Onze leden

Leden in de kijker

Graag introduceren wij hier enkele van onze leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81 of start hier uw GRATIS lidmaatschap.

Leden met een exclusive of superior formule kan u via deze link vinden.

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Antwerpen, 56 jaar, man

Vip exclusive member: Customer service verantwoordelijke

Hij is een verzorgde, sympathieke man met een breed interesseveld; zo is hij sportief, leest graag, gaat graag op uitstap, etc. Hij is op zoek naar een verzorgde vrouwelijke klasse dame om samen een mooie toekomst mee uit te bouwen vol liefde en gezelligheid.

VIP: Provincie Antwerpen, 44 jaar, man

Vlotte en flexibele ondernemer

Deze verzorgde en vlotte man straalt vertrouwen uit. Zijn luistervaardigheid en aangename stem stellen je direct op je gemak. Hij is heel flexibel, open minded en houdt van nieuwe uitdagingen. Hij heeft heel veel interesses, houdt van verrassingen en een goede dosis humor. De vrouw die hij graag wil ontmoeten heeft een mooie uitstraling en is authentiek. Ze is gelukkig met zichzelf en is gepassioneerd in wat ze doet. Ze is ondernemend en flexibel en houdt van evolutie.Humor is heel belangrijk in haar leven Ook heeft ze een grote speelheid en zin in avontuur.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 64 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Zorgkundige

Deze lieve, leuke en down to earth dame houdt van de zee, dieren en omgaan met mensen. Zij is sociaal, empatisch, pittig, humoristisch en attent. Zij wil graag iemand ontmoeten om samen gezellige en leuke dingen te doen; samen genieten van de kleine dingen, elkaar plagen, elkaar verzorgen en plezier maken. De man die bij deze dame past is een grote en elegante man met humor en empathie. Een intelligente man die respect toont en sociaal en communicatief is ingesteld. Een gentleman met klasse.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 42 jaar, man

Zelfstandig Project Manager

Deze spontane en leuk uitziende man is een lieve, trouwe en ondernemende man die weet wat hij wil en geniet van de kleine dingen in het leven. Hij houdt van sporten, lekker gaan eten en reizen. De dame die bij deze man past is een verzorgde, sociale en ondernemende vrouw met humor. Zij is oprecht en staat stevig in haar schoenen. Zij houdt van spontaniteit en is sportief.

VIP: Provincie Antwerpen, 71 jaar, vrouw

Vip exclusive member; Zeer knappe en energieke klassedame

Deze knappe, stijlvolle en heel energieke klasse dame staat heel optimistisch in het leven. Ze is heel sociaal en houdt van de zee. Hij is een lieve, attente en stijlvolle man met een goede portie humor om samen te genieten van het leven en een romantische relatie op te bouwen.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 60 jaar, vrouw

Klassevolle dame

Deze dame legt enorme energie aan de dag als het gaat om het opstarten van nieuwe projecten en het behalen van doelen in haar leven. Ze is spontaan en heeft een jonge mindset. Ze beschikt over goede communicatieve vaardigheden en zegt ook waar het op staat. Een gezonde levensstijl en vitaliteit zijn voor haar belangrijk. Ze reist zeer graag en veel. Het is voor haar van belang om de ruimte en vrijheid te krijgen die ze van nature nodig heeft. Kortom een dame met een sprankelende persoonlijkheid. Ze wenst graag een klassevolle heer te ontmoeten die haar kan triggeren op vlak van intelligentie . Een karaktervolle, zorgzame, warme man die wilt investeren in een duurzame relatie.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 62 jaar, man

Ondernemer in de duivensector

Deze goed uitziende, vlotte en intelligente man is een harde werker, steeds zeer gedreven en stilzitten is niets voor hem. Als hij voor iets gaat, geeft hij zich ten volle. Hij is een vlotte prater, liefdevol, trouw en loyaal. In een relatie zoekt hij naar een diepere connectie en zeker geen oppervlakkige verbintenissen. Eerlijkheid en een vriendelijk gebaar beloont hij graag met zijn loyaliteit. Een dame die gekenmerkt wordt door een fijne uitstraling, die sterk, moedig, ambitieus en bijzonder begripvol is. Een dame die knap, sensueel en verzorgd is. Hij is energievol, sportief en vindt het belangrijk om in een relatie gelijkgestemd te zijn en je anderen niet nodig hebt om gelukkig te zijn.

VIP: Provincie Limburg, 57 jaar, man

Director of Operations

Deze charismatische en verzorgde ondernemer is actief, sociaal, goedlachs en positief. Steeds met een ander begaan, zorgzaam en behulpzaam. Respect, eerlijkheid en genegenheid zijn voor hem belangrijke waarden. De dame die bij hem past is net zoals hem verzorgd, ordelijk, communicatief, integer en loyaal. Een fijne relatie voor hem is samen goede, eerlijke gesprekken kunnen voeren en tevens samen voldoende ontspannen door onder andere een weekendje weg te gaan of een optreden mee te pikken.

VIP: Provincie Limburg, 53 jaar, vrouw

Makelaarexpert

Deze boeiende dame staat erg positief in het leven en vindt humor heel belangrijk. Ze is ondernemend, actief en goed in knopen doorhakken. Een avontuurlijke durver die respect, eerlijkheid en trouw erg belangrijk vindt. De man die haar kan bekoren reist net zoals zij erg graag, is positief ingesteld, flexibel, actief, sociaal en heeft dezelfde waarden en normen als haar. Het is een extra troef als hij haar voorliefde voor Amerika en wagens kan delen.

VIP: Provincie Limburg, 50 jaar, vrouw

Innovatieve woonontwikkelaar

Deze aantrekkelijke en slanke dame is ondernemend, sociaal, zorgzaam en gedreven. Dit zijn ideale eigenschappen om haar werk en haar leven met de nodige passie te leiden. Tevens is ze een echte levensgenieter en bezige bij die graag tijd maakt voor avontuur, genieten en reizen. Ze zou graag een zorgzame, warme en oprechte man leren kennen waar ze zich tot aangetrokken voelt en waar ze goed mee kan communiceren.

Pages