Wie, waar en werkwijze

Professional matchmaker Audrey

R&F Introductions staat onder leiding van Matchmaker Audrey; relatie-expert, dating coach & professional matchmaker, zij behaalde diploma's voor de opleidingen Public relations en Master in Business Administration. Nadien heeft zij zich verder blijven bijscholen in de psychologie en single coaching en heeft ze zich de laatste jaren ook verdiept in wetenschappelijke studies i.v.m. matchmaking.

Dit alles gecombineerd met haar  "zesde zintuig" op het gebied van "matchmaking", maakt dat men bij haar alvast in goede handen is voor het vinden van de juiste partner! Ze heeft een andere kijk op relatiebemiddeling en met haar unieke en moderne aanpak ervaren leden ook een meer kwalitatieve service en een zeer persoonlijke en discrete werkwijze in vergelijking met andere dating services.

Verder is ze vooruitstrevend, perfectionistisch, heeft  ze een diep menselijk inzicht en leden mogen dan ook haar volle inzet verwachten!  Met hart en ziel runt ze haar agentschap, het slagingspercentage ligt dan ook zeer hoog!

Volg matchmaker.audrey op Instagram

 

 

Matchmaker & Dating coach Leen

Van opleiding is ze singlecoach en heeft ze een master in de psychologie. Door vorige werkervaringen in het binnen- en buitenland heeft ze verder heel wat mensenkennis ontwikkeld. Met passie zet ze zich in voor de juiste matchmaking bij R&F Introductions. 
Samen met Audrey brengt ze leden een stap dichter bij hun perfecte match!

 


Werkwijze R&F Introductions

 1. Contacteer ons vrijblijvend:

  Contacteer ons per mail, via het contactformulier of telefonisch om uw gratis lidmaatschap aan te vragen of indien u vrijblijvende info wenst. R&F Introductions is een uniek  concept, waar alle voordelen van het klassieke relatiebureau en online dating samengebracht zijn in een exclusieve, wetenschappelijke en succesvolle werkwijze, met als doelgroep "Singles met niveau".


 2. Profielopmaak / Intake gesprek:

  Graag geven wij u de mogelijkheid om zelf uw profiel aan te maken of dit aan ons over te laten. Maakt u zelf een profiel, dan nemen wij telefonisch contact om deze te bespreken. Indien u dan wenst kan er een korte of uitgebreide intake gepland worden, dit kan persoonlijk met één van onze relatie-experten of via video-call. We nemen we graag de tijd om U als persoon te leren kennen en uiteraard ook uw verwachtingen van een nieuwe levenspartner. Coaching zit hier voor een stuk bij inbegrepen en wij geven u graag het nodige advies om de slaagkans op het vinden van uw droompartner zo succesvol mogelijk te maken.
  Leden kunnen zelf beslissen of ze graag een korte (anonieme) voorstellingstekst wensen op onze website.

 3. Voorstellingen:

  Al onze leden ontvangen een persoonlijke toegangscode naar onze backoffice en hebben tijdens hun lidmaatschap steeds inzage in hun persoonlijkheidsfiche en behouden een overzicht van de voorstellingen en contacten. Met deze werkwijze is R&F zeer transparant naar haar leden toe, maar toch met behoud van hun privacy!

  Naargelang de matchmaking / coaching formule dit u gekozen heeft kan u met de, VIP+ formule zelf uw contacten leggen met andere members via een private mailbox , terwijl wij als matchmaker ook handmatig voor u voorstellingen zoeken. Indien u voor de VIP exlcusive of superior formule gekozen heeft, gaat R&F voor u van start als "personal matchmaker" en doen wij het zoekwerk voor u, wij gaan zelfs 'headhunten' om zo uw ideale match te vinden! U ontvangt per e-mail of via sms/whatsapp een melding als R&F een nieuwe voorstelling voor u heeft of als u een interesse bericht ontvangt van andere leden. De voorstellingen van onze singles zijn zeer uitgebreid en waarheidsgetrouw opgemaakt, maar bevatten geen persoonlijke gegevens. Met de chatfunctie beslissen leden zelf of ze aan een ander lid hun foto's toonbaar maken en contactgegevens uitwisselen voor een persoonlijke ontmoeting. Leden met een VIP+ of exclusive formule ontvangen de voorstellingen met foto's en kunnen, indien de interesse voor een kennismaking wederzijds is, elkaar meteen contacteren voor een date!

 4. Opvolging dates en coaching:

  Na de eerste persoonlijke kennismaking, kan u steeds uw feedback geven; deze info is uiteraard zeer belangrijk om te weten of u een volgende voorstelling verwacht, ons een juistere richting aangeeft in uw partnerkeuze, we de nodige coaching kunnen geven of dat er "de wederzijdse klik" is om elkaar te blijven ontmoeten.

  De getuigenissen van onze leden die terug het "geluk" gevonden hebben, opnieuw "vlinders" in hun buik voelen, de bedankbrieven, de leuke berichtjes,... bewijst het succes van onze unieke aanpak en inzet!

 

 


R&F Introductions team & kantoren

Het bureau is opgestart in 2009 en ondertussen zijn wij een gevestigde waarde binnen onze sector en beschikken over een aanzienlijk groot en exclusief ledenbestand. Binnen onze doelgroep is R&F Introductions dan ook marktleider op gebied van relatiebemiddeling & personal matchmaking!

Het hoofdkantoor is te Tessenderlo, strategisch gelegen in de driehoek van de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaam-Brabant, vlot bereikbaar via de E313 en en met voldoende parkeergelegenheid, waar u steeds welkom bent op afspraak.

Per provincie over heel België en Nederland, hebben wij een professioneel team van relatie-experteen en dating coaches. U hoeft zich dus niet noodzakelijk tot ons hoofdkantoor te verplaatsen, u kan gerust een afspraak plannen in uw regio of via videocall, makkelijk van bij u thuis!

R&F Introductions is ook Europees gericht, intakes worden dan via videocall gepland.

Plan hier online je telefonisch contact of intake.