Relatie- & Datingbureau en Matchmaking services R&F Introductions

Op zoek naar jouw ideale match? Contacteer ons!

      Welkom bij R&F Introductions Datingbureau & Personal Matchmakers 

✔️Registreer kosteloos uw profiel via deze link en ontvang meteen een eerste mogelijke match!

 

 • Exclusief relatiebureau & datingbureau voor personal & private matchmaking, met als doelgroep singles uit het midden- & hogere segment die opteren voor kwaliteitsvolle, discrete relatiebemiddeling en matchmaking services, voor het vinden van hun ideale match!
 • R&F is hierbij uw tijdelijke partner die u vergezelt op weg naar een nieuwe relatie. Wij beschikken dan ook over een groot hoogstaand netwerk van Singles.
 • Diverse matchmaking formules op maat!  Ook is een combi van personal matchmaking en online dating met chatfunctie mogelijk! Wat van R&F een exclusief en uniek concept maakt, succes verzekerd!
 • Kosteloze gast registratie voor een lidmaatschap en bovendien ontvangt u een eerste mogelijke match en uw slaagkansberekening via deze link.
 • Betrouwbaar! Wij zijn het grootste en dus het Nr. 1 relatiebureau in België voor het midden- en hoger segment van singles en ons team bestaat enkel uit opgeleide relatie-experten (psychologen, seksuologen, relatie-therapeuten & life coaches)
 • Transparant: Onze website geeft u een duidelijk overzicht van de tarieven en mogelijke matchmaking formules en ook een greep uit ons ledenbestand kan u via deze link vinden.
 • Privacy: R&F houdt zich strikt aan de privacy wetgeving en uw gegevens zijn beter beschermd t.o.v. andere datingservices.
 • Onze leden zijn bedienden, midden- en hoger kader bedienden en ambtenaren, bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers,  hoger opgeleiden, bekendheden, profsporters...over heel de BENELUX.  Kortom, singles met NIVEAU!
 • Kwaliteit: R&F kent al zijn leden persoonlijk, dit is ook de enige manier om 100% correcte profielvoorstellingen te kunnen garanderen en zo ook de meest veilige matchmaking service aan te bieden.  
 • Leeftijd: Lid worden kan vanaf 21 jaar . Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een aangepaste formule; van 21+ ... tot 80+!
 • Discretie: U blijft anoniem voor de buitenwereld en ook in onze werkwijze staat uw "privacy" centraal.
 • Garantie: Wij geven u een gewaarborgd aantal contacten met een succesratio van +80%!
 • Bekendheid: R&F is opgestart in 2009 en dus reeds meer dan 14 jaar actief en wordt gerund door matchmaker Audrey; een ervaren dating coach & professional matchmaker. R&F Introductions komt geregeld als deskundige in de pers & media en beschikt dan ook over een groot en exclusief ledenbestand!
 • Quality time: Als u kiest voor één van onze 'personal matchmaking' formules, doen wij al het zoekwerk voor u en stellen wij u enkel profielen voor die op wetenschappelijke basis een hoge slaagkans met uw profiel hebben en coachen u doorheen het matchmaking traject.
 • Keuze: U kan een keuze maken uit diverse formules en tarieven voor zowel hetero als holebi singles. Hiervoor kan u ook een afspraak maken bij één van onze relatie-experten in uw regio of via een video-call met één van onze matchmakers op ons hoofdkantoor. 
 • Events en workshops: leden kunnen deelnemen aan single activiteiten die R&F en partners aanbieden. 
 • Bekijk ook onze "extra services".   
 • Plan online uw telefonisch contact, intake en/of coaching; persoonlijk gesprek of via video-call.                                    

 

❤️ VALENTIJNSACTIE! ❤️ Klik hier voor meer info!


✔️Registreer kosteloos uw profiel via deze link en ontvang meteen een eerste mogelijke match!

U kan bij datingbureau & relatiebureau R&F Introductions zich als 'Free member' of als 'Gast' registreren; zodat u geheel vrijblijvend en kosteloos onze werkwijze kan ontdekken en we uw slaagkansen binnen onze actieve formules kunnen berekenen en u ontvangt bovendien een eerste mogelijke match!

Of u kan zich ook als 'Gast' of 'Free member' registreren als u graag wenst opgenomen te worden in onze matching met onze VIP en VIP Exclusive en Superior members!VIP matchmaking formule

Deze personal matchmaking formule is ideaal voor 'smart singles'; stijlvol, goed opgeleid en en selectief. Zij kiezen doelbewust voor een vlotte, moderne en exclusieve matchmaking service, toch discreet en met een wetenschappelijke onderbouwde matching! Wij bieden een unieke datingformule met gegarandeerde potentiële matches geselecteerd door onze 'personal matchmakers' en 'relatie-experten' voor een vlotte manier naar ontmoetingen met met potentële matches en een grote slagingskans op het vinden van jouw ideale match! 

 

 VIP Exclusive formule

"R&F Introductions" is het N° 1 Datingbureau in België en Nederland met een aangepaste formule voor welstellende singles, die kiezen voor 'private' matchmaking op topniveau! Tijdens een uitgebreid intake gesprek stellen wij u een zeer professionele, discrete en confidentiële aanpak voor. Bovendien wordt er bij de VIP formules een wetenschappelijke onderbouwde matching aangeboden, wat de slaagkans aanzienlijk groter maakt, zodat onze matchmakers zeker uw ideale match zullen vinden!

 

VIP Superior

Single, succesvol, kieskeurig…..een te drukke levensstijl? Onze private matchmakers @R&F Introductions, staan bekend om hun kwalitatieve, professionele en vooral discrete dienstverlening op het gebied van “Matchmaking”.
De passie en toewijding die wij onze leden bieden, reflecteert zich in een zeer grote slaagkans op het vinden van uw gezochte match binnen een gemiddelde termijn van één jaar!
Elk jaar bieden wij aan een selecte groep de mogelijkheid om een VIP Exclusive of Superior formule aan te gaan.

Top zakenmensen, bekendheden, etc. hebben reeds ondervonden hoe succesvol dit traject voor hen was!
Leden genieten van onze zeer professionele, discrete en hoogstaande service op weg naar hun ideale match.

 

Let us introduce you & meet your perfect match 

 

Follow R&F Introductions on instagram!