Lidmaatschap

Wie zijn onze leden

  • R&F Introductions richt zich tot het midden- en hoge segment van singles; o.a. hoger opgeleiden, bedienden, kaderleden, ondernemers, vrije beroepers, profsporters, B.V.'s, enz.
  • Als lid vindt u dan ook bij R&F de meest begeerde vrijgezellen die u nooit via de reguliere datingsites zou ontmoeten, zij kiezen dan ook resoluut voor ons uniek concept, met een gegarandeerde privacy en private matchmaking op top niveau! 
    Door ons aanbod van diverse formules kan iedereen zijn succesformule op maat kiezen.

  • R&F biedt u dan ook een "full service" aan om de slaagkans zo groot mogelijk te maken bij het vinden van uw "ideale match", met de garantie dat uw privacy behouden blijft en al onze profielen reëel en geverifieerd zijn.
    Wij richten ons voornamelijk tot de leeftijdsgroep van 21 tot 70 jaar. 
    Bent u tussen de 21 & 35 jaar? Vraag dan naar onze aangepaste tarieven!
  • Bent u klaar om uw nieuwe liefde te ontmoeten? 
    Of heeft u toch nog bepaalde vragen?
    Vul dan uw gegevens in via ons contactformulier of bel ons voor meer info, wij staat u graag persoonlijk te woord. 

Vip formule

Als Vip kiest u voor onze personal matchmaking, waar alle voordelen van het klassieke relatiebureau en online dating samengebracht zijn in een exclusieve en succesvolle werkwijze. Bovendien wordt er een wetenschappelijk onderbouwde matching aangeboden bij al onze VIP formules, wat resulteert in een zeer hoog slagingspercentage!
Deze formule is gericht op het 'midden segment' van singles en is een vlotte manier naar 'face to face' contacten zonder onaangename verrassingen!

 

VIP Exclusive & VIP Superior

Deze formule richt zich naar singles uit het hogere segment; u bent een financieel onafhankelijke alleenstaande en u hebt door uw druk leven niet de tijd of gewoon nog niet uw ideale match tegen gekomen; dan kan u zich bij ons inschrijven voor een VIP exclusive of VIP superior formule; een zeer discrete private matchmaking formule, gecombineerd met een headhunting service, waarbij we dus ook buiten onze actieve leden voor u op zoek gaan naar de ideale match en dit resulteert in een zeer hoge slaagkans op het vinden van uw nieuwe partner!

 Klik hier voor vrijblijvende info!


 Tarieven

U heeft de keuze uit diverse formules voor onze 'personal & private matchmaking' services:

  1. VIP (Wetenschappelijke onderbouwde personal matchmaking in combi met online chatfunctie)
  2. VIP Exclusive Membership (High level matchmaking & headhunting)
  3. Vip Superior Membership (Extended matchmaking formule, inclusief mediacampagne #perfectdate)

 

❤️ VALENTIJNSACTIE! ❤️ Klik hier voor meer info!

Verdere info en de meest gepaste formule voor u , bespreken we graag vrijblijvend tijdens het eerste telefonisch of persoonlijk contact. Deze tarieven gelden voor een periode van *6 of 12 mnd (met mogelijke on-hold periodes die toegevoegd worden) en de tarieven zijn inclusief 21% BTW. Wij garanderen u bij elke formule een minimum aantal match voorstellen!

  • De tarieven voor een  VIP formule variëren van *749,- tot  1.249,- euro
  • VIP Exclusive Membership:  2.990,- euro  Meer info
  • Vip Superior Membership:    5.990,- euro  Meer info

Singles die lid wensen te worden ondertekenen een overeenkomst tot samenwerking, zodat onze samenwerking een duidelijke en correcte start kan nemen.

*R&F Introductions is  geen huwelijksbureau maar is een singlesplatform / sociaal netwerk & consultant; waarbinnen mensen zelf hun ontmoetingen regelen. In het wettelijk kader aanvaarden al onze leden deze samenwerkingsovereenkomst.
De formule (s) die u kiest zijn extra diensten en services op vraag van de klant.