Onze leden

Leden in de kijker

Graag introduceren wij hier enkele van onze VIP & VIP Exclusive en Superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0477 73 73 74 of start hier uw GRATIS registratie of aanmelding.

VIP 's 'in de kijker'

VIP: Provincie Antwerpen, 49 jaar, vrouw

Gedreven en levenslustige onderneemster

Deze gedreven onderneemster is een rustige dame met het hart op de juiste plaats. Ze geeft graag en ze is een warm persoon. Hij is een rustige, maar energieke en ondernemende man die zich goed in zijn vel voelt. Hij kijkt ernaar uit om samen met haar van het leven te genieten, uit eten en op reis te gaan.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 63 jaar, vrouw

Zelfstandig onderneemster bakkerij

Deze warme, passionele dame is zeer actief, ondernemend en sociaal. Ze kleedt zich zeer modieus en en vrouwelijk. Houdt van acteren, reizen, shoppen en uit eten gaan. Zoekt een verzorgde, liefdevolle, boeiende partner om samen leuke momenten te delen. Ze brengt graag affectie en romantiek in de relatie.

VIP: Provincie Antwerpen, 61 jaar, vrouw

Zelfstandige kinesist

Deze levenslustige, warme, liefdevolle dame ziet het leven zeer positief in. Ze is een zuiderse type met lang bruin haar en bruine ogen. Is tevreden en dankbaar over het “halfvolle glas”. Ze is een actief en sportief persoon. Golfen en zeilen zijn één van haar lievelingssporten. Ze zoekt een partner die ook actief en positief is waarmee ze samen kan genieten van het waardevolle leven.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 31 jaar, man

Bestuuder vastgoedkantoor

Deze man is een trouwe en zorgzame partner. Hij heeft een eigen firma uit de grond gestampt waar hij fier op is. Hij houdt ervan om tijdens het weekend uit te gaan eten, of naar een feestje te gaan, maar houdt ook van rust, genieten en ontspanning. Reizen naar een zonnige bestemming of een weekendje naar Parijs, shoppen in een leuke stad, ... vindt hij leuke activiteiten. Hij wenst graag een goed uitziende dame te ontmoeten die spontaan en vlot in de omgang is. Zij is een open persoon en net zoals hem gedreven maar ook een levensgenieter.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 67 jaar, vrouw

Voormalig HR en ICT onderwijs

Deze dame valt jou meteen met haar charme en goedlachsheid op. Ze is loyaal, sympathiek en maakt graag en makkelijk contact. Ze is in staat om zich zeer snel aan te passen. Dit zowel aan nieuwe situaties als aan andere personen. Ze houdt van etentjes, wandelen, musea bezoeken, reizen en familie/vrienden staan op de eerste plaats. Ze wenst graag een attentvolle, lieve man te ontmoeten. Een man die nog levenslust heeft en goesting heeft om met haar samen nog heel wat leuke dingen te doen.

VIP: Provincie Antwerpen, 41 jaar, vrouw

Gedreven vrij beroeper

Deze vrolijke, ambitieuze knappe dame draagt respect en rechtvaardigheid hoog in het vaandel. Ze gaat graag uit eten, is empathisch, spontaan en hecht veel belang aan familie en vrienden. Hij is een authentieke, gedreven man die blij is met zichzelf en zijn leven en die de nodige dosis humor heeft. Hij is klaar om er samen met haar iets moois van te maken.

VIP: Provincie Antwerpen, 55 jaar, vrouw

Artistieke visual merchandiser

Deze knappe creatieve dame is spontaan, direct, humoristisch en zorgzaam. Ze reist heel veel voor werk en haar familieleden met wie ze een hecht team vormt. De juiste match voor haar is een warme, charmante, humoristische man die weet wat hij wil en ervoor gaat. Uiteraard houdt hij net als haar van reizen.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 51 jaar, vrouw

Zelfstandig onderneemster praktijk voedingsconsultant

Deze dame is inspirerend en avontuurlijk en vindt waarden zoals echtheid en eerlijkheid belangrijk. Ze is positief ingesteld en maakt van elke omstandigheid het best mogelijke. Nieuwe uitdagingen ziet ze met plezier en enthousiasme tegemoet. Ze houdt ervan haar kennis uit te breiden en samen dingen te kunnen delen. Zij is sportief en zou het leuk vinden dat haar partner ook graag aan beweging doet. Ze is een familiemens en geniet van de kleine dingen zoals wandelen, (moes)tuinieren , vrienden ontvangen, .... Ze wenst graag een man te ontmoeten die vlot communiceert. Een man die ondernemend, avontuurlijk, trouw is en net zoals haar houdt van uitstapjes en reizen.

VIP: Provincie Antwerpen, 25 jaar, man

Actief in de electromechanica voor een groot waterbedrijf

Deze jonge man heeft een zacht, rustig karakter en heeft een duidelijke visie op wat hij wil en waar hij naartoe wil. Hij wil vooruit in het leven en zet daar de nodige stappen toe. Hij zoekt een spontane, rustige dame die op een open, respectvolle manier haar mening kan geven. Net zoals hijzelf hecht ze belang aan een verzorgd voorkomen: een gezonde geest in een gezond lichaam. Hij neemt initiatief om leuke dingen te ondernemen en verwacht dit ook van zijn partner. Hij kijkt ernaar uit om samen met haar te bouwen aan een gezellige thuis waarin ruimte is voor vrienden en familie. Ze kan rekenen op zijn eerlijkheid, loyaliteit en behulpzaamheid.

VIP: Provincie Limburg, 57 jaar, vrouw

Modieuze en stijlvolle dame, model en therapeute

Ze is een knappe, verzorgde, slanke dame met een zuiderse look en een jeugdige uitstraling, men zou haar dan ook meteen een stuk jonger inschatten. Haar huidig beroep is gesprekstherapeute, maar ze doet ook geregeld modellenwerk en is ook cosmetica consulente en doet workshops voor een gekend cosmeticabedrijf. Ze is zeer gevoelig, empathisch, verdraagzaam, heeft een zacht karakter, verantwoordelijk en eerlijk. Verder is ze zeer communicatief, spontaan en open en op werkvlak zeer gedreven en heeft altijd haar doelen kunnen bereiken. De juiste match voor haar is een stijlvolle en verzorgde man die net als haar gedreven in het leven staat, maar ook kan genieten van lekker uit eten te gaan of net als haar houdt van te reizen.

Pages