R&F Introductions Vip Exclusive & Vip Superior Members

VIP Exclusive members

 

Hierbij stellen wij u enkele van onze VIP Exclusive & Vip Superior members voor. Herkent u zich in de omschrijving van de persoon die onze Members wensen te ontmoeten? Wenst u graag persoonlijk met één van hen kennis te maken? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of maak GRATIS je profiel aan zodat jij misschien op date kan met één onderstaande Vip Exclusive leden!

 

 

Vip Superior Members

48 jarige onderneemster uit provincie Antwerpen

Deze zeer stijlvolle, slanke, grote brunette is een gedreven, charmante en warmhartige dame. Haar carrière maakte ze in de modewereld en is daar dan ook geen onbekende naam. Graag zou ze een man van ongeveer 45 à 58 jaar ontmoeten, met het nodige niveau, goed uitziend en klaar om een serieuze relatie aan te gaan en die passievol in het leven staat. Ben jij haar match? - Maak via deze link een gratis profiel aan en maak kans op een geweldige date met deze knappe vrouw! https://www.rfintroductions.be/nl/free-member

52-jarige Vip Superior Member uit regio Vlaams-Brabant

Deze slanke en elegante dame zou graag een charmante heer ontmoeten met het hart op de juiste plaats. Hij is ongeveer tussen de 50 en 65 jaar oud, actief en heeft een zelfstandige geest. Hij is een fijne gesprekspartner en is net als haar een levensgenieter om dit samen te delen. Herkent u zich in dit profiel en wenst u graag in contact te komen met deze dame? Neem dan zeker contact op met R&F Introductions!

58-jarige dame, actief in de offshore industrie uit regio Antwerpen
Zij is een stijlvolle, knappe en slanke dame van de wereld die het gewoon is om in de hoogste kringen te vertoeven, toch staat ze nuchter en realistisch in het leven en is ze een opgewekte, energieke en intelligente vrouw. Gevat, humorvol, creatief, maar ook zelfverzekerd en sterk in haar schoenen. Ze houdt van het organiseren van zowel kleine als grote events, stilzitten staat sowieso niet haar woordenboek. Zij is een fijne gesprekspartner en een partner zal zich met haar nooit vervelen! De man die ze graag zou ontmoeten is een goed voorkomende , hoffelijke heer die zijn mannetje weet te staan naast deze onafhankelijke dame en is ongeveer 55 à 65 jaar. Benieuwd of u haar 'perfect match' bent of haar graag het hof wil maken? Neem dan zeker contact op via Personal Matchmaker Audrey @R&F Introductions

Vip Exclusive Members

35-jarige zelfstandige in de fashion-sector uit regio Antwerpen

Zij is een spontane, vrolijke en open persoonlijkheid met het hart op de tong. Ambitieus, perfectionistisch maar ook zorgzaam en lief en als ze voor iets gaat dan is het ook voor de volle 100%. Ze is een knappe, trendy en toffe jonge vrouw die zeer gelukkig is met alles wat ze heeft en verwezenlijkt heeft, een leuke man aan haar zijde zou het plaatje compleet maken. Hij is ongeveer 30 à 40 jaar, charmant, ambitieus, maar houdt ook van een goed feestje op zijn tijd ;) Een initiatiefnemer, humorvol en ook een romantisch kantje zal zeker haar hart weten te winnen :)

49-jarige elegante CFO uit regio West-Vlaanderen
Zij is een knappe, slanke dame die stijlvol voor de dag weet te komen. Optimisme en vrolijkheid is haar rode draad en verder is ze energiek en 'down to earth'. Ze zoekt een verzorgde man die zelfzeker en ambitieus is zonder arrogant te zijn. Hij is empatisch en zorgzaam naar andere mensen toe. Samen houden ze van humor, samen dingen ontdekken en ontspannende uitstapjes.

46-jarige hoger kader bij de Europese commissie uit regio Brussel
Deze mooie en intelligente vrouw is een vrouw van de wereld. Ze spreekt vlot 6 talen en heeft al op verschillende plaatsen in de wereld gewoond. Ze leert heel graag bij en heeft veel interesses. Ze houdt van structuur, cultuur, koken en lekker eten. De 3 waarden voor een relatie zijn plezier maken, klaarstaan voor elkaar/waardering, en een goede communicatie op alle vlakken. Ze wil graag een verzorgde man ontmoeten die stevig in zijn schoenen staat. Hij is sociaal en extravert zonder zijn eigenheid te verliezen. Door zijn brede waaier aan interesses kan zij veel van hem bijleren. Kortom iemand om naar op te kijken !

52-jarige succesvolle ondernemer uit regio Limburg
Deze stijlvolle, goed uitziende en succesvolle ondernemer, zoekt een warme leuke dame, die down-to-earth is, zonder een al te groot ego en graag geniet van het leven en waar hij samen mee oud kan worden. Zij komt verzorgd voor de dag, voelt zich goed in zijn leefwereld en heeft een breed interesseveld. Ben jij de dame die we zoeken?

55-jarige zelfstandige ondernemer uit regio Vlaams-Brabant
Hij is een aantrekkelijke en stijlvolle man. Zijn mooie, speciale ogen vallen meteen op. Op professioneel vlak is hij succesvol en leidt met passie zijn groot bedrijf. Toch staat hij realistisch in het leven, positief ingesteld, spontaan, vriendelijk en zin voor humor. Binnen een relatie staat hij voor, zo goed al alles open en wilt hij zijn partner tevreden stellen.Hij is op zoek naar een jonge, goed uitziende vrouw die net zoals hem belang hecht aan een goed voorkomen. Zij is een fijne gesprekspartner, dynamisch, beminnelijk en begrijpend.

75-jarige ravissante gewezen ondernemeemster uit regio Vlaams-Brabant
Deze stijlvolle, mooie en lieve vrouw weet van aanpakken en is een ondernemer in hart en nieren. Ze is open en sociaal en kent haar wereld heel goed. Ze is nog heel gezond en fit en houdt van actief bezig zijn. Ze wil graag een man ontmoeten die vriendelijk, sympathiek en open is. Hij is sociaal en aangenaam in de omgang. Tevens is hij is nog erg fit en gezond en houdt van een actief leven. Deze man heeft al heel wat van de wereld gezien en beschikt over een gezonde dosis intelligentie, liefst met een vleugje humor. Kortom, een man met stijl om naar op te kijken !

65-jarige zelfstandige ondernemer uit regio Antwerpen
Hij is een man die zich nog jong in zijn vel voelt, en zeker ook jonger oogt. Een levensgenieter, die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Verder is hij een gedreven ondernemer, open, communicatief en charmant in de omgang. Wellness is zijn uitlaatklep en doet dit dan ook wekelijks. Hij zou graag een vlotte, naturelle dame ontmoeten, die net als hem positief, respectvol en stabiel in het leven staat.

50-jarige ondernemer uit regio West-Vlaanderen
Hij is een goed uitziende, slanke, grote en verzorgde man, die stijlvol voor de dag komt. Eerlijkheid staat bij hem centraal en verwacht dit ook in een relatie. Verder is hij iemand met een breed interesseveld en houdt hij van het esthetische. Een dame die bij hem past is vrouwelijk, slank, heeft charisma en ogen die spreken en is bereid om tijd te investeren in een relatie om samen te genieten. Zij is ongeveer 42 à 48 jaar.

49-jarige gedreven zaakvoerder uit regio Antwerpen
Hij is een stijlvolle en goed voorkomende heer, vlot en sociaal in de omgang, gedreven in zijn zakelijke ondernemingen en zeker ook een levensgenieter & bourgondiër die graag romantisch uit de hoek komt. Hij houdt ook van affectie en genegenheid in een relatie en vind dit dan ook belangrijk bij een partner. Graag ontmoet hij een dame met vrouwelijk en verzorgd voorkomen die belang hecht aan familiale waarden en eveneens een levensgenieter is om samen een stabiele en mooie toekomst uit te bouwen. Bij voorkeur woont ze in de Kempen en is ongeveer 35 à 45 jaar.

70-jarige vlotte en actieve zelfstandige op rust uit regio Vlaams-Brabant
Deze lieve en vrolijke dame komt heel joviaal over. Met haar vlotte babbel en haar rijkelijk aanwezige lach ben je direct op je gemak bij haar. Het is een bezige bij die nog in optima forma is. Eerlijkheid en correctheid draagt ze hoog in het vaandel, en zal zich 100% inzetten om haar doel te bereiken. Ze wil graag een verzorgde man leren kennen die graag het initiatief neemt, een echte doener. Hij houdt ook van gezelligheid, een leuke babbel en is graag actief bezig. Net als haar is hij open en eerlijk, toont hij respect en empathie. Hij heeft een stabiel leven, is zelfstandig en in prima gezondheid.

55-jarige ondernemer uit regio Antwerpen
Hij is een goed opgeleide ondernemer die als gentleman in de omgang heel open en vooral een fijne gesprekspartner is. Qua uiterlijk is hij groot, slank en weet stijlvol voor de dag te komen. Hij heeft een brede interesse waaier, reist graag en is ook sportief aangelegd. Zijn toekomstige partner is een zeer vrouwelijke dame met klasse die optimistisch en dynamisch in het leven staat. Zij is ongeveer 45 à 55 jaar jong.

68-jarige, actief als docent in de klassieke talen, uit regio Utrecht
Positief ingestelde man met een optimistische levensinstelling. Daarbij is hij actief, dynamisch en ondernemend. Houdt van humor en lachen. Zelfreflectie vind hij belangrijk. Hij is charmant en warm, empathisch, lief, zorgzaam, betrouwbaar, open, eerlijk, stabiel en respectvol. Hoewel hij zeker intellectueel gericht is, leeft hij vanuit gevoel en intuïtie, wat voor hem even belangrijk is. Heeft geleerd hart en verstand, IQ en EQ dicht bij elkaar te brengen en in balans te houden. Wenst kennis te maken met een dame tussen ongeveer 55 en 60 jaar, met een jonge uitstraling, slank en verzorgd en hoger opgeleid.

59-jarige ondernemer in de bouwsector uit regio Vlaams Brabant
Hij is een goed uitziende, verzorgde en vlotte man, die gedreven en nuchter in het leven staat, maar ook graag geniet van eten, reizen, fietsen aan onze kust, etc. Een enthousiaste, leuke dame, die eveneens geniet van uitstapjes, eten, iets gaan drinken, en de alledaagse dingen, is een dame die bij hem zou passen. Bij hem zal zijn partner altijd op de eerste plaats komen! Hij kijkt graag uit naar een vaste relatie, om samen te ontspannen, en te genieten!

55-jarige zaakvoerster uit regio Oost-Vlaanderen
Zij is een goed uitziende, vlotte dame die van aanpakken weet. Ze zorgt goed voor zichzelf én haar omgeving. Ze kan recht op haar doel afgaan wanneer ze overtuigd is. Hij is iemand die net zoals haar durft dromen en deze dromen ook durft najagen. Hij leeft met passie en straalt levensvreugde uit. Hij is eerlijk, betrouwbaar en wil samen met haar van het leven genieten.

50-jarige moderne knappe dame uit regio Antwerpen
Zij is een vlotte, sociale vrouw die zachtaardig en zorgzaam ingesteld is, maar ook een dame die zelfstandig in het leven staat en weet wat ze wilt. Zeer positief ingesteld en haar glas is steeds halfvol ;) Graag ontmoet ze een verzorgde en aantrekkelijke man van ongeveer 45 à 55 jaar die net als haar kan genieten van de kleine dingen in het leven .

48-jarige zorgkundige uit regio Oost-Vlaanderen
Zij is een spontane, vlotte en intelligente dame met het hart op de goede plaats. Ze is een familiemens die menselijke warmte en gezelligheid opzoekt. Hij heeft alles op een rijtje en is iemand waarnaar ze kan opkijken. Hij is zelfzeker, attent, zorgzaam en intellectueel.

50-jarige energieke ondernemer uit regio Vlaams Brabant
Tegen deze sympathieke man kan je alles zeggen. Hij is oplossingsgericht en denkt graag mee. In zijn gedragingen is hij heel mannelijk en een tikkeltje dominant. Hij neemt graag de leiding maar overleggen is ook heel belangrijk voor hem. Hij luistert en respecteert de mening van anderen. Als hij voor iets gekozen heeft is hij loyaal en gaat er ook 100% voor. Hij houdt van sociale contacten vertoeft graag in groep. Samenhorigheid en affectie draagt hij ook hoog in het vaandel. Hij wil graag een slanke en vrouwelijke dame ontmoeten met veel interesses en een drukke agenda. Het liefst is ze in haar beroep ook zelfstandige. Ze houdt van sporten (fietsen), uitstapjes, reizen en samen leuke dingen doen. Ze heeft haar hart op haar tong en is eerlijk en open.

51-jarige bedrijfsleider uit regio Antwerpen
Hij is een geboren leider, maar met een zachtaardig karakter. hij runt een groot bedrijf en doet dit met heel veel passie. Een echt managerstype is hij echter niet, wel is hij creatief, ruimdenkend en graag omringd door mensen. Hij houdt niet van practical jokes of surpriseparty’s, wel van de Ardennen en van lekker eten en drinken. Hij wil graag een elegante en slanke dame leren kennen met een goede dosis humor op zak. Geen te dominante vrouw maar die toch haar mannetje weet te staan. Ze is lief en verzorgend, kan goed relativeren, en is open in haar woorden. Ze is ongeveer 42 à 50 jaar.

73-jarige bedrijfsrevisor uit regio Brussel
Deze hoog opgeleide heer met een sterke persoonlijkheid en en iets wat eigenzinnige kijk op het leven is op zoek naar een dame met een hoog I.Q. en E.Q. en is een evenwaardige 'sparring partner' op communicatief gebied en is net als hem een wereldburger die zich ook thuis voelt in de hogere kringen.

53-jarige ambitieuze zaakvoerder uit regio West-Vlaanderen
Deze sportieve en ambitieuze vijftiger staat gelukkig in het leven maar mist een partner waarmee hij knusheid en gezelligheid kan opzoeken. Hij hecht zeer veel belang aan genieten en hoopt dit samen met iemand te kunnen doen. Hij zoekt een vrouw die vriendelijkheid uitstraalt en waarmee het vooral goed mee klikt.

54-jarige directiesecretaresse uit regio Vlaams-Brabant
Zij is een slanke, blonde en vlotte dame die met een jonge geest in het leven staat. Ze bruist van de energie en heeft een opgewekt karakter. Sport is de rode draad door haar leven en beoefent dit dan ook nog steeds op wedstrijdniveau. Ze zou graag een verzorgde, attente man ontmoeten van ongeveer 48 à 58 jaar om samen te genieten van de toekomst.

59 jarige architect/ aannemer, regio Antwerpen
Deze zachtaardige man is op zoek naar een gelijk gestemde vrouw met stijl en klasse die, net zoals hij, jong van geest en voorkomen is. Hij houdt van wandelen, fietsen, een terrasje doen, weekendjes weg en wil graag meer tijd maken om te reizen met zijn ideale partner. Straks verhuist hij naar zijn nieuwe, gerenoveerde hoeve en neemt zijn zoon de zaak over. Dat geeft hem de mogelijkheid om zijn agenda af te bouwen, meer te genieten van het leven en volop te investeren in een fijne relatie.

36-jarige quality advisor in de IT sector
What you see is what you get is wat je bij hem mag verwachten. Houdt van computers/multimedia, kijkt graag films en series zoals Star Wars, op strips gebaseerde films/series. Gamet graag met vrienden en ook muziek is belangrijk in zijn leven, dat is dan zowel luisteren (90's, foute muziek zijn de favorieten), spelen (keyboard), zingen als draaien. Zwemmen, bowlen en lachen/humor (kan vanalles zijn: philippe geubels, alex agnew,...) horen er ook bij. Zal geregeld grapjes maken, maar natuurlijk kan hij op de momenten dat het nodig is ook serieus zijn. Vindt het fijn om gesprekken te voeren over alles en nog wat en kan niet stilzitten, dus hij is altijd degene die jou wat te drinken gaat halen ;). Wkm een jonge dame van ongeveer 30 à 40 jaar met dezelfde interesses en die rustig en zacht is van karakter en klaar is voor een serieuze relatie.

48 jarige dame, voormalig vrij beroeper, regio Oost-Vlaanderen
Charmante en goedlachse dame met een warm hart zoekt dito partner. Hij houdt net zoals zij van reizen. Is empatisch, heeft gevoel voor humor en is intelligent. Door een ongeval dient zij rekening te houden met enkele fysieke beperkingen, haar partner kan hiermee om. Zij heeft enorm veel doorzettingsvermogen, is zelfstandig en heeft een rijk sociaal leven. Ze kijkt uit naar een tedere man die haar een warm hart toedraagt en de knuffels geeft die ze nodig heeft.

31 jarige zaakvoerder, regio Antwerpen
Deze verzorgde, vriendelijke en loyale jongeman komt heel vlot en sympathiek over. Hij werkt hard en is ook zeer loyaal naar zijn entourage toe. Hij zou graag willen kennismaken een verzorgde jongedame zonder kinderen die wederzijds respect en trouw en eerlijkheid hoog in het vaandel draagt. Goed met elkaar kunnen praten en empathie zijn voor hem belangrijke waarden.

70 jarige projectontwikkelaar, regio Limburg
Zij is een vrouw van de wereld, die met haar eigen stijl zeker niet opgaat in de massa. Naast deze sterke persoonlijkheid gaat idem dito man het best matchen en die tevens intelligent en welbespraakt is. Reizen is een echte passie voor haar en ook haar zakelijke activiteiten bevinden zich grotendeels in het buitenland. De man waarmee ze graag kennismaakt is ongeveer 60 à 70 jaar en staat ook nog dynamisch in het leven.

52-jarige ondernemer in de energiesector
Hij is een aantrekkelijke, sympathieke en vooruitstrevende man waar je onmiddellijk bij op je gemak bent. Eerlijk, humoristisch en "down to earth". Hij wil graag een gezellige, verzorgde en vrouwelijke dame ontmoeten. Warm van hart, behulpzaam, open en eerlijk. Iemand om er samen voor te gaan en om plannen mee te maken om later de wereld rond te reizen !

64 jarig voormalig onderneemster, regio West-Vlaanderen
Zij is een aantrekkelijke en stijlvolle dame die deeltijds in België en deeltijds en Spanje verblijft. Een zorgzame en liefdevolle vrouw met het hart op de tong. Ze wil graag kennismaken met een goed uitziende man die net als zij in staat is volop te genieten van het leven.

46-jarige ondernemer uit regio West-Vlaanderen
Hij is een zeer intelligente zakenman, die houdt van schoonheid in al zijn facetten en wenst graag kennis te maken met een goed uitziende dame. Glamour en flair staan centraal in zijn leven, dit wenst hij graag terug te vinden in zijn toekomstige partner. Hij is een passioneel iemand die houdt van diepgang. Zeer hulpvaardig, altruïstisch ingesteld en een tikje rebels. Zij heeft pit én karakter en wil graag een man naast haar om plezier mee te maken en te genieten van het leven.

58-jarig hoger kader bij een farmaceutisch bedrijf uit regio Vlaams-Brabant
Deze nuchtere zakenman is een dynamische en sportieve man die met beide voeten stevig in het leven staat. Hij is gepassioneerd in alles wat hij onderneemt, zowel professioneel als privé. Goede gesprekken vindt hij heel belangrijk en het liefst doet hij dit bij een lekker etentje of tijdens een leuke reis. Hij houdt van toffe gesprekken en warmte in een relatie.Hij zou graag kennis maken met een lieve, sprankelende dame die engagementen wenst aan te gaan. Er zijn voor mekaar vindt hij heel belangrijk.

36-jarige architecte uit regio Limburg
Deze vlotte, ambitieuze en gedreven jonge dame is helemaal klaar om de liefde van haar leven te ontmoeten. Ze is een knappe, slanke en modebewuste brunette die haar eigen architectenbureau runt. De man die haar zal doen zwijmelen is slank, stijlvol, weet goed voor de dag te komen en is qua karakter een dynamische man, maar met een tedere kant die opkomt voor zijn eigen mening en initiatief kan nemen. Hij is ongeveer 35 à 48 jaar oud.

29-jarige jonge ondernemer uit regio Antwerpen
Hij is een intelligente en gedreven goed uitziende jonge man, die sportief in het levens staat en zeker als het met water te maken heeft. Graag ontmoet hij een stijlvolle jonge dame van ongeveer 20 à 32 jaar waarmee hij op hetzelfde level vertoeft en met een zacht karakter, maar zeker ook haar mannetje staat.

67-jarige advocaat uit regio Limburg
Hij is een goed voorkomende en nog zeer actieve en sportieve heer die een positieve kijk heeft op het leven. De dame die hij wenst te ontmoeten komt vrouwelijk en stijlvol voor de dag en is sociaal in de omgang en is net als hem optimistisch en woont bij voorkeur in de regio Limburg. Haar leeftijd is ongeveer 55 à 65 jaar.

45-jarig zelfstandig bestuurster uit regio Vlaams-Brabant
Zij is een intelligente en gedreven goed uitziende vrouw die actief en sportief in het leven staat. Zij heeft een modieuze en stijlvolle look. Ze is heel ambitieus en staat dan ook zeer bewust en gedreven in het leven. Haar partner heeft net zoals haar een goed en ordelijk voorkomen. Hij is ambitieus en bezit een tikkeltje verzorgend karakter. Hij is socio-communicatief sterk, trots op zijn verwezenlijkingen en aanvaardt dat haar job belangrijk is voor haar.

54-jarige flight attendant uit regio Vlaams-Brabant
Deze dame is sociaal, goedlachs en breed denkend. Ze staat voor vele dingen open in het leven en heeft een grote empathie voor anderen. Ze staat standvastig in het leven en heeft verantwoordelijkheidszin, ze is nuchter en met beide voetjes op de grond. Zij is op zoek naar een partner om samen mooie levensverhalen te schrijven. Net zoals zij, reist hij graag en houdt hij van weekendjes weg, muziek, concertjes en theater. Hij heeft een positieve levensvisie en weet waarmee hij bezig is. Hij is attent, toegewijd, liefdevol en warm.

56 jarige onderneemster in de modesector, regio Oost-Vlaanderen
Zij is een elegante, slanke, vrouwelijke blonde dame met een sterke en gedreven persoonlijkheid die zeer sociaal en communicatief is. Ook heeft zij een zeer gevoelige kant, houdt ze van een hechte familieband en kan ze helemaal openbloeien in het juiste gezelschap. Zij is iemand die graag van het leven geniet en ook graag buitenkomt. De man die ze graag ontmoet is sociaal, gevoelig, respectvol met het nodige gentlemen gehalte. Hij is zowel familiaal als zakelijk ingesteld, heeft een duidelijke toekomstvisie en met hem kan ze dan ook diepgaande gesprekken voeren. zijn leeftijd is ongeveer 50 à 60 jaar.

54-jarige vrouwelijke en sportieve arts/specialist uit regio Antwerpen
Deze aantrekkelijke en sportieve vrouw heeft een mooie en vrouwelijke uitstraling. Bij haar ben je direct op je gemak, ze is erg empathisch zowel in haar werk als privé. Communicatie met respect voor beide partijen draagt ze hoog in haar vaandel. Ze wil graag een sportieve en grote man ontmoeten. Jong denkend, attent en actief. Iemand die aandacht besteedt aan zijn uiterlijk, jong en smaakvol gekleed is. Een man die ten alle tijden volledig zichzelf blijft. Iemand die voor haar gaat en die naar haar kan kijken zoals ze is. Iemand die oprecht luistert en praat, waar ze het gevoel bij heeft dat ze er alles kan tegen vertellen. Ze wil er zelf 100% voor gaan en kijkt al uit naar een leuke toekomst !

67-jarig zelfstandig bouwaannemer uit regio Oost-Vlaanderen
Deze knappe, stijlbewuste heer met volle, weelderige haardos is op zoek naar een slanke pittige dame met een sterk karakter. Hijzelf is een zachtaardige man maar kan op zijn strepen staan wanneer dat moet, zonder dominant te zijn. Hij is een gezelschapsmens en wil het liefst van al zijn passies en weelde delen met een levenspartner. Zij is 50 tot 60 jaar.

54-jarig arts-specialist uit regio Oost-Vlaanderen
Sportieve, grote en goed uitziende, jong ogende heer, die in zijn vrije tijd graag fietst, tennist, reist en alhoewel hij ambitieus is, wenst hij toch een goede balans te vinden tussen werk en een relatie. Wkm een warme, intelligente, slanke en verzorgde dame van ongeveer 35 à 45 jaar.

 

Meer ingeschreven leden van R&F Introductions bekijkt u hier!

R&F Introductions
Exclusief Relatiebureau

Mail: info@rfintroductions.be

Tel.: +32.496.18.18.81