Lidmaatschap

Wie zijn onze leden

 • R&F Introductions richt zich tot het midden- en hoge segment van singles; o.a. hoger opgeleiden, bedienden, kaderleden, ondernemers, vrije beroepers, profsporters, B.V.'s, enz.
 • Als lid vindt u dan ook bij R&F de meest begeerde vrijgezellen die u nooit via de reguliere datingsites zou ontmoeten, zij kiezen dan ook resoluut voor ons uniek concept, met een gegarandeerde privacy en private matchmaking op top niveau!
 • R&F biedt u dan ook een "full service" aan om de slaagkans zo groot mogelijk te maken bij het vinden van uw "ideale match", met de garantie dat uw privacy behouden blijft en al onze profielen reëel en geverifieerd zijn.
  Wij richten ons voornamelijk tot de leeftijdsgroep van 21 tot 70 jaar. 
 • Bent u klaar om uw nieuwe liefde te ontmoeten? 
  Of heeft u toch nog bepaalde vragen?
  Vul dan uw gegevens in via ons contactformulier of bel ons voor meer info, wij staat u graag persoonlijk te woord. 

 

 

 

VIP Personal matchmaking formule

Deze formule richt zich naar singles uit het hogere segment; u bent een financieel onafhankelijke alleenstaande en u hebt door uw druk leven niet de tijd of gewoon nog niet uw ideale match tegen gekomen; dan kan u zich bij ons inschrijven voor een VIP personal matchmaking formule;

Een zeer discrete matchmaking formule, gecombineerd met een headhunting service, waarbij we dus ook buiten onze actieve leden voor u op zoek gaan naar de ideale match en dit resulteert in een zeer hoge slaagkans op het vinden van uw nieuwe partner!

 Klik hier voor vrijblijvende info!

 


 Tarieven

U heeft de keuze uit volgende formules:

 1. VIP personal matchmaking formule (personal matchmaking & headhunting); vanaf 1699,- euro
 2. VIP Priority member (high-level private matchmaking, headhunting en extra privileges); 4990,- euro
 3. VIP matchmaking formule op maat; tarief op aanvraag

Verdere info en de meest gepaste formule voor u, bespreken we graag vrijblijvend tijdens het eerste telefonisch of persoonlijk contact. Deze tarieven zijn 21% BTW inclusief. Boek via deze link een afspraak.

Singles die lid wensen te worden ondertekenen een overeenkomst tot samenwerking, zodat onze samenwerking een duidelijke en correcte start kan nemen.

*R&F Introductions is  geen huwelijksbureau maar is een singlesplatform / sociaal netwerk & consultant; waarbinnen mensen zelf hun ontmoetingen regelen. In het wettelijk kader aanvaarden al onze leden deze samenwerkingsovereenkomst.
De formule (s) die u kiest zijn extra diensten en services op vraag van de klant.