Wie, waar en werkwijze

Personal Matchmakers

R&F Introductions bestaat al meer dan 14 jaar en wordt omringd door een sterk team van  relatie-experten, zodat men vlot een intake kan plannen en doorheen het traject professioneel begeleid, gematcht en opgevolgd wordt.
Members van R&F mogen dan ook volle inzet van haar team verwachten!

 

Het slagingspercentage ligt dan ook zeer hoog!

 

  


Werkwijze R&F Introductions

 1. Contacteer ons vrijblijvend:

  Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch voor vrijblijvende info. R&F Introductions is een uniek  concept, waar alle voordelen van het klassieke relatiebureau en online dating samengebracht zijn in een exclusieve, wetenschappelijke en succesvolle werkwijze, met als doelgroep "Singles met niveau".

 2. Profielopmaak / Intake gesprek:

  Graag geven wij u de mogelijkheid om zelf uw profiel aan te maken of dit aan ons over te laten. Maakt u zelf een profiel, dan nemen wij telefonisch contact om deze te bespreken. Indien u dan wenst kan er een korte of uitgebreide intake gepland worden, dit kan persoonlijk met één van onze relatie-experten of via video-call. Wel nemen we graag de tijd om U als persoon te leren kennen en uiteraard ook uw verwachtingen van een nieuwe levenspartner. Coaching zit hier voor een stuk bij inbegrepen en wij geven u graag het nodige advies om de slaagkans op het vinden van uw droompartner zo succesvol mogelijk te maken.
  Leden kunnen zelf beslissen of ze graag een korte (anonieme) voorstellingstekst wensen op onze website.

 3. Voorstellingen:

  Al onze leden ontvangen een persoonlijke toegangscode naar onze backoffice en hebben tijdens hun lidmaatschap steeds inzage in hun persoonlijkheidsfiche en behouden een overzicht van de voorstellingen en contacten. Met deze werkwijze is R&F zeer transparant naar haar leden toe, maar toch met behoud van hun privacy!

  Naargelang de matchmaking / coaching formule dit u gekozen heeft kan u met de gast formule zelf uw contacten leggen met andere members via een private mailbox, terwijl wij onze personal matchmakers u ook handmatig voorstellen aan onze vip members. Indien u voor de VIP formule gekozen heeft, gaan onze Personal Matchmakers @R&F voor u van start en doen wij het zoekwerk voor u, wij gaan zelfs 'headhunten' om zo uw ideale match te vinden! U ontvangt per e-mail of via sms/whatsapp een melding als R&F een nieuwe voorstelling voor u heeft of als u een interesse bericht ontvangt van andere leden. De voorstellingen van onze members zijn zeer uitgebreid en waarheidsgetrouw opgemaakt, maar bevatten geen persoonlijke gegevens.  VIP members ontvangen de voorstellingen met foto's en kunnen, indien de interesse voor een kennismaking wederzijds is, elkaar meteen contacteren voor een date!

 4. Opvolging dates en coaching:

  Na de eerste persoonlijke kennismaking, dienen leden steeds hun feedback te geven; deze info is uiteraard zeer belangrijk om te weten of u een volgende voorstelling verwacht, ons een juistere richting aangeeft in uw partnerkeuze, we de nodige coaching kunnen geven of dat er "de wederzijdse klik" is om elkaar te blijven ontmoeten.

  De getuigenissen van onze leden die terug het "geluk" gevonden hebben, opnieuw "vlinders" in hun buik voelen, de bedankbrieven, de leuke berichtjes,... bewijst het succes van onze unieke aanpak en inzet!

 

 


R&F Introductions team & locaties

Het bureau is opgestart in 2009 en ondertussen zijn wij een gevestigde waarde binnen onze sector en beschikken over een aanzienlijk groot en exclusief ledenbestand. Binnen onze doelgroep is R&F Introductions dan ook marktleider op gebied van relatiebemiddeling & personal matchmaking!


Per provincie over heel België en Nederland, hebben wij een professioneel team van matchmakers en relatie-experten. U hoeft zich dus niet noodzakelijk tot ons hoofdkantoor te verplaatsen, u kan gerust een afspraak plannen in uw regio of via videocall, makkelijk van bij u thuis!

R&F Introductions is ook Europees gericht, intakes worden dan via videocall gepland.