Onze leden

Leden in de kijker

Graag introduceren wij hier enkele van onze VIP & VIP Exclusive en Superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81 of start hier uw GRATIS lidmaatschap.

VIP Exclusives 'in de kijker'

VIP: Provincie Limburg, 57 jaar, vrouw

Vip exclusive: Klassevolle dame, zelfstandige in de zorgsector

Deze dame met klasse is op zoek naar een standvastige relatie. Ze is een hardwerkende dame, met een mooie carrière, die ondertussen wat meer tijd voor haarzelf neemt. Graag zou ze dit ook delen met een partner. Haar ideale man is een nuchtere man met een brede kijk op het leven. Hij is actief en jong van geest, en ziet het zitten om nog samen iets op te bouwen.

VIP: Provincie Antwerpen, 56 jaar, man

Vip exclusive member: Customer service verantwoordelijke

Hij is een verzorgde, sympathieke man met een breed interesseveld; zo is hij sportief, leest graag, gaat graag op uitstap, etc. Hij is op zoek naar een verzorgde vrouwelijke klasse dame om samen een mooie toekomst mee uit te bouwen vol liefde en gezelligheid.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 64 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Verpleegkundige

Deze lieve, leuke en down to earth dame houdt van de zee, dieren en omgaan met mensen. Zij is sociaal, empatisch, pittig, humoristisch en attent. Zij wil graag iemand ontmoeten om samen gezellige en leuke dingen te doen; samen genieten van de kleine dingen, elkaar plagen, elkaar verzorgen en plezier maken. De man die bij deze dame past is een grote en elegante man met humor en empathie. Een intelligente man die respect toont en sociaal en communicatief is ingesteld. Een gentleman met klasse.

VIP: Provincie Antwerpen, 71 jaar, vrouw

Vip exclusive member; Zeer knappe en energieke klassedame

Deze knappe, stijlvolle en heel energieke klasse dame staat heel optimistisch in het leven. Ze is heel sociaal en houdt van de zee. Hij is een lieve, attente en stijlvolle man met een goede portie humor om samen te genieten van het leven en een romantische relatie op te bouwen.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 60 jaar, vrouw

Klassevolle dame

Deze dame legt enorme energie aan de dag als het gaat om het opstarten van nieuwe projecten en het behalen van doelen in haar leven. Ze is spontaan en heeft een jonge mindset. Ze beschikt over goede communicatieve vaardigheden en zegt ook waar het op staat. Een gezonde levensstijl en vitaliteit zijn voor haar belangrijk. Ze reist zeer graag en veel. Het is voor haar van belang om de ruimte en vrijheid te krijgen die ze van nature nodig heeft. Kortom een dame met een sprankelende persoonlijkheid. Ze wenst graag een klassevolle heer te ontmoeten die haar kan triggeren op vlak van intelligentie . Een karaktervolle, zorgzame, warme man die wilt investeren in een duurzame relatie.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 62 jaar, man

Ondernemer in de duivensector

Deze goed uitziende, vlotte en intelligente man is een harde werker, steeds zeer gedreven en stilzitten is niets voor hem. Als hij voor iets gaat, geeft hij zich ten volle. Hij is een vlotte prater, liefdevol, trouw en loyaal. In een relatie zoekt hij naar een diepere connectie en zeker geen oppervlakkige verbintenissen. Eerlijkheid en een vriendelijk gebaar beloont hij graag met zijn loyaliteit. Een dame die gekenmerkt wordt door een fijne uitstraling, die sterk, moedig, ambitieus en bijzonder begripvol is. Een dame die knap, sensueel en verzorgd is. Hij is energievol, sportief en vindt het belangrijk om in een relatie gelijkgestemd te zijn en je anderen niet nodig hebt om gelukkig te zijn.

VIP: Provincie Limburg, 54 jaar, vrouw

Makelaarexpert

Deze boeiende dame staat erg positief in het leven en vindt humor heel belangrijk. Ze is ondernemend, actief en goed in knopen doorhakken. Een avontuurlijke durver die respect, eerlijkheid en trouw erg belangrijk vindt. De man die haar kan bekoren reist net zoals zij erg graag, is positief ingesteld, flexibel, actief, sociaal en heeft dezelfde waarden en normen als haar. Het is een extra troef als hij haar voorliefde voor Amerika en wagens kan delen.

VIP: Provincie Limburg, 50 jaar, vrouw

Innovatieve woonontwikkelaar

Deze aantrekkelijke en slanke dame is ondernemend, sociaal, zorgzaam en gedreven. Dit zijn ideale eigenschappen om haar werk en haar leven met de nodige passie te leiden. Tevens is ze een echte levensgenieter en bezige bij die graag tijd maakt voor avontuur, genieten en reizen. Ze zou graag een zorgzame, warme en oprechte man leren kennen waar ze zich tot aangetrokken voelt en waar ze goed mee kan communiceren.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 45 jaar, vrouw

Collector bij telecomopterator

Deze mooie, vrouwelijke en toffe madam weet als collector haar mannetje te staan. Daarnaast is zij een echte levensgenieter: spontaan, houdt van gezelligheid, afspreken met vrienden, lekker gaan eten en houdt enorm van reizen. Vooral naar warme oorden. De man die bij haar past is op zoek naar het totaalplaatje: een serieuze en oprechte relatie waar er tijd gemaakt wordt om te genieten en voor elkaar. Deze man is verzorgd en groot van gestalte. Hij is sociaal, zorgzaam, attent en hij houdt van de mooie dingen in het leven. Hij geniet van gezelschap en gaat met humor door het leven.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 59 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Tandarts

Deze mooie en naturelle dame houdt van wandelen aan het strand, haar familie en vrienden, reizen, sporten, zorgen voor mensen en vooral: genieten. De persoon die bij haar past is een verzorgde en knappe man. Hij is spontaan, oprecht, lief, heeft humor en houdt van de fijnere dingen in het leven.

Pages