Exclusief Relatie- en Datingbureau R&F Introductions

Op zoek naar jouw ideale match met niveau?Contacteer ons!

      Welkom bij R&F Introductions Relatiebureau 

          ☛Wij vieren onze 10e verjaardag♥️ ✔️Krijg tot 6 maanden GRATIS lidmaatschap!

 • R&F Introductions is een exclusief relatiebureau-datingbureau voor singles met niveau die opteren voor kwaliteitsvolle en discrete relatiebemiddeling met resultaat en garanties!
 • R&F is hierbij uw tijdelijke partner die u vergezelt op weg naar een nieuwe relatie. Onze wegen scheiden pas als wij in onze opdracht geslaagd zijn! U kan rekenen op onmiddellijk ontmoetingen met singles die beantwoorden aan uw verlangens en verwachtingen.
 • Uw lidmaatschap op maat!  Wat van R&F een exclusief en uniek concept maakt, succes verzekerd! Zo kan u opteren voor onze volledige persoonlijke bemiddeling met uw eigen "Personal Matchmaker" of een combinatie met onze online-dating formule is mogelijk of wordt member van onze Singles Club; onze whatsapp matchingservice!
 • Betrouwbaar! Wij zijn het grootste relatiebureau in België voor het midden- en hoger segment van singles en ons team bestaat enkel uit opgeleide relatie-experten (psychologen, seksuologen & life coaches)
 • Transparant: Onze website geeft u een duidelijk overzicht van de tarieven en mogelijke lidmaatschappen, en ook een greep uit ons ledenbestand kan u via deze link bekijken.
 • Privacy: R&F houdt zich strikt aan de privacy wetgeving en uw gegevens zijn beter beschermd t.o.v. andere datingservices.
 • Onze leden zijn midden- en hoger kader bedienden en ambtenaren, bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers,  hoger opgeleiden, bekendheden, profsporters...over heel de BENELUX.  Kortom, singles met NIVEAU!
 • Kwaliteit: R&F kent al zijn leden persoonlijk, dit is ook de enige manier om 100% correcte profielvoorstellingen te kunnen garanderen en zo ook een veilige matchmaking service aan te bieden.
 • Leeftijd: Lid worden kan vanaf 21 jaar . Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een aangepaste inschrijvingsformule; ook voor de 50 & 60 plussers.
 • Discretie: U blijft anoniem voor de buitenwereld en ook in onze werkwijze staat uw "privacy" centraal.
 • Garantie: Wij geven u een gewaarborgd aantal contacten tijdens uw lidmaatschap, met een succesratio van +80%!
 • Bekendheid: R&F is reeds 10 jaar actief en wordt gerund door matchmaker Audrey; een ervaren dating coach & professional matchmaker en met aan haar rechterhand Matchmaker Britt. R&F Introductions komt geregeld als deskundige in de pers & media en beschikt dan ook over een groot en exclusief ledenbestand!
 • Quality time: Wij doen het zoekwerk voor u en zorgen voor effectieve 'face to face' ontmoetingen.
 • Keuze: Diverse formules en tarieven voor een lidmaatschap, zowel voor hetero als holebi, uw afspraak bij één van onze kantoren in uw regio of via een video-call. Nationaal & internationaal cliënteel, 3-talig; NL-FR-ENG met kantoren over heel België en Nederland.
 • Events en workshops: leden kunnen deelnemen aan single activiteiten die R&F en partners aanbieden.
 • Bekijk ook onze "extra services".   
 • Plan online je telefonisch contact of intake.                                                                                  

 

   ☛Registreer u via deze link en ontvang GRATIS uw eerste partnervoorstel!

 

 


Singles Club Membership

Deze formule is ideaal voor 'smart singles' ; stijlvol, hoger opgeleid en/of goed uitziend en selectief. Zij kiezen doelbewust voor een vlotte en moderne datingservice via WhatsApp! Een exclusieve en unieke datingservice en een vlotte manier naar 'face to face' ontmoetingen! Klik hier voor meer info! --> Al lid voor 48 euro/maand! (jaarlidmaatschap)

 

 VIP & VIP Exclusive Membership

 "R&F Introductions" is het N° 1 Datingbureau in België en Nederland voor welstellende singles, die kiezen voor personal matchmaking op topniveau! Tijdens een uitgebreid intake gesprek stellen wij u een zeer professionele, discrete en confidentiële aanpak voor. Op maat van uw wensen starten wij onze zoektocht zodat u uw match zullen vinden!

 

VIP Superior Membership

Single, succesvol, kieskeurig…..een te drukke levensstijl? R&F Introductions, staat bekend om haar kwalitatieve, professionele en vooral discrete dienstverlening op het gebied van “Matchmaking”.
De passie en toewijding die wij onze leden bieden, reflecteert zich in een zeer grote slaagkans op het vinden van uw gezochte match binnen een gemiddelde termijn van één jaar!


Elk jaar bieden wij aan een selecte groep de mogelijkheid om een VIP Exclusive of Superior Membership aan te gaan.

Top zakenmensen, bekendheden, etc. hebben reeds ondervonden hoe succesvol deze formule voor hen was!
Leden genieten van onze zeer professionele en hoogstaande service op weg naar hun ideale match.

 

Let us introduce you & meet your perfect match

 

Follow R&F Introductions on instagram!