Extra services

Korte intake

Om u verder te begeleiden hebben we uiteraard een profiel nodig van uzelf alsook uw criteria die u zoekt bij een toekomstige  partner. U kan via onze website of deze link alvast uw profiel aanmaken, dit is volledig kosteloos en u bent dan ook een 'free member' bij R&F Introductions. Of u kan hiervoor een afspraak maken met één van onze medewerkers uit uw regio of via video-call.

Intake/ coaching gesprek

Indien u liever eerst een coaching gesprek aangaat om om eventuele moeilijkheden, onverwerkte relatie-breuken of mental-coachingen en/of een uitgebreide persoonlijkheidsschets wenst te laten opmaken, kan u terecht bij één van onze therapeuten/psychologen, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel of er is ook de mogelijkheid dit via een video-call  gesprek te plannen.  Het intake/coaching gesprek is zeer zeker een meerwaarde om u eventueel verder te begeleiden, maar is vrijblijvend op vraag van de klant en staat los van het al dan niet aangaan van een overeenkomst bij één van onze bureau's en is dan ook geen verplichting of noodzakelijkeid tot het aangaan van één van onze matchmaking / coaching formules. Het uurtarief hiervoor is 75 euro voor een persoonlijke consultatie en 49 euro voor een online consultatie. Maak een afspraak met uw regioconsulent(e).

Matchmaking formules

Om lid te worden kan u zich gratis registreren via deze link en wordt u opgenomen in ons ledenbestand. Dit is GRATIS. Indien u graag gebruik wenst te maken van onze matchmaking services / coaching traject, heeft u de keuze uit diverse formules en tarieven.

Coaching/opvolging

Deze service zit natuurlijk al verweven in onze formules, aangezien men onder de door u gekozen formule steeds kan rekenen op onze persoonlijke begeleiding en advies. 
Mocht u toch nood hebben aan een extra persoonlijk gesprek i.v.m. bepaalde vragen omtrent dating, relatie, een dipje, .... dan kan u hiervoor steeds een afspraak maken, dit kan ook via video-call of u kan terecht het dichtstbijzijnde kantoor. Het uurtarief hiervoor is 75 euro voor een persoonlijke consultatie en 49 euro voor een online consultatie. Maak een afspraak met uw regioconsulent(e).

Headhunting

We bieden ook de mogelijkheid om voor u te gaan headhunten of u te gaan begeleiden buiten onze eigen database van singles en sociale netwerken, uiteraard met alle respect voor uw privacy.

Sociale netwerk events

Wij bieden geregeld ook events aan waar u zich voor kan aanmelden, bv. single parties, speeddates, groepsdates,..... enz.

Styling

Een nieuwe start, klaar om terug de liefde van uw leven te ontmoeten? Soms kunnen een paar styling- en kledingtips of een heuse make-over, u net dat extra tikkeltje zelfvertrouwen geven, dat u terug laat stralen en wat uw aantrekkingskracht een goede boost zal geven.
Boek bij ons uw afspraak met onze stylingconsulente!

 


 
Voor meer info en onze tarieven: neem vrijblijvend contact met ons op.