Onze leden

Leden in de kijker

Graag introduceren wij hier enkele van onze VIP & VIP Exclusive en Superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81 of start hier uw GRATIS lidmaatschap.

VIP Exclusives 'in de kijker'

VIP: Provincie Noord-Brabant, 43 jaar, vrouw

Zelfstandige vertaalster en copywriter

Deze aantrekkelijke, slanke onderneemster staat stevig in haar schoenen en weet wat ze wil. Ze is een vrouw met een sterk karakter, betrouwbaar en zorgend, een natuur- en dierenliefhebber. Aangezien ze een natuurlijke leider is, wil ze graag een partner die de leidersrol binnen de relatie kan opnemen. Hij is zelfzeker en ondernemend, een man om naar op te kijken en trots op te zijn. Hij hecht waarde aan trouw, oprechtheid en eerlijkheid. Hij is groter en ouder dan haar. Het is ook belangrijk dat hij een dierenvriend is.

VIP: Provincie Antwerpen, 51 jaar, man

Vip exclusive member: Succesvolle en levenslustige ondernemer

Deze gedreven en levenslustige ondernemer geniet naast zijn boeiende job ook met volle teugen van het leven. Hij is sociaal, empathisch, grappig en gaat graag bv. uit eten en zeer graag op reis. De vrouw die bij hem past is verzorgd, energiek, positief ingesteld, eerlijk en doet haar job met passie. Zij kijkt ernaar uit om samen met hem een toffe relatie en een mooie toekomst op te bouwen.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 34 jaar, man

Vip Exclusive Member: Charmante ondernemer

Deze spontane en charmante jongeman weet van aanpakken. Hij is ambitieus en gedreven, maar kan ook enorm genieten van een romantische avond, een leuk event met vrienden of collega's, op reis gaan, enz. Hij heeft een brede algemene kennis en interesses. Dit is het type man waar je u geen moment mee verveeld. De dame die bij deze man past is een mooie en verzorgde vrouw met klasse. Een spontaan type die graag onder de mensen komt en affectieve moeder zal zijn. Zij heeft een ruime interesse, is sociaal intelligent, affectief, gepassioneerd in wat ze doet en zeer zorgzaam van aard.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 48 jaar, man

Vip exclusive member: Top ondernemer en voorzitter Beligsche coöperatie

Deze spontane en leuke man heeft als ondernemer in de agrarische sector en als voorzitter en met zijn engagement voor deze sector een vrij drukke agenda. Hij werkt hard maar geniet dan ook met volle teugen van zijn vrije tijd. Hij houdt ervan om lekker te gaan eten, op reis te gaan en af en toe naar de wellness. Hij woont in een prachtige, landelijke gelegen vierkantshoeve waar net nog een vrouwelijke touch ontbreekt ;) Deze man is oprecht, warm, communicatief, humoristisch en weet wat hij wil. De vrouw die bij deze heer past is een verzorgde dame met een zelfzekere houding die houdt van dieren, de natuur en genieten. Zij is oprecht, lief, zelfzeker, ondernemend, zorgzaam en empathisch.

VIP: Provincie Limburg, 58 jaar, vrouw

Vip exclusive: Klassevolle dame, zelfstandige in de zorgsector

Deze dame met klasse is op zoek naar een standvastige relatie. Ze is een hardwerkende dame, met een mooie carrière, die ondertussen wat meer tijd voor haarzelf neemt. Graag zou ze dit ook delen met een partner. Haar ideale man is een nuchtere man met een brede kijk op het leven. Hij is actief en jong van geest, en ziet het zitten om nog samen iets op te bouwen.

VIP: Provincie Antwerpen, 56 jaar, man

Vip exclusive member: Customer service verantwoordelijke

Hij is een verzorgde, sympathieke man met een breed interesseveld; zo is hij sportief, leest graag, gaat graag op uitstap, etc. Hij is op zoek naar een verzorgde vrouwelijke klasse dame om samen een mooie toekomst mee uit te bouwen vol liefde en gezelligheid.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 64 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Verpleegkundige

Deze lieve, leuke en down to earth dame houdt van de zee, dieren en omgaan met mensen. Zij is sociaal, empatisch, pittig, humoristisch en attent. Zij wil graag iemand ontmoeten om samen gezellige en leuke dingen te doen; samen genieten van de kleine dingen, elkaar plagen, elkaar verzorgen en plezier maken. De man die bij deze dame past is een grote en elegante man met humor en empathie. Een intelligente man die respect toont en sociaal en communicatief is ingesteld. Een gentleman met klasse.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 60 jaar, vrouw

Klassevolle dame

Deze dame legt enorme energie aan de dag als het gaat om het opstarten van nieuwe projecten en het behalen van doelen in haar leven. Ze is spontaan en heeft een jonge mindset. Ze beschikt over goede communicatieve vaardigheden en zegt ook waar het op staat. Een gezonde levensstijl en vitaliteit zijn voor haar belangrijk. Ze reist zeer graag en veel. Het is voor haar van belang om de ruimte en vrijheid te krijgen die ze van nature nodig heeft. Kortom een dame met een sprankelende persoonlijkheid. Ze wenst graag een klassevolle heer te ontmoeten die haar kan triggeren op vlak van intelligentie . Een karaktervolle, zorgzame, warme man die wilt investeren in een duurzame relatie.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 63 jaar, man

Ondernemer in de duivensector

Deze goed uitziende, vlotte en intelligente man is een harde werker, steeds zeer gedreven en stilzitten is niets voor hem. Als hij voor iets gaat, geeft hij zich ten volle. Hij is een vlotte prater, liefdevol, trouw en loyaal. In een relatie zoekt hij naar een diepere connectie en zeker geen oppervlakkige verbintenissen. Eerlijkheid en een vriendelijk gebaar beloont hij graag met zijn loyaliteit. Een dame die gekenmerkt wordt door een fijne uitstraling, die sterk, moedig, ambitieus en bijzonder begripvol is. Een dame die knap, sensueel en verzorgd is. Hij is energievol, sportief en vindt het belangrijk om in een relatie gelijkgestemd te zijn en je anderen niet nodig hebt om gelukkig te zijn.

VIP: Provincie Limburg, 54 jaar, vrouw

Makelaarexpert

Deze boeiende dame staat erg positief in het leven en vindt humor heel belangrijk. Ze is ondernemend, actief en goed in knopen doorhakken. Een avontuurlijke durver die respect, eerlijkheid en trouw erg belangrijk vindt. De man die haar kan bekoren reist net zoals zij erg graag, is positief ingesteld, flexibel, actief, sociaal en heeft dezelfde waarden en normen als haar. Het is een extra troef als hij haar voorliefde voor Amerika en wagens kan delen.

Pages