Holebi Vip in de kijker

Hierbij stellen wij u graag onze VIP of VIP Exclusive members 'in de kijker' voor. 

Wenst u graag persoonlijk kennis te maken? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of maak GRATIS je profiel aan zodat jij misschien op date kan met onderstaande Vip of Vip Exclusive member.

 

Man zoekt man:

 

Vip exclusive member: regio Brussel, 45 jaar 

Deze grote, goed voorkomende en sociale man die wordt gekenmerkt als een intellectueel, gevoelig en authentiek persoon en kan genieten van kunst, natuur en cultuur. In een relatie vindt hij het belangrijk om op dezelfde golflengte te zitten, respect voor elkaar, openheid over behoeften en gevoelens, steun in moeilijkere tijden, betrouwbaarheid, stabiliteit, intimiteit, elkaar de nodige ruimte bieden maar ook samen mooie ervaringen intens beleven, het beste met elkaar voorhebben. De man die hij zoekt is ongeveer tussen de 35 à 45 jaar, met een vrij sterke persoonlijkheid die spontaan, enthousiast, warm en een knuffelaar is. Beetje jongensachtige charmes wordt door hem beschouwd als een pluspunt.

 

Vip member: regio Brussel,  38 jaar, Professionele bachelor onderwijs 

Deze knappe man is sportief, spontaan, eerlijk en vlot. Hij staat optimistisch in het leven en heeft veel empathie. Hij is een harde werker die vrienden/familie belangrijk vindt. Hij is op zoek naar een man die net zoals hem houdt van reizen en een levensgenieter is. Hij is sportief en goedlachs.


Vrouw zoekt vrouw:

Vip member: regio Oost-Vl., 36 jaar, Business Analist

Fijne en aantrekkelijke vrouw wenst graag een vrouwelijke partner te ontmoeten die positief in het leven staat. Iemand met een eigen mening, een visie en inhoud. Een intellectuele vrouw die houdt van gesprekken met diepgang, maar die tegelijkertijd ook over humor beschikt en waar nodig kan relativeren. Zij zelf is een rustig, maar tegelijkertijd zeer geëngageerd iemand. Sportief en ondernemend. Ze kan haar partner echt toelaten en tonen dat ze deze graag ziet en verwacht dit zelf ook. Ze reiken elkaar nieuwe dingen aan en genieten van de gezelligheid en de mooie dingen in het leven.