Extra services

 1. Intakegesprek

  Het intakegesprek is meer dan alleen een persoonlijkheidsfiche opmaken, we nemen uitgebreid de tijd om jou als persoon te leren kennen en onze diensten en extra services uit te leggen. U hoeft zich zelfs niet tot ons kantoor te verplaatsen, wij komen graag tot bij u thuis. Er is ook de mogelijkheid via een skype verbinding het intake gesprek te plannen, wij bezorgen u dan alle documenten online. Het intake gesprek is vrijblijvend en geen verplichting tot het aangaan van een lidmaatschap, daarom beschouwen wij het dan ook als een extra service en rekenen hier dan ook een kleine éénmalige kost voor aan. Maak een afspraak met uw regioconsulente.

 2. Dating coach

  Deze service zit natuurlijk al een deel in het VIP-lidmaatschap verweven, aangezien onze VIP-leden steeds kunnen rekenen op onze persoonlijke begeleiding en advies. 

  Mocht u toch nood hebben aan een extra persoonlijk gesprek i.v.m. bepaalde vragen omtrent dating, relatie, een dipje, .... dan kan u hiervoor steeds een afspraak maken.   

 3. Styling

  Een nieuwe start, klaar om terug de liefde van uw leven te ontmoeten? Soms kunnen een paar styling- en kledingtips of een heuse make-over, u net dat extra tikkeltje zelfvertrouwen geven, dat u terug laat stralen en wat uw aantrekkingskracht een goede boost zal geven.

  Boek bij ons uw afspraak met onze stylingconsulente!

 4. Date organiseren

  De meeste van onze leden plannen samen hun eerste kennismaking, natuurlijk raden wij aan het eerste contact luchtig te houden en op een neutrale plaats te laten doorgaan. Bij inschrijving geven we je graag al wat tips mee hieromtrent.

  Wilt u toch dat wij de date organiseren dan kan u natuurlijk steeds hiervoor bij ons terecht.

  Voor VIP-exclusive Superior leden kunnen wij ook een speciale casting plannen.

   

  Voor meer info en onze tarieven: neem vrijblijvend contact met ons op.