Lidmaatschap

Wie zijn onze leden

 • Relatiebureau R&F Introductions richt zich tot hoger opgeleiden, bedienden, kaderleden, ondernemers, vrije beroepers, profsporters, B.V.'s, enz.
 • Als lid vindt u dan ook bij R&F de meest begeerde vrijgezellen die u nooit via de reguliere datingsites zou ontmoeten, zij kiezen dan ook resoluut voor ons uniek concept en relatie-coaching op top niveau! 
  Door ons aanbod van diverse formules kan iedereen zijn succesformule op maat kiezen.

 • R&F biedt u dan ook een "full service" aan om de slaagkans zo groot mogelijk te maken bij het vinden van uw "ideale match", met de garantie dat uw privacy behouden blijft en al onze profielen reëel en geverifieerd zijn.
  Wij richten ons voornamelijk tot de leeftijdsgroep van 21 tot 70 jaar. 
  Bent u tussen de 21 & 30 jaar? Vraag dan naar onze aangepaste tarieven!
 • Bent u klaar om uw nieuwe liefde te ontmoeten? 
  Of heeft u toch nog bepaalde vragen?
  Vul dan uw gegevens in via ons contactformulier of bel ons voor meer info, wij staat u graag persoonlijk te woord. 

Vip Membership

Als Vip member kiest u voor onze personal matchmaking of opteert u voor de VIP+, waar alle voordelen van het klassieke relatiebureau en online dating samengebracht zijn in een exclusieve en succesvolle werkwijze.
Deze formule is gericht op het 'midden- en hoger segment' van singles en is een vlotte manier naar 'face to face'  ontmoetingen zonder onaangename verrassingen!

 

VIP Exclusive & VIP Superior membership

U bent een financieel onafhankelijke vrijgezel en u hebt door uw druk leven niet de tijd of gewoon nog niet uw ideale match gevonden, dan kan u zich bij ons inschrijven voor een VIP exclusive of superior formule; personal matchmaking met een zeer hoge slaagkans op het vinden van uw nieuwe partner!

 Klik hier voor vrijblijvende info!


 Tarieven

U heeft de keuze uit diverse formules van lidmaatschap:

 

 1. Singles Club membership: WhatsApp datingservice
 2. VIP (Personal Matchmaking) of VIP+ (combi personal matchmaking & online dating)
 3. VIP Exclusive Membership (High level matchmaking)
 4. Vip Superior Membership (Extended membership, inclusive mediacampagne #perfectdate)

 

Verder info en de meest gepaste formule voor u , bespreken we graag vrijblijvend tijdens het eerste telefonisch of persoonlijk contact. Deze tarieven gelden voor een periode van 12 maanden en zijn inclusief BTW, gespreide betaling mogelijk! Wij garanderen u bij inschrijving een minimum aantal contacten!

 • Singles Club membership : 499,- euro Meer info (Dit is slechts 48 euro/maand!)
 • De tarieven voor een  VIP lidmaatschap variëren van 719,- tot  999,- euro
 • VIP Exclusive Membership:  2.990,- euro  Meer info
 • Vip Superior Membership:    5.990,- euro  Meer info

 

Singles die lid wensen te worden ondertekenen een overeenkomst tot samenwerking, zodat onze samenwerking een duidelijke en correcte start kan nemen.

 

*R&F Introductions is  geen huwelijksbureau maar is een singlesplatform / sociaal netwerk; waarbinnen mensen zelf hun ontmoetingen regelen.