Onze leden

R&F Introducties

Graag introduceren wij hierbij enkele van onze VIP & VIP exclusive & superior leden.

Heeft één of meerdere van onze leden uw nieuwsgierigheid gewekt? Hij of zij is misschien wel de partner waar u naar op zoek bent! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of een belletje te geven: 0496/18.18.81. Wij stellen u graag aan elkaar voor en zorgen voor een "face to face" ontmoeting!

VIP's in de kijker

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 53 jaar, man

Vip exclusive member: Zelfstandige aannemer woningbouw

Hij is een charmante, vlotte en communcatieve ondernemer, correct en respectvol naar anderen toe. Hij is een graag geziene persoon door familie, vrienden en tevens bij zijn personeel. Hij wenst een dame te ontmoeten die net zoals hem belang hecht aan een verzorgd en goed voorkomen. Ze voelt zich goed bij een man die geen 9 to 5 job heeft en houdt ervan hem te vergezellen bij zakelijke uitnodigingen. Verder is een zorgzame en standvastige vrouw.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 50 jaar, vrouw

Senior office manager

Zij is een empathische en energieke vrouw die volhardend in het leven staat. De man die ze wenst te ontmoeten is een verzorgde modieuze grote man met een integere persoonlijkheid. Hij staat sterk in zijn schoenen, is ambitieus op werkvlak en stabiel op liefdesvlak. Ze gaan samen graag op reis, maken graag tijd voor elkaar en zetten elkaar op de eerste plaats.

VIP: Provincie Antwerpen, 48 jaar, man

Dynamische ondernemer

Deze knappe en vlotte man is zeer gedreven en actief. Een dag is voor hem altijd te kort. Zijn batterijen laadt hij terug op in zijn prachtige tuin. Hij wil graag bouwen aan een duurzame en standvastige relatie. Zijn ideale match is een slanke en vrouwelijke dame die er graag mooi en verzorgd uitziet. Open, eerlijk en trouw. Door haar intelligentie en gedrevenheid kan hij naar haar opkijken. Ze is eerder rustig en rationeel maar zeker ook empathisch en zorgzaam.

VIP: Provincie West-Vlaanderen, 49 jaar, vrouw

Zelfstandig zaakvoerder

Zij is een sociale en sportieve dame die houdt van een lekker etentje en steeds te vinden is voor een reisje. Familie en vrienden zijn belangrijk in haar leven. Ze wenst een partner te ontmoeten die aandacht besteed aan een verzorgd voorkomen, empathisch is ingesteld en zijn liefde durft te tonen. Hij is een stabiele, oprechte en begripvolle man die het ernaar uit kijkt om samen leuke dingen te doen.

VIP: Provincie Antwerpen, 35 jaar, vrouw

Avontuurlijke en sociale project manager

Deze mooie jonge vrouw is zeer communicatief, gedreven en dynamisch. Positief ingesteld met een hoge geluksfactor. Ze is vlot en avontuurlijk en houdt van sporten en sociale activiteiten. De man die ze wil ontmoeten is een vlotte, slanke en sportieve man die net als haar zeer gedreven is in wat hij doet. Hij blijft altijd bescheiden en is eerder rustiger van karakter. Doch is hij ondernemend en sociaal met een humoristische kantje.

VIP: Regio UK, 74 jaar, man

Voormalig bouwkundig ingenieur

Deze Vlaamse man woont momenteel in Londen, winters overbrugt hij in Zuid Afrika, en regelmatig naar België gaan, mag zeker niet ontbreken in zijn planning! Hij is een fitte, goed uitziende en vreugdige man. Hij zoekt een leuke, vrolijke dame, die ook al wat van de wereld heeft gezien.

VIP: Provincie Oost-Vlaanderen, 52 jaar, man

Apotheker

Wanneer je deze man ontmoet, merk je meteen zijn luisterend oor en empatisch gevoel op. Hij is een vriendelijke, soepele warme man die mensen in het leven respecteert. Echter verwacht hij dit ook terug van de ander. Hij gaat opzoek naar de diepere waarden in het leven en houdt erg van de natuur. Dit zoekt hij dan ook op in zijn vrije tijd: sporten in de natuur, naar de Belgische kust of tijdens zijn reizen. Wanneer hij iemand graag heeft, zal hij er alles voor over hebben en is hij tot veel in staat. Communicatie vindt hij zeer belangrijk binnen een relatie. Hij is jong van geest en heeft een speels karakter. Hij wenst een dame te ontmoeten die ook een jonge geest heeft, verzorgd en slank is. Hij is zeer sportief. Hij is leergierig en heeft een brede kijk op de wereld.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 72 jaar, vrouw

Kinesiste op rust

Zij is een goeduitziende dame en sympathieke dame, die nog zeer actief in het leven staat: lid van verenigingen, wandelen, lezen, tuinieren, bezoeken van musea en cultuur (open monumenten dag, kunstontbijt, ...). Bij haar thuis is alles zeer netjes en proper, ze is sociaal ingesteld, nuchter en een realistisch persoon. Een vrouw waar je kan op rekenen. Ze houdt van reizen en heeft nog als een droom een mooie reis te maken met haar toekomstige partner. Zij wenst een man te ontmoeten die evenwichtig is, lief en vriendelijk, sympathiek, fijngevoelig en tactvol.

VIP: Provincie Antwerpen, 62 jaar, vrouw

Vip Exclusive Member: Voormalig zaakvoerder

Deze stijlvolle en charmante dame is steeds zelfstandige geweest. Daar mode één van haar hobby's is werkt ze nu nog gedeeltelijk in een kledingzaak en verder houdt ze van allerlei uitstapjes en ook reizen doet ze zeer graag. Graag ontmoet ze een verzorgde en assertieve man, bij voorkeur ook uit een zelfstandig milieu van ongeveer 58 à 70 jaar.

VIP: Provincie Vlaams-Brabant, 46 jaar, man

Zelfstandige in de voedingssector

Hij is een aangename man waar je snel contact mee legt. Hij is een vlotte prater en vindt het belangrijk om er voor andere te zijn. Hij vindt het fijn om gewaardeerd te worden en anderen te helpen. Hij is een ambitieus persoon waarbij zijn zaak zijn passie is. Hij wenst een vrouw te ontmoeten die zijn hard werken respecteert en samen te genieten van de kwaliteitsvolle tijd die ze aan elkaar kunnen spenderen. Zij is net zoals hem een energievol en actief persoon. Zij gaat uitdagingen aan en neemt ook zelf initiatief.

Pages