Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 63 jaar, vrouw

Dame actief in haar eigen cateringbedrijf

Deze positieve dame geniet van het leven. Ze werkt nog veel en graag, en geniet daarnaast van gastronomie. Ze heeft een brede algemene kennis en een ruime visie, wat ze ook wil terugvinden bij haar toekomstige partner. Hij heeft karakter, maar is ook zachtaardig en empatisch. Hij is een stijlvolle gentleman met uitstraling en is 60 a 72 jaar jong.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 60 jaar, vrouw

Gedreven en avontuurlijke dame

Zij is ondertussen op rust, na een lange carrière in de medische sector, maar stilzitten of haar vervelen doet ze zeer zeker niet! Zij is een sociale, open en vlotte dame die creatief, behulpzaam, sportief, avontuurlijk, openminded, leergierig en respectvol in het leven staat. En wenst graag kennis te maken met een attente heer van ongeveer 57 à 67 jaar die gedreven is en met een sterke persoonlijkheid.

VIP: Provincie Limburg, 37 jaar, vrouw

Juriste actief in de HR

Zij is een mooie, stijlvolle, slanke jonge dame die gedreven in het leven staat. Ze is sociaal, hulpvaardig en een echte bemiddelaar. Om te ontspannen gaat ze geregeld sporten of salsa dansen. Ze zou graag een grote, intelligente, galante man ontmoeten die ambitieus in het leven staat en ongeveer 38 à 45 jaar oud is.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 65 jaar, vrouw

Therapeute

Zij is een warme, lieve, goedlachse en attentvolle vrouw. Zij staat actief in het leven en is leergierig. Zij is op zoek naar een man met dynamisch karaktertrekken. Zo heeft hij zin voor initiatief en staat hij actief in het leven. Hij is een warme, verantwoordelijke man met het hart op de goede plaats. Deze man zal zich nooit vervelen met haar.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 64 jaar, vrouw

Tandarts op rust

Zij houdt van een actief leven, wandelen en naar de gym gaan doet ze graag en heel regelmatig. Zij is een rustig en evenwichtig persoon die graag direct zegt waar het op staat. Zij zou graag kennis willen maken met een zachtaardige man, jong van geest, die niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Iemand met wie ze mooie wandelingen kan gaan maken of eens naar het theater of film kan gaan.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 46 jaar, man

Customer Care Specialist

Deze man houdt van diepgang, sensitiviteit en écht connectie. Hij is transparant en eerlijk, stelt zich graag flexibel op. Hij houdt van kunst en filosofie en zou het geweldig vinden mocht zijn partner hier ook interesse in hebben. Zijn toekomstige partner is kleiner dan 1m75 en slank gebouwd. Bovenal openminded en communicatief.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 53 jaar, vrouw

Vip Exclusive member

Zij is een slanke, blonde en vlotte dame die met een jonge geest in het leven staat. Ze bruist van de energie en heeft een opgewekt karakter. Sport is de rode draad door haar leven en beoefent dit dan ook nog steeds op wedstrijdniveau. Ze zou graag een verzorgde, attente man ontmoeten van ongeveer 48 à 58 jaar om samen te genieten van de toekomst.

VIP: Provincie Antwerpen, 40 jaar, vrouw

Werkzaam op een notariaat

Zij is een lieve, jong ogende vrouw die zelfstandig en nuchter in het leven staat. Ze heeft een breed interesseveld en staat open om nieuwe dingen te ontdekken. Graag ontmoet ze een man met het nodige knuffelgehalte en een initiatiefnemer van ongeveer 45 à 55 jaar.

VIP: Provincie Limburg, 43 jaar, vrouw

Zelfstandig zaakvoerster in de horeca

Zij is een pittige, jong ogende en gedreven vrouw die zeer ondernemend in het leven staat. Daarbuiten is ze een echte levensgenieter en maakt graag plezier. Ze is van karakter eerlijk en oprecht en verwacht dit ook van haar partner, verder zoekt ze een man met een moderne look, van ongeveer 40 à 50 jaar en met een sterke persoonlijkheid.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 62 jaar, vrouw

Voormalig juriste

Warme klassevolle dame op pensioen denkt helemaal nog niet aan rusten, het is nu tijd voor te genieten van het leven. Zij zit nog boordevol levenslust en wilt nog heel veel dingen ontdekken en leren. Ze heeft een zacht en teder karakter met een speels kantje. Haar liefde en haar hart wilt ze alleen geven aan een gentleman die haar, op een eerlijke en oprechte manier, een warm en geborgen gevoel geeft.

Pages