Wie, waar en werkwijze

Professional matchmaker Audrey

R&F Introductions staat onder leiding van Matchmaker Audrey; relatie-expert, dating coach & professional matchmaker, zij behaalde diploma's voor de opleidingen Public relations en Master in Business Administration. Nadien heeft zij zich verder blijven bijscholen in de psychologie en single coaching en heeft ze zich de laatste jaren ook verdiept in wetenschappelijke studies i.v.m. matchmaking.

Dit alles gecombineerd met haar  "zesde zintuig" op het gebied van "matchmaking", maakt dat men bij haar alvast in goede handen is voor het vinden van de juiste partner! Ze heeft een andere kijk op relatiebemiddeling en met haar unieke en moderne aanpak ervaren leden ook een meer kwalitatieve service en een zeer persoonlijke en discrete werkwijze in vergelijking met andere dating services.

Verder is ze vooruitstrevend, perfectionistisch, heeft  ze een diep menselijk inzicht en leden mogen dan ook haar volle inzet verwachten!  Met hart en ziel runt ze haar agentschap, het slagingspercentage ligt dan ook zeer hoog!

Volg matchmaker.audrey op Instagram

 

 

Matchmaker & Dating coach Britt 

Na haar opleiding in Pubic Relations wilde Britt zo snel mogelijk in de praktijk stappen. Bij vorige jobervaringen ontwikkelde ze tal van communicatieskills en mensenkennis. Extra studies in non-verbale communicatie en coaching bracht haar tot één van de matchmakers bij R&F Introductions.
Samen met Audrey brengt ze leden een stap dichter bij hun perfecte match!

 


Werkwijze R&F Introductions

 1. Contacteer ons vrijblijvend:

  Contacteer ons per mail, via het contactformulier of telefonisch om uw lidmaatschap aan te vragen of indien u vrijblijvende info wenst. R&F Introductions is een uniek  concept, waar alle voordelen van het klassieke relatiebureau en online dating samengebracht zijn in een exclusieve en succesvolle werkwijze, met als doelgroep "Singles met niveau".

 2. Intake gesprek:

  Graag nemen wij uitgebreid de tijd om U als persoon te leren kennen en uiteraard ook uw verwachtingen van een nieuwe levenspartner. Coaching zit hier voor een stuk bij inbegrepen en wij geven u graag het nodige advies om de slaagkans op het vinden van uw droompartner zo succesvol mogelijk te maken. Ook is er de optie om het gesprek via videocall te plannen.
  Nadien wordt een persoonlijkheids- en voorstellingsfiche opgemaakt over uzelf en de partner waar u naar op zoek bent. Als lid krijgt u  een persoonlijke toegangscode, zodat u steeds hierin inzage heeft. Leden kunnen zelf beslissen of ze graag een korte (anonieme) voorstellingstekst wensen op onze website.

 3. Voorstellingen:

  Al onze VIP leden ontvangen een persoonlijke toegangscode naar onze backoffice en hebben tijdens hun lidmaatschap steeds inzage in hun persoonlijkheidsfiche en behouden een overzicht van de voorstellingen en contacten. Met deze werkwijze is R&F zeer transparant naar haar leden toe, maar toch met behoud van hun privacy!

  Naargelang de formule dit u gekozen heeft kan u met het VIP+ lidmaatschap zelf uw contacten leggen met andere members via een private mailbox , terwijl wij als matchmaker ook handmatig voor u voorstellingen zoeken. indien u voor de VIP exlcusive of superior formule gekozen heeft, gaat R&F voor u van start als "personal matchmaker" en doen wij het zoekwerk voor u, wij gaan zelfs 'headhunten' om zo uw ideale match te vinden! U ontvangt per e-mail of via de telefoon een melding als R&F een nieuwe voorstelling voor u heeft of als u een interesse bericht ontvangt van andere leden. De voorstellingen zijn zeer uitgebreid, modern en professioneel opgemaakt, maar bevatten geen persoonlijke gegevens. Met de chatfunctie beslissen leden zelf of ze aan een ander lid hun foto's toonbaar maken en contactgegevens uitwisselen voor een persoonlijke ontmoeting. Onze VIP exclusive en superior leden ontvangen de voorstellingen met foto's en kunnen, indien de interesse voor een ontmoeting wederzijds is, elkaar meteen contacteren voor een date!

 4. Contacten en persoonlijke ontmoetingen:

  Na de eerste persoonlijke kennismaking, kan u steeds uw feedback geven; deze info is uiteraard zeer belangrijk om te weten of u een volgende voorstelling verwacht, ons een juistere richting aangeeft in uw partnerkeuze of dat er "de wederzijdse klik" is om elkaar te blijven ontmoeten.

  De getuigenissen van onze leden die terug het "geluk" gevonden hebben, opnieuw "vlinders" in hun buik voelen, de bedankbrieven, de leuke berichtjes,... bewijst het succes van onze unieke aanpak en inzet!

 

 


R&F Introductions team & kantoren

Het bureau is opgestart in 2009 en ondertussen zijn wij een gevestigde waarde binnen onze sector en beschikken over een aanzienlijk groot en exclusief ledenbestand. Binnen onze doelgroep is R&F Introductions dan ook marktleider op gebied van relatiebemiddeling & personal matchmaking!

Het hoofdkantoor is te Tessenderlo, strategisch gelegen in de driehoek van de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaam-Brabant, vlot bereikbaar via de E313 en en met voldoende parkeergelegenheid, waar u steeds welkom bent op afspraak.

Per provincie over heel België en Nederland, hebben wij kantoren en een professioneel team van dating coaches. U hoeft zich dus niet noodzakelijk tot ons hoofdkantoor te verplaatsen, u kan gerust een afspraak plannen in uw regio of via videocall, makkelijk van bij u thuis!

R&F Introductions is ook Europees gericht, intakes worden dan via videocall gepland.

Plan hier online je telefonisch contact of intake.