Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Antwerpen, 37 jaar, vrouw

Freelancer in administratieve opdrachten

Zij is een zeer open en spontane pittige blondine die met een gezonde dosis energie in het leven staat. Ze kan genieten van een lekker etentje of een spannend boek en geniet vooral van haar zoontje, toch zou ze graag terug een fijne partner in haar leven hebben die ongeveer 33 à 43 jaar is en zich kan geven voor een fijne en evenwaardige relatie.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 46 jaar, vrouw

Sociale zorgkundige

Deze dame staat heel positief in het leven. Ze is extravert en voert graag een goed gesprek. Ze helpt graag andere mensen bij hun kijk op het leven. Haar job doet ze met hart en ziel. De man die ze zoekt heeft zijn leven in de plooi. Hij is ondernemend en weet wat hij wil. Hij is extravert en is bereid volledig voor een nieuwe relatie te gaan. Hij is jong van geest en 40 à 52 jaar.

VIP: Provincie Antwerpen, 54 jaar, man

Vlotte en sportieve bedrijfsleider

Hij is een vlotte, aantrekkelijke man die je zeker jonger zou inschatten. Heel open, spontaan en correct. Hij houdt van een gezellig avondje uit maar zijn bedrijf komt wel op de eerste plaats. Sport is zijn favoriete vrije tijdsbesteding en zijn uitlaatklep. Hij wil graag kennismaken met een lieve dame die ook sportief is om samen te fietsen en te zeilen. Iemand die geen blad voor haar mond neemt, een gezellige levensgenieter.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 40 jaar, vrouw

Charmante advocate

Ze is een gezellige en slanke brunette met een rustige uitstraling en een mooie glimlach. Ze komt heel rustig over maar heeft toch een hele vlotte babbel. Ze is heel hulpvaardig, correct en attent. Ondanks enkel tegenslagen is ze het plezier in het leven zeker niet verloren. Ze wil graag een "mannelijke" man ontmoeten zowel uiterlijk als van karakter. Iemand met respect en waardering. Een man die op dezelfde golflengte zit, waar ze van kan leren en naar kan opkijken. Kortom, een sociale, correcte en eerlijke levensgenieter met een goede dosis humor.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 48 jaar, man

Commercieel manager

Deze man is een levensgenieter en houdt vooral van eenvoudige dingen. Hij doet graag aan sport en brengt graag tijd door met zijn kinderen, familie en vrienden. Hij is een doorzetter en is ambitieus, maar vindt het belangrijk om werk en privé in balans te houden. Hij is op zoek naar een knappe, sportieve dame die sterk en positief in het leven staat. Een dame die gedreven is in wat ze doet en het beste uit iemand kan halen. Toch neemt ze het leven niet té serieus. Ze is 30 à 45 jaar jong.

VIP: Provincie Limburg, 27 jaar, man

Ambitieuze en gedreven jonge zelfstandige

Hij is een mature en gedreven jonge man, die in de startblokken staat om zijn eigen onderneming in elektriciteitswerken uit te bouwen. Maar tevens wenst hij ook een fijne en lieve dame te ontmoeten om een toekomst en gezin mee te stichten en vooral te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Haar leeftijd is ongeveer 24 à 32 jaar.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 42 jaar, vrouw

Sympathieke, sterke vrouwelijke manager

Deze open, sociale dame heeft een drukke job waarbij ze geregeld reist. Ze heeft dan ook af en toe nood aan rust en geniet ervan bij haar partner, familie en vrienden zichzelf te kunnen zijn. De man die bij haar past heeft hier begrip voor. Hij is open en sociaal, is gedreven en heeft een job op een zeker niveau. Hij heeft de weekends vrijaf om samen met haar van kleine dingen te genieten. Hij is 37 à 47 jaar jong.

VIP: Provincie Antwerpen, 54 jaar, man

Director general affairs

Hij is een sportieve vlotte man met een vriendelijke uitstraling en een vlotte babbel. Een hele intelligente, correcte man die zo trouw is als een hond. Werk en privé wil hij het liefst perfect gescheiden houden. Thuis kan hij ontspannen in de keuken, hij kookt heel graag. Hij is zorgzaam en beschermend. Samenhorigheid is een heel belangrijk gevoel voor hem. Hij wil graag iemand leren kennen die ook lief, trouw en zorgzaam is. Iemand die graag lacht en gelukkig is met wat ze heeft. Een vrolijke, spontane dame met een verzorgd voorkomen en een zacht karakter. Een vrouw die goed voor zichzelf en anderen kan zorgen.

VIP: Provincie Antwerpen, 34 jaar, vrouw

Spontane vastgoedmakelaar

Ze is een vlotte brunette die er heel verzorgd uitziet. Mode is een passie voor haar. Ze praat graag maar kan evengoed luisteren. Initiatieven nemen organiseren zijn haar tweede natuur. Ze is een warme verzorgende vrouw die ook van verassingen houdt. Ze wil graag een eerlijke man ontmoeten die weet wat hij wil. Iemand die heel bewust in het leven staat en zijn wereld kent. Een man met een romantisch en een zot kantje. Iemand die tijd neemt voor zijn relatie maar ook gepassioneerd is in zijn job. Een losse, zelfstandige levensgenieter.

VIP: Provincie Luik, 33 jaar, man

Zelfstandig technieker

Lieve man met rustig karakter zoekt eerlijke en sportieve vrouw. Hij is in het begin een beetje verlegen maar met een vleugje humor bloeit hij helemaal open! Hij is een harde werker met een romantische ziel en staat postief in het leven. Zij is trouw en vindt, net zoals hij, een open communicatie zeer belangrijk. Iemand met pit die graag op reis gaat en samen iets wil uitbouwen.

Pages