Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 48 jaar, man

Zelfstandige ondernemer

Hij is bescheiden, zeer actief en soms een spraakwaterval, maar kan ook heel goed luisteren. Humor vind hij zeer belangrijk en hij kijkt ernaar uit om samen met een spontane dame die een lach op zijn gezicht kan toveren, van het leven te genieten.

VIP: Provincie Antwerpen, 34 jaar, vrouw

Vlotte advocate met klasse

Deze mooie en stijlvolle dame heeft en een stralende warme lach. Ze is heel vlot en ondernemend. Ze is erg begaan en behulpzaam en houdt niet van onrechtvaardigheid. Kaarten open op tafel leggen zijn voor haar een must. Ze wil graag een intelligente, stijlvolle man ontmoeten waar ze volledig zichzelf bij kan zijn. Hij draagt waarden en principes hoog in het vaandel. Gedreven, ambitieus, eerlijk en trouw. een optimistische man die en houdt van gezelligheid en lachen. Hij is tevens attent en staat op dezelfde lijn met zijn partner.

VIP: Provincie Limburg, 47 jaar, man

Dynamische, goed-uitziende & sympathieke man

Deze voormalige horecaondernemer, is een actieve, zachtaardige en goed-uitziende 47-jarige man uit Limburg. Hij geniet het meeste van sociale activiteiten als fietsen, wandelen, terrasjes/ restaurantjes ontdekken,... en zoekt een leuke vrouw tussen 37-47j om dit mee te delen.

VIP: Provincie Antwerpen, 29 jaar, man

Vip Exclusive Member: Openminded ondernemer

Hij is een vlotte en grote jonge man die graag van het leven geniet en plezier maakt. Hij houdt van rust, routine en heeft een hart voor dieren. Een goede communicatie is voor hem essentieel in een relatie. Hij wil graag een verzorgde, actieve en geëngageerde vrouw leren kennen. Een avontuurlijke en pittige dame met een groot hart maar en een assertief karakter.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 55 jaar, vrouw

Levenslustige zaakvoerster in de horeca sector

Deze stijlvolle, sterke dame beschikt over een flinke dosis humor en joie de vivre. Zij staat positief in het leven en is een harde werker die een bloeiende zaak heeft opgebouwd. De man die bij haar past is zoals zij ook jong van geest, actief, open, ambitieus en sociaal. Hij hecht net zoals zij veel waarde aan orde en netheid, een goed gesprek, smaakvolle kledij en houdt van mooie en verre reizen.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 43 jaar, man

Zelfstandige aannemer

Deze charmante man houdt van zeilen en golf spelen. Hij staat actief en zelfstandig in het leven. Hij is positief ingesteld en eerder een leiderstype. Hij is vlot en communicatief sterk. Met een etentje in een goed restaurant of reizen kan je deze man altijd tevreden stellen. Hij is op zoek naar een vrouw die net zoals hem positief in het leven staat en een open persoon is. Zij is een zachtaardig iemand die vooruitgang nastreeft. Samen met zijn partner wilt hij genieten van het leven en samen mooie verhalen schrijven.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 63 jaar, vrouw

Stijlvolle dame

Elegante vrouw met een sterke persoonlijkheid en met een warm hart. Zij wenst kennis te maken met een lieve en attente man. Hij is net zoals zij in staat volop van het leven te genieten en staat positief in het leven. Van gezellig samen zijn, tot lekker uit eten gaan of samen op reis. Ook de huiselijke gezelligheid is voor haar belangrijk.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 53 jaar, vrouw

Vip Exclusive Member: Pittige zaakvoerder

Ze is een mooie, verzorgde en intelligente vrouw. Door haar luisterend oor en vriendelijke blik ben je direct op je gemak bij haar. Achter haar ondernemersschild schuilt een warme, lieve vrouw. Ze kijkt uit naar een hartelijke, warme man om samen een fijne toekomst mee op te bouwen. Een man met een open karakter waar ze mooie ervaringen mee kan delen. Deze man hecht veel belang aan waarden en normen en is zorgzaam op alle gebied. Hij heeft een brede waaier aan interesses, zeker geen "9 to 5" mentaliteit. Een sportieve en actieve doorzetter die op dezelfde golflengte zit.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 53 jaar, vrouw

Vrouwelijke arts met pit

Deze gezellige, sociale dame staat positief en stabiel in het leven. Ze is gedreven in haar job, en geniet daarnaast van haar kinderen en grote vriendenkring. Ze houdt van uitersten : van kunst, cultuur, opera, literaire meesterwerken... tot etentjes en feestjes, die ze zelf ook graag organiseert. De man die bij haar past is gelijkwaardig, zowel fysiek als mentaal. Hij bevindt zich in dezelfde levensfase. Hij is gedreven, sociaal, extravert, sportief en neemt graag initiatief, en is 48 à 58 jaar jong.

VIP: Provincie Limburg, 69 jaar, vrouw

Vip exclusive member: ondernemende dame

Zij is een vrouw van de wereld, die met haar eigen stijl zeker niet opgaat in de massa. Naast deze sterke persoonlijkheid gaat idem dito man het best matchen en die tevens intelligent en welbespraakt is. Reizen is een echte passie voor haar en ook haar zakelijke activiteiten bevinden zich grotendeels in het buitenland. De man waarmee ze graag kennismaakt is ongeveer 60 à 70 jaar en staat ook nog dynamisch in het leven.

Pages