Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive & superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie , 59 jaar, vrouw

Elegante dame actief binnen sportsector

Zij is een dynamische, actieve dame met een passie voor skiën. Sport is belangrijk in haar leven. Ze heeft een zeer vrouwelijk voorkomen en is aangenaam in de omgang. Hij is eveneens een levensgenieter die er een actieve levensstijl op na houdt. Hij is niet gericht op problemen maar zoekt oplossingen. In de relatie die zij zoekt is vrijheid een belangrijk element.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 51 jaar, vrouw

Projectcoördinator

Zij is een spontane, warme en goedlachse vrouw. Ze is steeds goedgezind. Ze is een bezig bij en houdt van uitdaging. Haar werk vindt ze belangrijk maar slaagt erin om een evenwicht te vinden tussen werk en privé. Ze houdt van gezelligheid, is huiselijk en behulpzaam ingesteld. De man die wenst te ontmoeten houdt van dialoog, is sympathiek, niet dominant en kan affectie tonen. Net zoals haar kan hij van de kleine dingen in het leven genieten en het samen gezellig maken.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 72 jaar, vrouw

Actieve dame op rust

Zij is een sociaal geëngageerde dame die er in haar pensioen een zeer actief leven op na houdt (serviceclub, boekenclub, kaartclub, vrijwilligerswerk, ...). Ze heeft tal van activiteiten, komt zelfzeker over en staat sterk in het leven. Hij is iemand die ook nog graag actief bezig is en samen hoopt ze een aangenaam leven uit te bouwen waarin gezelligheid troef is.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 30 jaar, man

Zelstandig ondernemer

Hij is een jonge zaakvoerder die zeer proactief in het leven staat en zijn dromen niet enkel droomt, maar ook realiseert. Hij houdt van zijn werk, maar geniet even zeer met volle teugen van de mooie dingen die het leven biedt. Hij wil graag een actieve, communicatieve vrouw ontmoeten om samen te genieten en later ook een gezin uit te bouwen.

VIP: Provincie Antwerpen, 55 jaar, man

Vip exclusive member: Ondernemer

Hij is een goed opgeleide ondernemer die als gentleman in de omgang heel open en vooral een fijne gesprekspartner is. Qua uiterlijk is hij groot, slank en weet stijlvol voor de dag te komen. Hij heeft een brede interesse waaier, reist graag en is ook sportief aangelegd. Zijn toekomstige partner is een zeer vrouwelijke dame met klasse die optimistisch en dynamisch in het leven staat. Zij is ongeveer 45 à 55 jaar jong.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 42 jaar, vrouw

Juridische directie-assistente

Deze sympathieke, rustige dame is zeer optimistisch, ruimdenkend, creatief, zacht, romantisch en liefhebbend. Ze houdt van reizen, fotografie en de natuur. Een lange wandeling in de natuur is haar ultieme ontspanning. Ze zoekt een stabiele relatie, gebaseerd op vertrouwen en open communicatie.

VIP: Provincie Noord-Brabant, 38 jaar, man

Manager

Hij is een goed gebouwde grote man die op zoek is naar een vaste relatie. Hij heeft een verantwoordelijke baan in de logistieke sector. Hij houdt van weggaan, reizen en het goede leven met tapas en een tropische cocktail. Zon & welness staan steevast op zijn agenda. Hij is open minded, eerlijk en vindt vertrouwen heel belangrijk. Hij staat open voor een goedlachse slanke vrouwelijke dame met gevoel voor ritme en die wel houdt van wat spanning. Een zelfstandige vrouw die met plezier in het leven staat. Zijn droom voor de toekomst: samen genieten in een buitenverblijf in het zonnige Zuid-Europa.

VIP: Provincie Antwerpen, 53 jaar, man

Leidinggevende functie in de bouwsector

Deze sympathieke man omschrijft zichzelf als een oprecht, en ondernemend persoon. Hij zoekt een leuke, en zorgende dame waarmee hij aangename conversaties kan hebben over een gezellig drankje in de tuin, en waarmee hij kan genieten van elkaars gezelschap!

VIP: Provincie Antwerpen, 39 jaar, man

Authentieke ondernemer

Deze grote en aantrekkelijk man heeft een mooi hart en gelooft nog in de goedheid van de mens. Hij is gemoedelijk en behulpzaam doch laat hij niet over zijn grenzen gaan en zal hij op tijd op zijn strepen staan. Genieten van het leven vindt hij heel belangrijk, hij prijst zichzelf heel gelukkig met alles wat hij heeft en doet, doch mist er 1 dingetje in zijn leven….Hij wil graag een vlotte vrouw ontmoeten met wie hij onmiddellijk op dezelfde golflengte kan zitten. Een authentieke vrouw die het leven neemt zoals het komt. Ze is empathisch en houdt ervan om gezelligheid te creëren. Tevens is ze net als hij een doorzetter en gepassioneerd in wat ze doet.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 34 jaar, vrouw

Spontane dames met pit

Ze staat stevig in het leven werkt heel hard, maar kan ook genieten van ontspannende momenten op haar fiets of op een terras met vrienden. Voor mensen zorgen is haar 2de natuur, uiteraard wordt ze ook graag zelf eens in de watten gelegd. Ze houdt van luxe maar kan evengoed van eenvoudige dingen genieten. Tradities, waardes en normen vindt ze heel belangrijk. Ze zoekt een man die er volledig wilt voor gaan en een kinderwens heeft. Respect, vertrouwen, communicatie, liefde, warmte, passie en geborgenheid zijn voor haar de funderingen van een goede relatie.

Pages