontmoeten met intellectuele stimulatie. Ze leeft graag in het nu, heeft een behoefte om belangrijk en essentieel te zijn in de levens van andere en in alles wat ze doet. Ze houdt van rustige dingen zoals gezellig taferelen, concerten, klassieke muziek, ...

VIP: Provincie Antwerpen, 37 jaar, vrouw

Director in de toeristische sector

Deze vlotte en stijlvolle brunette is qua karakter spontaan, sociaal, ondernemend & gedreven. Houdt van gezelligheid en mensen om haar heen. Avontuurlijk en travel addict. Passioneel en geeft zich voor 200% in alles wat ze doet. Positief en 'fix it' mentaliteit. Lief & zorgzaam, maar ook pittig. Haar ideale match is een aantrekkelijke man die ondernemend, intelligent, klassevol, spontaan, charmant, sociaal en avontuurlijk is, met een sterke persoonlijkheid.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 33 jaar, man

Vlotte ondernemer

Deze knappe, vlotte en oprechte ondernemer houdt van hard werken en leuk leven. Hij heeft het hart op de tong en gaat door een vuur voor familie en vrienden. Deze man wil de wereld zien maar kijkt ook uit naar een gezin stichten met de juiste dame. Hij is loyaal, zorgzaam en positief ingesteld. Deze dame die bij hem past is een spontane madam die er goed uitziet, graag plezier maakt en houdt van reizen. Zij heeft normen en waarden, staat stevig in haar schoenen en is optimistisch van aard.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 44 jaar, vrouw

Manager

Een vlotte, ambitieuze en aantrekkelijke dame die erg enthousiast en optimistisch in het leven staat. Iemand met een breed interesseveld die goed in haar vel zit. Vrienden en familie zijn voor haar erg belangrijk. Een grote man met een verzorgd voorkomen kan haar bekoren. Hij is lief, zelfzeker, familieminded en heeft de nodige dosis ambitie en humor. Tevens is hij breeddenkend en wil hij, net zoals haar, het beste in zijn partner naar boven halen.

Pages