Onze leden

Leden in de kijker

Graag introduceren wij hier enkele van onze VIP leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0477 73 73 74 of start hier uw GRATIS registratie.

 

VIP 's 'in de kijker'

VIP: Provincie Limburg, 47 jaar, vrouw

Gedreven onderneemster in familiebedrijf

Deze sympathieke dame is zeer gedreven, ze heeft een portie pit, is stoer en weet wat ze wil. Daarnaast is ze ook zachtaardig en zorgend voor haar omgeving. Ze is een écht familiemens. Ze kijkt uit naar fijne relatie waar communicatie en knuffelen heel belangrijk zijn. Een grote en stoere persoon krijgt haar voorkeur. Iemand die oprecht en authentiek is wordt enorm gewaardeerd. Een speels en serieus karakter zijn beide belangrijk.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 64 jaar, man

Huisarts

Deze man is attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en geduldig. Hij is een down to earth type, maar ook een echte levensgenieter en geniet van de mooie dingen in het leven. Houdt van avontuur: verre, mooie reizen, trip met de motor, watersporten, ... Hij is een betrokken partner en luistert geduldig naar alles wat zijn partner vertelt, hij is een rots in de branding. Hij wilt een dame ontmoeten die net zoals hem de liefde serieus neemt en eigenschappen bezit die een langdurige relatie mogelijk maken. Hij wenst een dame te ontmoeten die stijlvol is, intellectueel rijp, jong en warm van hart. Een dame die samen wilt investeren in een relatie.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 37 jaar, man

Accounting coördinator bij gekend technologie bedrijf

Dat liefde groeit door te delen en je zelf alleen maar meer krijgt door het ook aan anderen te geven, is van toepassing op deze man. Hij is empathisch, toont medeleven en verstaat de kunst van te luisteren en vermijdt conflicten. Hij is een sportieve man met een gezonde levensstijl, die houdt van actief bezig zijn zoals sporten, festival, avontuurlijke uitstappen ... Hij wenst graag een dame te ontmoeten die zorgzaam, lief en betrouwbaar is. Een dame die ook een stabiele relatie wenst en naar uit kijkt om samen nog heel wat leuke activiteiten te doen.

VIP: Provincie Antwerpen, 57 jaar, vrouw

Onderneemster in de vastgoedsector

Deze slanke, elegante, blonde onderneemster is jong van geest en zeer leergierig. Houdt van zee en strand (binnen- en buitenland). Met haar scherpe geest houdt ze gesprekken interessant en blijft ze op de hoogte wat betreft politiek en actualiteit. Ze staat stevig in haar schoenen, zelfstandig en onafhankelijk, maar mist uiteraard een partner om het plaatje compleet te maken. Muziek is zeer aanwezig in haar dagelijks leven en StuBru is haar favoriete radiozender. Ze spreekt verschillende talen, waaronder de taal van de humor, die ze heel belangrijk vindt. Zelf heeft ze geen kinderen maar een partner met kinderen is zeker welkom. Haar uitgebreide 'bucketlist' wil ze graag met haar toekomstige partner afvinken.

VIP: Provincie Antwerpen, 68 jaar, vrouw

Gepassioneerde interieurarchitecte/decoratrice

Deze gepassioneerde interieurarchitecte is met pensioen, maar werkt voor haar plezier nog door aan een lager tempo. Ze tuiniert heel graag en is ook creatief in het ontwerpen van tuinen. Deze energieke dame is zelfstandig, empathisch, open en romantisch van aard. Hij is een intelligente en aangename man met de nodige dosissen humor en relativeringsvermogen. Hij kijkt ernaar uit om samen met haar van het leven te genieten en gezellig uit eten en op reis te gaan.

VIP: Provincie Antwerpen, 45 jaar, man

Ondernemer diverse supermarkten

Deze ambitieuze ondernemer is een sympathieke en zorgzame man met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Zijn ideale match heeft een zacht karakter, maar weet wat ze wil en heeft een doel in haar leven. Ze kijkt ernaar uit om samen met hem te genieten van de mooie dingen in het leven, samen lekker uit eten en op reis te gaan.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 63 jaar, vrouw

Zelfstandige op pensioen

Deze knappe dame is positief ingesteld, avontuurlijk, ambitieus en charismatisch. Wat er ook gebeurt, ze slaat zich overal doorheen. Ze is openhartig, heeft een warm hart van goud en hulpvaardig. Ze is enthousiast, een doorzetter en houdt van uitdagingen. Ze is eerlijk en ongeremd open, waardoor anderen weten waar ze aan toe zijn. Ze wenst graag een man te ontmoeten die ook nog echt voor een trouwe relatie gaat. Ze is verliefd op de liefde en wilt een partner die in haar gelooft. Een man die over veel kan meepraten, die kan geven en karakter heeft. Samen nog leuke dingen, weten dat jullie op elkaar wachten en er voor elkaar zijn, zijn belangrijke kenmerken voor haar.

VIP: Provincie Limburg, 36 jaar, vrouw

Onderneemster

Deze sympathieke dame is een echte dierenvriend. Ze is ondernemend, humoristisch, gedreven en communicatief. Ze geniet van de kleine, simpele dingen in het leven. Op zoek naar een zelfverzekerde en stoere man die ook eerlijk en oprecht is. Ze kijkt er enorm naar uit om samen een fijne toekomst op te bouwen!

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 52 jaar, man

Zelfstandig bouwondernemer

Deze ondernemende, verzorgde en handige heer houdt van open en eerlijke gesprekken. Is zeer verdraagzaam, sociaal en gaat met iedereen zeer respectvol om. Af en toe woont hij een voetbalmatch bij of een wielerwedstrijd die hij sponsort. Hij gaat graag uit eten maar kookt zelf ook graag. Hij kan zich volledig ontspannen tijdens een dagje wellness. Deze heer zoekt een zachte, vriendelijke, spontane dame om samen op reis te gaan, gezellig samen of met familie uit te gaan eten of het samen thuis gezellig te maken.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 53 jaar, vrouw

Hoofdgriffier

Deze dame is origineel, intelligent, spontaan, excentriek en avontuurlijk ingesteld. Ze is sociaal, heeft een vrije geest, breed interesseveld en heeft speelruimte nodig. Ze staat voor zeel veel open en houdt van pret, plezier hebben is essentieel. Ze leeft om te te leven en ziet altijd mogelijkheden om te genieten. Ze is makkelijk in omgang, brengt altijd een goed humeur, inspireert zijn of haar omgeving en ziet overal lichtpuntjes in. Ze wenst graag een man te ontmoeten die net zoals haar houdt van reizen en waarbij je elkaar in een relatie motiveert tot groei en ontwikkeling. Een man die ambitieus is maar ook de balans heeft gevonden tussen werk en privé.

Pages