Relatie- & Datingbureau en Matchmaking services R&F Introductions

Op zoek jouw ideale match? Contacteer ons!

      Welkom bij Relatiebureau R&F Introductions & Matchmaking services

 • Relatiebureau & datingbureau met personal matchmakers voor singles met niveau die opteren voor kwaliteitsvolle en discrete relatiebemiddeling en matchmaking services, met als resultaat het vinden van uw ideale match!
 • R&F is hierbij uw tijdelijke partner die u vergezelt op weg naar een nieuwe relatie. Onze wegen scheiden pas als wij in onze opdracht geslaagd zijn!
 • Uw VIP matchmaking formule op maat!  Wat van R&F een exclusief en uniek concept maakt, succes verzekerd!
 • GRATIS registratie voor een lidmaatschap en bovendien ontvangt u een eerste mogelijke match en uw slaagkansberekening via deze link.
 • Betrouwbaar! Wij zijn het grootste relatiebureau in België voor het midden- en hoger segment van singles en ons team bestaat enkel uit opgeleide relatie-experten (psychologen, seksuologen, relatie-therapeuten & life coaches)
 • Transparant: Onze website geeft u een duidelijk overzicht van de tarieven en mogelijke matchmaking formules en ook een greep uit ons ledenbestand kan u via deze link vinden.
 • Privacy: R&F houdt zich strikt aan de privacy wetgeving en uw gegevens zijn beter beschermd t.o.v. andere datingservices.
 • Onze leden zijn bedienden, midden- en hoger kader bedienden en ambtenaren, bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers,  hoger opgeleiden, bekendheden, profsporters...over heel de BENELUX.  Kortom, singles met NIVEAU!
 • Kwaliteit: R&F kent al zijn leden persoonlijk, dit is ook de enige manier om 100% correcte profielvoorstellingen te kunnen garanderen en zo ook een veilige matchmaking service aan te bieden.  
 • Leeftijd: Lid worden kan vanaf 21 jaar . Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een aangepaste formule; van 21+ ... tot 80+!
 • Discretie: U blijft anoniem voor de buitenwereld en ook in onze werkwijze staat uw "privacy" centraal.
 • Garantie: Wij geven u een gewaarborgd aantal contacten met een succesratio van +80%!
 • Bekendheid: R&F is opgestart in 2009 en dus reeds meer dan 12 jaar actief en wordt gerund door matchmaker Audrey; een ervaren dating coach & professional matchmaker en met aan haar rechterhand Matchmaker Leen. R&F Introductions komt geregeld als deskundige in de pers & media en beschikt dan ook over een groot en exclusief ledenbestand!
 • Quality time: Als u kiest voor één van onze 'personal matchmaking' formules, doen wij al het zoekwerk voor u en stellen wij u enkel profielen voor die op wetenschappelijke basis een hoge slaagkans met uw profiel hebben  en coachen u doorheen het matchmaking traject.
 • Keuze: U kan zich registreren als gratis lid en indien u wenst, kan u een keuze maken uit diverse formules en tarieven voor zowel hetero als holebi singles. Hiervoor kan u ook een afspraak maken bij één van onze relatie-experten in uw regio of via een video-call. Wij hebben een nationaal & internationaal cliënteel, 3-talig; NL-FR-ENG en met medewerkers over heel België en Nederland.
 • Events en workshops: leden kunnen deelnemen aan single activiteiten die R&F en partners aanbieden. 
 • Bekijk ook onze "extra services".   
 • Plan online je telefonisch contact, intake en/ of coaching; persoonlijk of via video-call.                                      

✔️Registreer je GRATIS via deze link en ontvang meteen jouw eerste partnervoorstel!


VIP formule

Deze formule is ideaal voor 'smart singles' ; stijlvol, goed opgeleid en en selectief. Zij kiezen doelbewust voor een vlotte en moderne datingservice, toch discreet en met een wetenschappelijke onderbouwde matching! Een exclusieve en unieke datingformule met gegarandeerde potentiële matches geselecteerd door onze 'personal matchmakers' en 'relatie-experten' voor een vlotte manier naar leuke contacten en een grote slagingskans op het vinden van jouw ideale match! 

 

 VIP Exclusive

"R&F Introductions" is het N° 1 Datingbureau in België en Nederland met een aangepaste formule voor welstellende singles, die kiezen voor personal matchmaking op topniveau! Tijdens een uitgebreid intake gesprek stellen wij u een zeer professionele, discrete en confidentiële aanpak voor. Bovendien wordt er bij de VIP formules een wetenschappelijke onderbouwde matching aangeboden, wat de slaagkans aanzienlijk groter maakt, zodat u met onze matchmakers zeker uw ideale match zal vinden!

 

VIP Superior

Single, succesvol, kieskeurig…..een te drukke levensstijl? De matchmakers @R&F Introductions, staan bekend om hun kwalitatieve, professionele en vooral discrete dienstverlening op het gebied van “Matchmaking”.
De passie en toewijding die wij onze leden bieden, reflecteert zich in een zeer grote slaagkans op het vinden van uw gezochte match binnen een gemiddelde termijn van één jaar!
Elk jaar bieden wij aan een selecte groep de mogelijkheid om een VIP Exclusive of Superior formule aan te gaan.

Top zakenmensen, bekendheden, etc. hebben reeds ondervonden hoe succesvol dit traject voor hen was!
Leden genieten van onze zeer professionele en hoogstaande service op weg naar hun ideale match.

 

Let us introduce you, meet your perfect match & fall in love

 

Follow R&F Introductions on instagram!