VIP Exclusive & Superior Membership

Ontmoet “uw andere helft”!Single, succesvol, kieskeurig…..een te drukke levensstijl? Het exclusieve relatiebureau R&F Introductions, onder leiding van Audrey Laeremans, staat bekend om haar kwalitatieve, professionele en vooral discrete dienstverlening op het gebied van “Matchmaking”.

De passie en toewijding die wij onze leden bieden, reflecteert zich in een zeer grote slaagkans op het vinden van uw nieuwe levenspartner binnen een gemiddelde termijn van één jaar!

Elk jaar bieden wij aan een selecte groep de mogelijkheid om een VIP Exclusive of Superior Membership aan te gaan.

Top zakenmensen, politiekers, bekendheden, etc. hebben reeds ondervonden hoe succesvol deze formule voor hen was!

Leden genieten van onze zeer professionele en hoogstaande service op weg naar hun nieuwe levenspartner.

Hoe gaan we te werk?

Anders dan bij de klassieke relatiebemiddeling, waar enkel tussen ingeschreven leden voorstellingen gebeuren,  bieden wij bij een VIP Exclusive Membership onze “personal headhunting services” aan, wat wil zeggen dat wij ook buiten ons ledenbestand met onze “know how” voor u naar gepaste introducties op zoek gaan.

Vip Superior Membership

Hier gaan we al onze troeven uit de kast halen om uw droompartner te vinden en lanceren we uw hoogst eigen campagne; #perfectdate campagnes worden samen met een communicatiebureau opgezet om zo een maximale slaagkans te hebben op het vinden van uw levenspartner. 

 

Samen hebben wij één gemeenschappelijk doel; het vinden van uw ware wederhelft!

Contacteer ons voor meer info.