Advies van onze dating coaches!

Hebben jullie een Keurmerk of ook een award in de datingindustrie? Of wat zijn jullie garanties voor mij als ik me lid zou maken?

Hallo M.,

Goede vraag, waar ik graag ook een eerlijk en oprecht antwoord op geef! In Belgie is de wetgeving omtrent relatiebureau's zeer strikt gereglementeerd en wij werken dus ook volgens dat principe wat eigenlijk geldt als een Belgisch keurmerk!

In België bestaat er dan ook geen ander keurkmerk en mocht je dat toch bij andere Belgische relatiebureau's  terugvinden, dan is dat zeker geen garantie voor wat dan ook, want dat telt in België niet! Wij hebben uiteraard ons huiswerk gemaakt en blijkt dat je gewoon jaarlijks lidgeld dient te betalen om simpelweg zo'n keurmerk te verkrijgen, wat erg misleidend is voor de consument helaas!

Idem dito voor zogezegde 'Dating awards! Ieder datingservice kan zich laten selecteren voor een zogezegde 'award' ook weer tegen betaling! Helaas is dit wederom misleidende informatie en geeft dit geen enkele garantie over kwaliteit en goede werking van een bureau.

R&F Introductions besteedt het lidgeld van onze leden dan ook liever aan een goede organisatie en een qualitatieve service waarvoor we bekend staan en 60% van onze leden vindt de weg naar ons via mond aan mond reclame van gelukkige koppels die elkaar via R&f Introdcutions gevonden hebben!

Wij zijn het Nr 1 relatiebureau in België voor het midden- en hogere segment van singles en elk lid dat zich bij ons aansluit kriijgt van ons een samenwerkingsovereenkomst waar wij onze garanties naar onze cliënten zwart op wit garanderen!

Eerlijkheid en vertrouwen; de basiswaarden in elke relatie! En daar kiezen wij dan ook zeer bewust voor! Zodat wij onze energie kunnen steken in het zoeken van  jou 'match made in heaven'!

Met vriendelijke groet,

Audrey - Matchmaker & datingcoach

R&F Introductions

 Wat maakt het grote verschil tussen R&F Introductions relatiebureau en online dating sites?

Persoonlijke aanpak:

Als personal Matchmaker van R&F Introductions ga ik op basis van jouw verwachtingen en wensen persoonlijk op zoek naar jouw perfecte match. Discreet en met respect voor je privacy! Ik maak er een punt van dat ik al onze leden persoonlijk gehoord of ontmoet heb om zo zeer gericht partnervoorstellen te kunnen doen. Een persoonlijk intake gesprek is dan ook essentiëel met één van onze dating coaches.

Onze leden kunnen ook steeds op onze coaching rekenen tijdens hun lidmaatschap, wij staan steeds paraat met tips en raad, eerlijk, zoals in goede relaties.

Singles met niveau:

Als relatiebureau richten wij ons op het midden en hogere segment van singles en garanderen ook dat wij enkel leden met elkaar matchen uit deze doelgroep. Wij geven iedereen de mogelijkheid om alvast een vrijblijvend profiel aan te maken via onze site en vervolgens kunnen wij ook een eerlijk antwoord geven of R&F voldoende potentiële partnervoorstellen heeft!

Door onze persoonlijke aanpak en screening heeft R&F Introductions een kwalitatief ledenbestand opgebouwd en garanderen wij dat al onze singles wel degelijk 'single' zijn en open staan voor een serieuze relatie.

Succes verzekerd:

De kans dat R&F Introductions jouw droompartner vindt is hoog! Een gemiddelde slaagkans van maar liefst 80%! Precies omdat we onze leden kennen en we  als gevolg hun verwachtingen in de zoektocht naar een partner goed kunnen inschatten.

Uiteraard kunnen leden rekenen op een jarenlange ervaring en een team van professionals, die dag in dag uit met grote gedrevenheid en passie aan het werk zijn om die JUISTE match voor hun te vinden & hopelijk ook voor jou!

 

Audrey - Personal matchmaker R&F Introductions

 

Contacteer ons!Hallo R&F Introductions, ik ben heel nerveus als ik de eerste keer met iemand op date moet, heb je alvast enkel tips voor mij?

Antwoord R&F Introductions: Tips voor een geslaagde eerste date:

  • Denk positief! Ook al had je een rotdag  en zit zowat alles tegen! Iedereen zoekt toch een positief ingestelde partner die opgewekt in het leven staat! Dus begin zeker niet te zeuren of te klagen op een date; niemand is op zoek naar die persoon! Blijf positief!!
  • Wees verzorgd en stijlvol! Besteed de nodige aandacht aan je kleding, make-up (niet te veel en wees subtiel met parfum!) en een verzorgd gebit is een absolute must! Raad nodig, neem dan contact met een styliste, R&F Introductions biedt deze service ook aan!
  • Plan! Zorg dat je op tijd bent door de route al eens op te zoeken waar je afgesproken hebt. Zowel jij als je date zullen enkel nerveus worden als je te laat bent! Ben je te vroeg? Geen nood, neem alvast de tijd om nog even in de spiegel te kijken voor een check-up!
  • Toon interesse! Stel vragen en leer elkaar op een eerste date “oppervlakkig” kennen, dus hou het gesprek luchtig! Praten over je ex (en) is taboe op je eerste date!
  • Het vervolg: Hebben jullie beide het gevoel dat er geen toekomst tussen jullie beide is, wees dan eerlijk maar tactvol! Vond je het leuk en wil je elkaar nogmaals ontmoeten? Heren stuur dan een berichtje om haar te bedanken en vraag haar nog eens uit! Dames, wees geduldig en overstelp je date niet met berichten.
Geschreven door Audrey - Personal Matchmaker R&F Introductions