Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Antwerpen, 46 jaar, vrouw

Elegante directie secretaresse

Zij is een mooie vrouw met blonde lokken. Met haar groenblauwe ogen straalt ze iets liefs uit een tikkeltje ondeugendheid. Ze is een heel open en warme vrouw die houdt van gezelligheid en rust. Ze is sociaal aangelegd en houdt van een goede portie humor. Ze wil graag een man ontmoeten die van het leven geniet maar wel zijn verantwoordelijkheden neemt. Hij heeft zelfvertrouwen en is een intelligente gentleman. Iemand waar ze naar kan opkijken. Een man van de wereld die zichzelf goed verzorgt.

VIP: Provincie Limburg, 46 jaar, vrouw

Zelfstandig onderneemster

Zij is een mooie, slanke en stijlvolle dame die opgewekt en positief in het leven staat, eerder zacht van karakter. Sportief ingesteld, maar houdt ook van het culinaire en is zelf ook een hobbykok. Graag ontmoet ze een charmante man waarmee ze op dezelfde golflengte vertoeft, die ongeveer 42 à 52 jaar oud is.

VIP: Provincie Antwerpen, 47 jaar, vrouw

Management assistant

Zij is een positief ingestelde, spontane, open, communicatieve, hard eitje met een zachte vulling, aanhankelijke en lieve vrouw die graag uit eten gaat, geniet van een wandeling en graag reist naar de zee en zon. Graag ontmoet ze een verzorgde en grote man, een levensgenieter die vooral ook kan genieten van de kleine dingen, eerlijk, spontaan, een ruwe bolster met een teder hart die ongeveer 45 à 55 jaar oud is.

VIP: Provincie Limburg, 69 jaar, man

Ondernemer in de medische sector

Hij is een gedreven, vlotte man die zeker nog jonger oogt dan zijn aangegeven leeftijd, bovendien komt hij steeds heel stijlvol en verzorgd voor de dag. Hij geniet van de mooie dingen in het leven en zou dit graag samen doen met een mooie, naturelle en pittige dame van ongeveer 55 à 65 jaar.

VIP: Provincie Limburg, 50 jaar, vrouw

Cliëntadviseur bij een bank

Zij is een slanke dame met een pittig uiterlijk en van karakter empathisch, trouw, familiaal ingesteld en weet goed te relativeren en heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Zou graag kennismaken met een man die net als haar houdt van diepgaande gesprekken en kan genieten van de eenvoudige dingen en met de nodige dosis humor. Hij is ongeveer 45 à 55 jaar.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 51 jaar, vrouw

Stijlvolle dame met eigen zaak

Deze dame heeft pit en werkt met veel enthousiasme in haar eigen zaak. Ze geniet ervan het thuis gezellig te maken en lekker te ontspannen. Ze zou dit graag samen doen met een zachte man, die ambitieus is, initiatief neemt en ook uit het zelfstandig milieu komt. Hij is 50 à 60 jaar jong.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 39 jaar, man

IT Business Application & Software Engineer

Hij is een ambitieuze en gedreven man die weet wat hij wil. Een daadkrachtig iemand met een duidelijke visie. Hij houdt van reizen en is een echte Bourgondiër. Zijn toekomstige partner is een lieve dame tussen de 30 en de 38. Net zoals hij hecht zij waarde aan familiale banden. Ze heeft ambitie, een eigen mening en neemt initiatief. Ze kijkt uit naar een fijne man om samen een leven mee op te bouwen.

VIP: Provincie Limburg, 52 jaar, man

Verantwoordelijke in de publieke sector

Na lang zijn eigen zaak gerund te hebben, heeft hij de overstap gezet naar een iets rustigere functie om zo ook meer van het leven te kunnen genieten, enkel ontbreekt een lieve, zachtaardige dame van ongeveer 45 à 55 jaar met een voller postuur. Hij is eerder rustig van aard, zorgzaam en kan heel romantisch uit de hoek komen.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 67 jaar, man

Zelfstandige in de agrarische sector op rust

Deze zachtaardig en rustige man heeft veel gevoel voor humor en is tikkeltje ondeugend. Hij heeft heel zijn leven hard gewerkt en is nog steeds zeer actief, stilzitten is niet aan hem besteed. Hij is op zoek naar een eenvoudige, lieve dame die graag lacht en plezier maakt. Het innerlijke is voor hem veel belangrijker dan het uiterlijke.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 48 jaar, vrouw

Teammanager aan de overheid

Deze fijne dame kijkt uit naar een lieve en respectvolle man. Aantrekkelijk en verzorgd. Hij is behulpzaam en zorgend en houdt ervan op z'n tijd zijn partner te verwennen en te verrassen. Zij is een aangenaam iemand, eerlijk en trouw. Samen met haar partner wil zij genieten van het leven. Van lekker uit eten tot op reis gaan.

Pages