Advies van onze dating coaches!

De grote valkuil van datingsites en datingapps

Kan je enkel op basis van een foto of een kleine profielomschrijving weten of iemand mijn match is?

Het is moeilijk om op basis van alleen een foto te bepalen of een profiel bij iemand past. Een foto kan weliswaar enig inzicht geven in iemands uiterlijk en persoonlijkheid, maar het is slechts een momentopname en biedt geen volledig beeld van wie die persoon is.

Om te bepalen of een profiel bij iemand past, is het belangrijk om naar meer dan alleen de foto te kijken. Het is belangrijk om het profiel van de persoon te lezen, en na te gaan wat zijn of haar interesses, waarden en doelen zijn. Het is ook belangrijk om met die persoon te communiceren en een goed gesprek te hebben om te zien of jullie op persoonlijk niveau met elkaar kunnen opschieten.

Kortom, een foto kan een eerste indruk geven, maar het is niet genoeg om te bepalen of iemands profiel bij iemand anders past. Het is belangrijk om een meer volledig beeld te krijgen van de persoon door middel van communicatie en interactie.

 

 Audrey - Personal matchmaker R&F Introductions10 redenen waarom je beter kiest voor een Personal Matchmaker

1. Je hebt een grotere kans om liefde te vinden

2. Je bespaart tijd, energie en geld

3. Al je dates hebben recente profielfoto's

4. Je hoeft niet alleen te daten; je kan steeds op advies rekenen van je matchmaker

5. Je ontmoet mensen buiten je normale sociale kring

6. Het is discreet en je privacy staat centraal

7. Elke date is een mogelijke match met grote slaagkans

8. Al je dates zijn veilig

9. We dagen je uit om buiten je comfortzone te gaan; die extra zet is vaak wat singles nodig hebben om effectief ook op date te gaan

10. Werken met een professionele matchmaker vergroot de kans op een stabiele en succesvolle relatie.

 

Ontdek vandaag nog onze unieke werkwijze en ontmoet ook jouw ideale match @R&F Introductions!Wat maakt het grote verschil tussen R&F Introductions relatiebureau en online dating sites?

Persoonlijke aanpak:

Als personal Matchmaker van R&F Introductions ga ik op basis van jouw verwachtingen en wensen persoonlijk op zoek naar jouw perfecte match. Discreet en met respect voor je privacy! Ik maak er een punt van dat ik al onze leden persoonlijk gehoord of ontmoet heb om zo zeer gericht partnervoorstellen te kunnen doen. Een persoonlijk intake gesprek is dan ook essentiëel met één van onze dating coaches.

Onze leden kunnen ook steeds op onze coaching rekenen tijdens hun lidmaatschap, wij staan steeds paraat met tips en raad, eerlijk, zoals in goede relaties.

Singles met niveau:

Als relatiebureau richten wij ons op het midden en hogere segment van singles en garanderen ook dat wij enkel leden met elkaar matchen uit deze doelgroep. Wij geven iedereen de mogelijkheid om alvast een vrijblijvend profiel aan te maken via onze site en vervolgens kunnen wij ook een eerlijk antwoord geven of R&F voldoende potentiële partnervoorstellen heeft!

Door onze persoonlijke aanpak en screening heeft R&F Introductions een kwalitatief ledenbestand opgebouwd en garanderen wij dat al onze singles wel degelijk 'single' zijn en open staan voor een serieuze relatie.

Succes verzekerd:

De kans dat R&F Introductions jouw droompartner vindt is hoog! Een gemiddelde slaagkans van maar liefst 80%! Precies omdat we onze leden kennen en we  als gevolg hun verwachtingen in de zoektocht naar een partner goed kunnen inschatten.

Uiteraard kunnen leden rekenen op een jarenlange ervaring en een team van professionals, die dag in dag uit met grote gedrevenheid en passie aan het werk zijn om die JUISTE match voor hun te vinden & hopelijk ook voor jou!

 

Audrey - Personal matchmaker R&F Introductions

 

Contacteer ons!6 leuke date ideeën in tijden van corona


Vaak krijgen we nu de vraag of het wel zin heeft of veilig is om te daten tijdens de corona-crisis en ons antwoord daarop is volmondig ‘JA’ ;)

 

R&F Introductions is dan ook het énige relatiebureau in Belgie die naast de persona matchmaking ook een chat-functie aan haar leden aanbiedt, en daarmee dus ook het meest veilige en gescreende singles platform.

Om lid te worden wordt kan je een  intake via video chat plannen of op een veilige manier bij één van onze kantoren of je kan alvast een gratis profiel aanmaken via https://www.rfintroductions.be/nl/free-member

 

Maar uiteraard kan daten nu echt enkel virtueel en daarom hebben we speciaal voor jullie een paar leuke ideetjes uitgewerkt om elkaar alvast beter te leren kennen en je zal zien; dit kan ook best leuk zijn!

 

Nadat jullie wegen elkaar gekruisd hebben via R&F Introductions hebben jullie in eerste instantie elkaar leren kennen via chat / sms of Whatsapp en je wilt graag een volgend stapje zetten, dus nodig je haar/hem uit voor een ‘virtuele’ date :)

 

Hierbij 6 leuke date ideeën in tijden van corona:

 

1.     Plan samen een aperitief moment via video chat, zo kan je elkaar niet enkel horen, maar ook zien en is ideaal als eerste korte kennismakingsdate.

2.     Maak samen een wandeling op hetzelfde moment en hou ook weer via video chat contact zodat je elkaar kan laten zien en vertellen wat je allemaal onderweg tegenkomt of hou gewoon een leuke babbel onderweg en zo voelt die wandeling ook meteen iets leuker aan dan op je ééntje.

3.     Plan samen een ‘dinner date’ via video chat en geniet van elkaars ‘virtueel’ gezelschap.

4.     Plan een vragenspel via video chat; ieder maakt bv. 5 vragen op voorhand, maar hou het zeker luchtig als jullie elkaar nog maar pas kennen.

5.     Kijk samen tegelijk naar een leuke film of serie, hiervoor is zelfs een app ‘Rabbit’, die je kan downloaden, om zo samen een intense en leuke filmavond te houden.

6.     Verras elkaar (zeker als iemand van jullie jarig zou zijn) en stuur een bloemetje, een flesje wijn of pralines; je zal zeker hiermee extra punten verdienen J 

Speciaal voor onze leden, kan dit zelf via ons bureau geregeld worden, zodat je nog niet meteen je adres moet vrijgeven. Stuur gerust ons een mail als je graag van deze service gebruik wenst te maken: info@rfintroductions.be

 

 

  

Mijn team en ik wensen jullie alvast veel succes bij het daten en ‘stay safe @home’ 

 

Veel liefs,

 

Matchmaker Audrey

R&F Introductions

 Hallo R&F Introductions, ik ben heel nerveus als ik de eerste keer met iemand op date moet, heb je alvast enkel tips voor mij?

Antwoord R&F Introductions: Tips voor een geslaagde eerste date:

  • Denk positief! Ook al had je een rotdag  en zit zowat alles tegen! Iedereen zoekt toch een positief ingestelde partner die opgewekt in het leven staat! Dus begin zeker niet te zeuren of te klagen op een date; niemand is op zoek naar die persoon! Blijf positief!!
  • Wees verzorgd en stijlvol! Besteed de nodige aandacht aan je kleding, make-up (niet te veel en wees subtiel met parfum!) en een verzorgd gebit is een absolute must! Raad nodig, neem dan contact met een styliste, R&F Introductions biedt deze service ook aan!
  • Plan! Zorg dat je op tijd bent door de route al eens op te zoeken waar je afgesproken hebt. Zowel jij als je date zullen enkel nerveus worden als je te laat bent! Ben je te vroeg? Geen nood, neem alvast de tijd om nog even in de spiegel te kijken voor een check-up!
  • Toon interesse! Stel vragen en leer elkaar op een eerste date “oppervlakkig” kennen, dus hou het gesprek luchtig! Praten over je ex (en) is taboe op je eerste date!
  • Het vervolg: Hebben jullie beide het gevoel dat er geen toekomst tussen jullie beide is, wees dan eerlijk maar tactvol! Vond je het leuk en wil je elkaar nogmaals ontmoeten? Heren stuur dan een berichtje om haar te bedanken en vraag haar nog eens uit! Dames, wees geduldig en overstelp je date niet met berichten.
Geschreven door Audrey - Personal Matchmaker R&F Introductions