Onze leden

Leden in de kijker

Graag introduceren wij hier enkele van onze VIP & VIP Exclusive en Superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81 of start hier uw GRATIS registratie of aanmelding.

VIP 's 'in de kijker'

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 61 jaar, vrouw

Enthousiaste kinesiste

Deze enthousiaste vrouw houdt van nieuwe dingen ontdekken, bijleren, musea bezoeken, boeken lezen en is op zoek naar een partner om haar liefde voor deze zaken ook mee te kunnen delen. Ze houdt daarnaast ook veel van bewegen. Ze heeft een open geest en is op zoek naar een man met een bepaalde sociaal niveau en een zekere opleiding.

VIP: Provincie Antwerpen, 55 jaar, vrouw

Pianiste

Ze is een vlotte, elegante dame die super positief in het leven staat; het glas is altijd half vol. Ze is heel hulpvaardig en sociaal en houdt van tafeltennis, reizen en andere uitjes. Ze is op zoek naar een warme, lieve en begripvolle man die eerlijkheid heel belangrijk vindt. Hij is eveneens positief ingesteld en klaar om samen met haar van het leven te genieten.

VIP: Provincie Limburg, 61 jaar, man

Zaakvoerder

Deze aantrekkelijke en charismatische en intelligente man hecht belang aan een modieus voorkomen. Hij is een actief, ondernemend, besluitvaardig en respectvol iemand die je kan vertrouwen en waar je op kan rekenen. De dame die hem kan bekoren komt authentiek over, is verzorgd, aantrekkelijk, lief, spontaan, sociaal, begripvol en zorgzaam. Tevens hecht ze belang aan een goede familieband.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 62 jaar, vrouw

Vip exclusive member; Stijlvolle energieke dame

Deze stijlvolle, innemende dame houdt van koken, lezen, wandelen, concerten en citytrips. Ze houdt van het gezinsleven en heeft een uitstekend organisatorisch inzicht! Ze organiseert graag weekends voor vrienden in de Ardennen. Ze is een gedreven ondernemer en engageert zich graag op sociaal vlak. Ze is op zoek naar een grote, charismatische, sportieve man die oprecht en respectvol is. Hij is empathisch, kan goed over zijn gevoelens praten en staat open voor een gesprek. Ook hij is een ondernemer die houdt van sociale activiteiten en reizen. Deze dame wil graag samen fijne ervaringen delen en samen genieten van vele nieuwe uitdagingen!

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 53 jaar, vrouw

Stijlvolle apotheker

Deze aantrekkelijke, slanke dame hecht belang aan een vrouwelijk en modieus voorkomen. Ze staat enthousiast, positief en bruisend in het leven en zou graag een liefdevolle, ondernemende man tegenkomen die rust uitstraalt, voldoende empathisch is en goed kan luisteren. Waar ze het gevoel van thuiskomen bij heeft, die haar waardeert en respecteert. Een fijne relatie is samen goede gesprekken voeren, nieuwe en leuke avonturen beleven, genieten van het leven en voldoende tijd maken voor elkaar.

VIP: Provincie Antwerpen, 57 jaar, vrouw

Vip Exclusive Member: Gedreven onderneemster in events

Deze energieke onderneemster is heel sociaal, stipt, correct en betrouwbaar. Ze is open en komt op voor haar mening. Ze wil graag een partner die ook zelf initiatief neemt. Hij is energiek, jong van geest en houdt net als haar van warmte en gezelligheid. Hij hecht waarde aan oprechtheid en eerlijkheid. Hij is groter dan haar en heeft zin om samen met haar nog veel te reizen.

VIP: Provincie Antwerpen, 54 jaar, man

Consultant

Deze aantrekkelijke, stijlvolle en intelligente man is eerder rationeel maar houdt zeker ook van diepgang. Hij geniet graag van het leven, sport en reist graag en kijkt met een positieve blik vooruit. Hij wil graag een vlotte, guitige en jong ogende vrouw ontmoeten die heel positief is ingesteld en graag van het leven geniet. Ze is sportief, ondernemend en zorgzaam en draagt eerlijkheid en open communicatie hoog in het vaandel.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 41 jaar, man

Warme succesvolle ondernemer

Deze warme gedreven ondernemer staat met beide voeten op de grond. Buiten zijn zakelijke activiteiten houdt hij ook van een strandvakantie, zonnen, genieten van lekker eten of een aperitiefje. De vrouw die bij hem past is er een met pit! Iemand die ook met passie haar werk doet en met evenveel passie met hem door het leven wilt gaan. Zij heeft een portie speelsheid in zich, kan genieten van het leven, staat met fierheid in het leven en wilt samen iets opbouwen.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 56 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Stijvolle dame - vrij beroeper

Deze stijlvolle, warme en goed voorkomende dame is iemand met veel kwaliteiten. Ze is rustig en optimistisch van aard en geniet heel erg van het samenzijn onder vrienden of familie. Ze houdt van de zon, kunst en schoonheid in brede zin. Haar omgeving noemt haar empathisch, eerlijk en vrolijk. Ze is op zoek naar een charmante en stijlvolle man die ambitieus is, met wie ze goed kan praten en die de wereld kent.

VIP: Provincie Antwerpen, 55 jaar, vrouw

Vlotte en stijlvolle ondernemende dame

Deze mooie, lieve en stijlvolle vrouw geniet graag van het leven. Ze is heel ondernemend, positief ingesteld en houdt van open communicatie. De man waar ze voor kiest is een man van de wereld. Hij is verzorgd, intelligent en heeft een warm hart. Tevens is hij trouw en eerlijk, heeft hij een goed gevoel voor humor en komt hij heel rustgevend over.

Pages