Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive & superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Antwerpen, 35 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Zelfstandige in de fashion

Zij is een spontane, vrolijke en open persoonlijkheid met het hart op de tong. Ambitieus, perfectionistisch maar ook zorgzaam en lief en als ze voor iets gaat dan is het ook voor de volle 100%. Ze is een knappe, trendy en toffe jonge vrouw die zeer gelukkig is met alles wat ze heeft en verwezenlijkt heeft, een leuke man aan haar zijde zou het plaatje compleet maken. Hij is ongeveer 30 à 40 jaar, charmant, ambitieus, maar houdt ook van een goed feestje op zijn tijd ;) Een initiatiefnemer, humorvol en ook een romantisch kantje zal zeker haar hart weten te winnen :)

VIP: Provincie Zeeland, 53 jaar, man

Industrieel ingenieur bij multinational

Hij is een sympathieke, spontane, zachtaardige en standvastige man die goedlachs door het leven stapt. Hij is sociaal en openhartig, maar bovenal een betrouwbare persoonlijkheid, die eerlijkheid en respect hoog in het vaandel draagt. Hij is zorgzaam, correct, ordelijk en gastvrij, soms wat bescheiden, ongeduldig of direct, maar eerder gevoelig en met het hart op de juiste plaats. Wkms een goed uitziende en verzorgde dame, een natuurlijke schoonheid met een jonge uitstraling, een opvallende mooie lach en die rust en vertrouwen uitstraalt. Ze is aantrekkelijk, stijlvol, groot van gestalte (> 1.65 m) en slank en van karakter een spontane, charmante, sociale, zachtaardige, warme, zorgzame, zelfzekere, optimistische en sportieve dame met een bijzondere persoonlijkheid .

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 47 jaar, vrouw

Zelfstandige bouwfirma

Zij is een spontane, ambitieuze en gedreven persoon. Ze staat positief in het leven en is vooruitstrevend. Ze is sportief ingesteld. Zo houdt ze van golfen, fietsen, lopen, ... Naast werken houdt ze van feestjes en etentjes. Vrienden vindt ze belangrijk. Zij wenst een partner te ontmoeten die net zoals haar sociaal en ondernemend is. Hij neemt initiatief en wilt samen met haar leuke dingen doen. Hij is een geborgen, warme en romantische man.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 49 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Elegante CFO

Zij is een knappe, slanke dame die stijlvol voor de dag weete te komen. Optimisme en vrolijkheid is haar rode draad en verder is ze energiek en 'down to earth'. Ze zoekt een verzorgde man die zelfzeker en ambitieus is zonder arrogant te zijn. Hij is empatisch en zorgzaam naar andere mensen toe. Samen houden ze van humor, samen dingen ontdekken en ontspannende uitstapjes.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 53 jaar, vrouw

Boeiende dame, werkzaam als financial trader

Deze financial trader kende reeds verschillende thuisbasissen in het buitenland. Nu is ze gevestigd in België, maar haar plezier in reizen liet ze lang niet achter. Deze stijlvolle, knappe dame, zoekt een attente en gesofisticeerde partner om met haar door het leven te gaan.

VIP: Provincie Brussels Gewest, 46 jaar, vrouw

Vip exclusve member: Hoger kader bij de Eurorpese commissie

Deze mooie en intelligente vrouw is een vrouw van de wereld. Ze spreekt vlot 6 talen en heeft al op verschillende plaatsen in de wereld gewoond. Ze leert heel graag bij en heeft veel interesses. Ze houdt van structuur, cultuur, koken en lekker eten. De 3 waarden voor een relatie zijn plezier maken, klaarstaan voor elkaar/waardering, en een goede communicatie op alle vlakken. Ze wil graag een verzorgde man ontmoeten die stevig in zijn schoenen staat. Hij is sociaal en extravert zonder zijn eigenheid te verliezen. Door zijn brede waaier aan interesses kan zij veel van hem bijleren. Kortom iemand om naar op te kijken !

VIP: Provincie Limburg, 52 jaar, man

Vip exclusive member: Leuke ondernemer zoekt een down-to-earth dame

Deze stijlvolle, goed uitziende en succesvolle ondernemer, zoekt een warme leuke dame, die down-to-earth is, zonder een al te groot ego en graag geniet van het leven en waar hij samen mee oud kan worden. Zij komt verzorgd voor de dag, voelt zich goed in zijn leefwereld en heeft een breed interesseveld. Ben jij de dame die we zoeken?

VIP: Provincie Antwerpen, 50 jaar, vrouw

Vlotte en sociale brand manager

Deze aantrekkelijke en charmante vrouw is heel vlot, open en sociaal. Ze straalt enthousiasme en energie uit en houdt ervan om sportief en actief bezig te zijn. Ze heeft een warm hart en is zorgzaam voor de mensen om haar heen. Door haar positieve kijk op het leven en een goede dosis humor kan ze heel goed relativeren en kijkt ze vooruit. Ze wil graag een verzorgde man ontmoeten die open, eerlijk en sociaal is. Hij heeft een brede waaier aan interesses en een stabiele levensstijl. Een luisterend oor hebben en een echt gesprek voeren zijn voor hem zeker niet vreemd. Een authentieke en warme man met een positieve ingesteldheid en zin voor humor die ook graag organiseert en actief bezig is.

VIP: Provincie Antwerpen, 51 jaar, vrouw

Zachtaardige ondernemende zaakvoerster

Deze mooie lieve vrouw is zeer positief ingesteld. Ze kijkt graag vooruit en pakt problemen aan daar waar er zijn. Ze houdt van mensen om zich heen, gezelligheid, lezen en lekker eten. Door haar warmhartigheid en empathische ingesteldheid is ze heel geliefd bij vrienden en familie. Ook is ze ook een echte knuffelaar. De man die ze graag wil ontmoeten is ook een knuffelbeer. Hij is erg optimistisch ingesteld en heeft een goede dosis humor en relativeringsvermogen. Hij straalt warme en vriendelijkheid uit en is ook zo van karakter. Te braaf hoeft hij zeker niet te zijn, hij mag gerust avontuurlijk en gedreven zijn en durft veel initiatieven nemen. Hij toont ten alle tijden respect naar zijn omgeving.

VIP: Provincie Antwerpen, 47 jaar, vrouw

Spontane en goedlachse shopmanager

Deze lieve en aantrekkelijke vrouw houdt van lachen en gezelligheid. Ze deelt haar positieve energie graag met de mensen rondom haar. Ze is empathisch, heel sociaal en open in haar communicatie. Eerlijkheid en affectie zijn ook belangrijke waarden voor haar. Ze wil graag een mannelijk man ontmoeten met uitstraling en charisma. Hij komt graag verzorgd voor de dag en vind zijn voorkomen ook zeer belangrijk. Hij staat sterk in zijn schoenen, deelt graag zijn ideeën en durft zeker de leiding te nemen. Hij is zorgzaam, eerlijk en sociaal en heeft een goed gevoel voor humor.

Pages