Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 70 jaar, man

Gepensioneerde man

Deze lieve, zachtaardige man is sociaal, flexibel en vrijgevig. Hij houdt van gezelligheid en geniet van kleine dingen. Een korte wandeling, een etentje, of gewoon genieten op zijn eigen terras. De dame die bij hem past is modern en klassevol. Ze is goed, eerlijk en trouw. Genieten en gezelligheid zijn ook voor haar belangrijk. Ze kan zich met de auto verplaatsen. Ze is 58 à 65 jaar jong.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 49 jaar, vrouw

Charmante manager

Deze intelligente, evenwichtige en liefdevolle vrouw zoekt een man om samen van het leven te genieten, plezier te maken en gelukkig te zijn. Zij staat positief in het leven die houdt van een vleugje humor. Wanneer er iets op haar pad komt, gaat ze de uitdaging volledig tegemoet. Ze is zachtaardig, gevoelig, spontaan en diplomatisch. Haar toekomstige partner staat fit in het leven en beschikt over relativeringsvermogen. Hij is lief, uitziend en heeft een positieve kijk op het leven.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 53 jaar, vrouw

Managementfunctie in de financiële sector

Zij is een dame met klasse en uitstraling, een warm persoon met een eigen mening en visie. Principieel, wetend wat ze wil. Ze geniet van het leven in al z'n facetten. Zij wenst kennis te maken met een rustig en zelfzeker man, die op een goede manier in het leven staat. Haar toekomstige partner is intellectueel en verantwoordelijk. Hij haalt net zoals zij het betere in zichzelf naar boven en heeft diepgang.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 53 jaar, vrouw

Warme, stijlvolle directrice

Deze intelligente, sterke dame is een bezige bij en heeft vele passies. Ze is gevoelig, empatisch, past zich gemakkelijk aan en kan goed luisteren. De man die bij haar past is intelligent, heeft een ruime interesse en open geest, en is attent. Hij is 55 tot 60 jaar jong.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 78 jaar, vrouw

Creatieve en goedhartige dame op rust

Deze stijlvolle en lieve dame staat op een positieve manier in het leven. Ze is goedlachs en oprecht. Ze geniet van lekker uit eten gaan, een terrasje doen of samen op reis gaan. Dit wil ze graag delen met elegante en verzorgde man. Een man met een warm hart en goed karakter die net zoals zij positief in het leven staat.

VIP: Provincie Limburg, 39 jaar, vrouw

Zelfstandige schoonheidsinstituut

Zij is een blonde, goed uitziende vrouw die gedreven in het leven staat. Positief ingesteld, sociaal, eerlijk en klaar om zich te binden met een charmante, mature man van ongeveer 38 à 47 jaar, met een sterke persoonlijkheid maar ook een zachte en zorgzame kant heeft en net als haar serieus is waar nodig maar ook kan genieten en plezier maken.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 32 jaar, man

Zelfstandig aannemer

Een correct en eerlijk man die weet wat hij wil kijkt ernaar uit kennis te maken met een oprecht meisje die met voldoende maturiteit in het leven staat. Net zoals heeft zij intenties op lange termijn. Een goede verstandhouding is belangrijk, communicatie speelt hierin een belangrijke rol.

VIP: Provincie Limburg, 71 jaar, vrouw

Gepensioneerde dame

Onafhankelijke en moderne vrouw zoekt een eerlijke en positief ingestelde levensgenieter met pit. Zij is een praatgraag, vooruitdenkend en temperamentvol familiemens die houdt van reizen. Hij is een fiere, verzorgde en beleefde man met toekomstvisie die zich durft open te stellen. Samen valt er nog zo veel te ontdekken!

VIP: Provincie Antwerpen, 45 jaar, vrouw

Administratief bediende

Rustige dame wil graag kennis maken met een intelligente, evenwichtige en liefdevolle man. Iemand die jong van geest is, waarde hecht aan het gezinsaspect en nog doelen heeft in het leven die hij graag wil nastreven. Hij staat met zijn twee voeten op de grond en durft zich open te stellen. Zij is eerder introvert en heel zorgend. Ze staat met beide benen op de grond, is heel nuchter maar beschikt ook over een goede dosis humor en een positieve levenshouding. Ze is klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

VIP: Provincie Antwerpen, 52 jaar, man

Charmante zelfstandig ondernemer

Hij is een charmante, knappe man met een warme glimlach. Hij is intelligent en is iemand waar je op kan bouwen! Hij zou graag kennis willen maken met een lieve en goed uitziende dame die een positieve kijk heeft op het leven. Openheid en communicatie staan centraal!

Pages