Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 47 jaar, vrouw

Voormalig administratief bediende

Avontuurlijke en sportieve dame zoekt een partner in crime om samen leuke dingen te ondernemen. Hij is een sportieve, aantrekkelijke man die openstaat voor nieuwe zaken. Hij is net zoals zij communicatief en in staat om zich emotioneel open te stellen. Naturel en spontaan, om het met z'n twee extra leuk te maken.

VIP: Provincie Limburg, 36 jaar, vrouw

Relatiebeheerder bij grossier in de pharmaceutische sector

Zij is een intelligente, vlotte en sociale jonge dame, die zelfstandig en matuur in het leven staat. Weet steeds goed voor de dag te komen en styling is dan ook één van haar hobby's. Sinds ze mama is ze ook meer bewust gaan leven en kan ze nu vooral ook genieten van de kleine dingen in het leven. Graag ontmoet ze een man van ongeveer 35 à 45 jaar die haar met zijn charisma weet te veroveren en zelfzeker in het leven staat.

VIP: Provincie Henegouwen, 48 jaar, vrouw

Afgevaardigde beheerder eigen venootschap

Deze charmante, spontane, vriendelijke vrouw is op zoek naar een partner die houdt van interactie en waar ze een gezellige babbel mee kan voeren. Zij is gedreven in haar werk en staat positief in het leven. Ze houdt van humor en samen met haar partner wilt ze gezellige momenten beleven. Zij is een levenslustige, energieke vrouw waarmee je je nooit zal vervelen. Kortom zij is een vrouw met pit.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 69 jaar, man

Voormalig ondernemer in de autosector

Hij is een charmante en goed uitziende man, een fijn persoon in de omgang. Hij wenst graag kennis te maken met een lieve dame die ontzettend hard kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ze maakt net zoals hij de dingen niet moeilijker dan ze zijn. Ze is oprecht en gewoon. Ze steunt haar partner en krijgt dit ook in return, net zoals in een goed huwelijk. Ze zijn er voor elkaar.

VIP: Provincie Limburg, 65 jaar, man

Voormalig zaakvoerder

Recentelijk heeft hij zijn zaak overgelaten en zou graag terug een dame ontmoeten die lief, trouw en sociaal is en met een verzorgd en slank voorkomen. Hij reist graag, fietst regelmatig en kan genieten van een goed boek. Gedreven, hulpzaam, trouw, een luisterend oor; omschrijft een deel van zijn karakter.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 46 jaar, vrouw

Operations Manager

Avontuurlijke en sportieve, maar stijlvolle dame wenst kennis te maken met charismatische man die net zoals zij graag volop van het leven geniet. Dit in de ruimste zin van het woord. Hij is net zoals zij eerlijk en open, gaat een discussie niet uit de weg.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 34 jaar, man

Programmeur

Avontuurlijke en actieve jongeman wenst graag kennis te maken met een fijn, ondernemende dame. Zij heeft net zoals hij een brede interesse en heeft ook een eigen leven inclusief hobby's. Ze verrijken elkaar en dagen elkaar hiermee uit.

VIP: Provincie Antwerpen, 51 jaar, vrouw

Hartelijke zelfstandige in medische sector

Zij is een lieve, rustige, zeer verzorgde vrouw met een zachte uitstraling. Ze is graag actief bezig, zorgt dat het thuis gezellig is en haar grootste hobby is haar tuin. Ze is zeker geen flapuit maar vindt samen praten en aandacht geven om te bouwen aan een warme en intieme relatie belangrijk. Ze wil graag een rustige, sportieve, doordachte man leren kennen die ook houdt van de natuur, en graag actief bezig is. Een goedlachse man die het leven van de positieve kant bekijkt. Een intelligente gedreven persoon die graag onderneemt en dankbaar geniet.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 45 jaar, man

Ondernemer - Vip Exclusive Member

Hij is een zeer intelligente zakenman, die houdt van schoonheid in al zijn facetten en wenst graag kennis te maken met een goed uitziende dame. Glamour en flair staan centraal in zijn leven, dit wenst hij graag terug te vinden in zijn toekomstige partner. Hij is een passioneel iemand die houdt van diepgang. Zeer hulpvaardig, altruïstisch ingesteld en een tikje rebels. Zij heeft pit én karakter en wil graag een man naast haar om plezier mee te maken en te genieten van het leven.

VIP: Provincie Antwerpen, 29 jaar, vrouw

Enthousiaste business development en marketing manager

Ze is een mooie vrouwelijke en verzorgde vrouw die houdt van gezelligheid. Ze staat graag op de voorgrond maar zoekt het niet bewust op. Ze past zich gemakkelijk aan en wil vooruit in het leven. Humor, eerlijkheid en trouw zijn vaste waarden in haar leven. Ze wil graag een man leren kennen met dezelfde waarden. Iemand die ambitieus is in zijn job maar wel een goede balans heeft met zijn privéleven. Een verzorgde mannelijke man die open staat voor nieuwe ontdekkingen en avontuur. Deze man heeft nog een kinderwens voor de toekomst.

Pages