Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive & superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie Antwerpen, 31 jaar, vrouw

Advocate

Deze krachtige doch zachte vrouw weet heel goed wat ze wil. Ze gaat er 100% voor en is een echte problem solver. Vooruit kijken en haar doel behalen is volledig haar ding. Ze is rationeel maar ook empathisch en gevoelig. Voor gezelligheid, een goede babbel en een knuffel kan je zeker ook bij haar terecht. De man die ze graag wil ontmoeten heeft zeker geen 9 to 5 mentaliteit en is zeer ambitieus en ondernemend doch blijft hij steeds bescheiden. Hij is flexibel en veerkrachtig en staat stevig in zijn schoenen. Een man van de wereld met een groot hart.

VIP: Provincie Limburg, 44 jaar, vrouw

Zelfstandig consultant

Deze verzorgde en goed voorkomende brunette is ambitieus, rationeel, maar ook een levensgenieter. Verder is ze sportief, houdt ze van reizen of een leuke citytrip. Bij haar past een verzorgde man die tevens gedreven in het leven staat, maar overgoten met de nodige humor.

VIP: Provincie Limburg, 48 jaar, man

Zelfstandig ondernemer tuinaanleg

Hij is een vlotte en sociale man die graag een dame ontmoet van ongeveer 40 à 50 jaar, die net als hem verzorgd voor de dag komt. Hij kan genieten van een lekker etentje, een citytrip of een reisje naar de zon, en zou dit graag delen met een nieuwe partner.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 49 jaar, vrouw

Stijlvolle bediende bij overheidsinstelling

Deze slanke, goed uitziende en goedlachse vrouw heeft een sociaal karakter en stelt zich zowel rationeel als emotioneel open. Ze is rechtuit en vindt eerlijkheid en trouw zeer belangrijk. Ze houdt van gezelligheid, warmte en romantiek. Reizen naar warme oorden doet ze zeer graag. Ze is plichtbewust, niet sportief en breeddenkend. Zorgen voor haar partner doet ze zeer graag. Ze wenst een ambitieuze partner te ontmoeten die communicatief vaardig is en houdt van humor. Net zoals zij houdt hij van sfeer en geborgenheid.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 35 jaar, man

Vip exclusive member: Actieve teamleider

Deze intelligente jonge man behaalde zijn Master Handelswetenschappen-Economie, momenteel is hij verantwoordelijke en stuurt zijn team in de privé-sector. Verder zet hij graag een stapje in de wereld, houdt hij van de natuur en geniet van lekker eten. Hij is meelevend, denkt probleemoplossend en is romantisch. Familieband is heel belangrijk voor hem. Graag ontmoet hij een zachtaardige en lieve dame van ongeveer 25 à 35 jaar, die net als hem nog een kinderwens heeft.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 45 jaar, man

Vip exclusive member: Researcher

Deze evenwichtige doorzetter is open en rechtuit, doch rustig en geduldig. Hij is empathisch en houdt van een goed gesprek. Hij wenst zijn dagen te delen met een verzorgde dame met een open karakter, die weet wat ze wil en zoekt naar compromissen. Hij heeft nog geen kinderen, maar zeker nog wel een kinderwens.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 61 jaar, vrouw

Vip exclusive member: Elegante interieurarchitecte

Deze discrete en oprechte dame wil een sterke schouder aan haar zijde. Een man die man is. Iemand die onafhankelijk is, trouw, open en positief ingesteld. Ze houdt van grondige gesprekken, zoekt steeds naar balans en heeft een zwak voor het oude rollenpatroon inclusief hoffelijkheid. Zorgen voor mekaar, elkaar respecteren en oprechtheid zijn cruciaal in een relatie.

VIP: Provincie Antwerpen, 70 jaar, man

Vip Exclusive member: Voormalig diamanthandelaar

Deze charmante en goed uitziende man, zou je makkelijk 10 jaar jonger geven! Hij is dan ook graag actief bezig en kan genieten van een fietstocht of een wandeling. Gaat graag uit eten of bv. een dagje aan zee uitwaaien. Zou graag een goed uitziende en verzorgde dame leren kennen om samen te genieten en een standvastige relatie mee uit te bouwen.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 33 jaar, man

Medezaakvoerder in familiebedrijf

Hij is een goed uitziende, verzorgde en sportieve man die eerder een rustig karakter heeft en goed kan relativeren, maar zal zeker voor zijn standpunt opkomen. Hij zou graag een leuke jonge vrouw leren kennen die snapt dat geen 9 to 5 job heeft, maar hij is wel klaar om zich te engageren voor een standvastige relatie en heeft alvast een kinderwens:) Zij is ongeveer 25 à 35 jaar.

VIP: Provincie Antwerpen, 37 jaar, man

Loyale teamleader

Deze knappe en verzorgde jongeman is zeer loyaal en empathisch. Hij is intelligent, een echte doorzetter die goed weet wat hij wil. Eerder een rustig type, doch open en zeer communicatief. Hij is ook zelfstandig ingesteld en houdt van een stevige uitdaging. Balans en evenwicht zijn belangrijke kernwoorden voor hem. Hij wil graag een slanke, verzorgde en stijlvolle vrouw ontmoeten die een goed evenwicht heeft in haar leven. Een ondernemende doorzetter die goed weet wat ze wil. Eerder rustig doch wel open en communicatief. Door haar empathie en haar warm hart toont ze veel respect naar anderen.

Pages