Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive & superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Limburg, 41 jaar, vrouw

Kaderfunctie bij de overheid

Deze naturelle dame is van karakter enthousiast, spontaan, assertief, warm en zorgzaam. Ze kan genieten van de natuur, wellness, lezen, gezellig eten & drinken, sporten en reizen. De man waar ze voor kan vallen heeft vooral charisma, is verzorgd en iemand met een hoog EQ en IQ, een vlotte prater over allerlei onderwerpen en die goed in zijn vel zit en voldoende zelfvertrouwen heeft. Qua leeftijd ongeveer 35 à 50 jaar.

VIP: Provincie Antwerpen, 49 jaar, man

Charmante aannemer bouwsector

Deze goed uitziende self-made man is op zoek naar de vrouw van zijn leven. Hij is een charismatische, vooruitstrevende man die naast zijn job houdt van koken en fitness. Zijn ideale dame is een standvastige, communicatief sterke vrouw, die met een positieve flair door het leven gaat!

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 67 jaar, vrouw

Vip Exclusive Member: Zelfstandige en stijlvolle dame

Ze is een zorgzame en attent volle dame die zich nog sporadisch bezig houdt met haar immo bedrijf. Ze is graag sociaal actief en verder ook creatief, ze reist graag en houdt van muziek. De heer die bij zou passen is ongeveer 65 à 75 jaar en ondernemend, heeft een luisterend oor, veel humor, een interessante gesprekspartner, maar toch ook een knuffelgehalte.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 67 jaar, man

Bedrijfsleider

Deze ondernemende man heeft een positieve kijk en is tolerant, respectvol en attent. Hij houdt van goede gesprekken, is tevens ook een goede luisteraar, eerder rationeel en pragmatisch. Hij is inschikkelijk en zoekt compromissen. De dame met wie hij matcht is een intelligente, verzorgde, mooie en naturelle dame die zelfstandig en zelfzeker in het leven staat.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 46 jaar, vrouw

Onderneemster in de bouwsector

Een intelligente en sympathieke vrouw voor wie respect, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en een positieve ingesteldheid belangrijk is. Ze is zorgzaam, betrouwbaar en bedachtzaam maar staat zelfstandig in het leven. Ze wenst een relatie op basis van gelijkwaardigheid met een intelligent en sterk karakter. Hij is sociaal voelend, empathisch, communicatief en humoristisch.

VIP: Provincie Antwerpen, 25 jaar, man

Vip exclusive member: Goed uitziende apotheker

Deze gentleman is een ambitieuze, stijlvolle en goed uitziende jonge man. Hij is werkzaam in de farmaceutische sector, hierbuiten is hij sportief en avontuurlijk aangelegd. Vinologie is ook één van zijn interesses en in zijn vrije tijd zul je hem dan ook af en toe op wijndegustaties vinden. Zijn ideale match is een stijlvolle dame, met een vooruitstrevende en positieve mindset, waar hij een mooie toekomst mee kan opbouwen.

VIP: Provincie Antwerpen, 49 jaar, vrouw

Business manager

Deze mooie en vrouwelijke dame is zeer actief en ambitieus. Ze is heel open en een gezellige gesprekspartner.Ze houdt van mensen rondom haar en is zeer empathisch. Ze staat positief in het leven, is heel flexibel en veerkrachtig en heeft een sterk aanpassingsvermogen. De 3 waarden in een relatie zijn voor haar : vertrouwen, wederzijds respect en intimiteit. Ze wil graag een charmante en verzorgde man ontmoeten die rust en stabiliteit kan bieden, doch heel ondernemend en sociaal is. Een toffe, gezellige man die graag plezier maakt en houdt van gezelligheid. Hij staat ook wel sterk in zijn schoenen en durft zijn mening uiten. Ook kan hij met gemak affectie en genegenheid geven en ontvangen.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 40 jaar, vrouw

Director Business Operations

Zij is een optimistische, goedlachse dame die houdt van de kleine dingen in het leven. Zij houdt van (verre) reizen, zowel zomer als wintervakanties. Zij is familiair ingesteld en houdt van het creëren van gezelligheid en warmte. Ze wenst graag een man te ontmoeten die sportief is, oprecht en open. Een man die klaar is voor een relatie en zijn bijdrage doet binnen een relatie. Ze zou het fijn vinden moest hij ook houden van tennis en/of skiën.

VIP: Provincie Antwerpen, 31 jaar, vrouw

Advocate

Deze krachtige doch zachte vrouw weet heel goed wat ze wil. Ze gaat er 100% voor en is een echte problem solver. Vooruit kijken en haar doel behalen is volledig haar ding. Ze is rationeel maar ook empathisch en gevoelig. Voor gezelligheid, een goede babbel en een knuffel kan je zeker ook bij haar terecht. De man die ze graag wil ontmoeten heeft zeker geen 9 to 5 mentaliteit en is zeer ambitieus en ondernemend doch blijft hij steeds bescheiden. Hij is flexibel en veerkrachtig en staat stevig in zijn schoenen. Een man van de wereld met een groot hart.

VIP: Provincie Limburg, 44 jaar, vrouw

Zelfstandig consultant

Deze verzorgde en goed voorkomende brunette is ambitieus, rationeel, maar ook een levensgenieter. Verder is ze sportief, houdt ze van reizen of een leuke citytrip. Bij haar past een verzorgde man die tevens gedreven in het leven staat, maar overgoten met de nodige humor.

Pages