R&F Introductions Vip Exclusive & Vip Superior Members

VIP Exclusive members

 

Hierbij stellen wij u enkele van onze VIP Exclusive members voor. Herkent u zich in de omschrijving van de persoon die onze Members wensen te ontmoeten? Wenst u graag persoonlijk met één van hen kennis te maken? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren of maak GRATIS je profiel aan zodat jij misschien op date kan met één onderstaande Vip Exclusive leden!

 

 

Vip Exclusive & Superior Members

Vip Superior Member: Ondernemer multinational in de technologieën

Deze welgestelde, zeer intelligente zakenman van in de vijftig, is door zijn gedreven en creatieve instelling opgeklommen tot de top van wereld met zijn onderneming en vermogen. Hij is dan ook een wereldburger, reist vaak wereldwijd om zijn bedrijven te bezoeken, zijn academische en filantropische interesses na te streven; maar ook voor sport of plezier. Zijn ideale match is een mooie, verzorgde, intelligente wereldse jonge vrouw, zonder kinderen, die ook avontuurlijk is met een vleugje humor. Qua leeftijd tussen de 25 à 38 jaar. Herken je jezelf in de beschrijving van de match die wij zoeken voor deze man? Registreer je dan gratis via onze website of mail ons je voorstelling met foto, zodat wij je kunnen voorstellen aan deze uitzonderlijke man.

25 jarige jonge man uit regio Antwerpen: Goed uitziende apotheker

Deze gentleman is een ambitieuze, stijlvolle en goed uitziende jonge man. Hij is werkzaam in de farmaceutische sector, hierbuiten is hij sportief en avontuurlijk aangelegd. Vinologie is ook één van zijn interesses en in zijn vrije tijd zul je hem dan ook af en toe op wijndegustaties vinden. Zijn ideale match is een stijlvolle dame, met een vooruitstrevende en positieve mindset, waar hij een mooie toekomst mee kan opbouwen.

41 jarige dame, regio Antwerpse Kempen: Onderneemster in de interieursector

Zij is een goed uitziende, naturelle, verzorgde vrouw die lang haar eigen boetiek met kinderkleding heeft gehad, deze heeft ze overgelaten en recent is ze gestart met haar nieuwe onderneming als interieur designer. Verder is ze sociaal ingesteld en geniet ze van samen te zijn met vrienden en familie. Ze is sportief, reist zeer graag en heeft een breed interesseveld. Ze is een welgestelde vrouw die zelfstandig in het leven staat, maar wel graag de mooie momenten deelt met een leuke partner in haar leven, die liefst op hetzelfde level zit qua levensvisie en sociale status, zodat er een mooie balans is.

37 jarige dame uit regio Oost-Vlaanderen: Knappe, leuke en vlotte onderneemster

Zij is een warme, aantrekkelijke en sympathieke dame die houdt van hard werken, reizen, familie en vrienden. Genieten met mensen van wie ze houdt staat op nr1. Een lekker etentje, iets gaan drinken, sporten, shoppen, reizen zijn enkele van haar favoriete activiteiten. Deze zorgzame, trouwe, ambitieuze en humoristische vrouw zou graag een leuke man ontmoeten om haar leven verder mee op te bouwen en een gezin te stichten. Haar ideale man heeft een mooie en oprechte glimlach, is verzorgd, sportief, houdt van gezelligheid. Hij is zelfstandig en ambitieus. Bij hem staat trouw, eerlijkheid en plezier maken centraal.

69 jarige heer uit regio Antwerpen, bedrijfsleider op rust

Deze warmhartige man is een open boek. Genieten, plezier maken en lachen staan met stip op nummer 1. Hij is ook zeer zorgzaam en geniet ervan als hij het anderen naar hun zin kan maken. De vrouw die zijn ideale match zou zijn is een vlotte, speelse en lieve dame. Ze houdt van een naturel look en komt altijd verzorgd voor de dag. Plezier maken en samen geniet van het leven staat voor haar centraal in een relatie.

58 jarige consultant uit de regio Oost-vlaanderen

Na jaren hard werken als zelfstandige heeft hij de balans in zijn leven gevonden; onder het motto: minder werken, meer leven! En wenst deze lieve, humoristische, attente, ruimdenkende en sportieve man een dame te ontmoeten om zijn leven mee te delen en samen te genieten. Met genieten bedoelt hij een gastronomisch weekendje, wellness, uitje met vrienden, reizen, samen sporten en zoveel meer! Hij hecht veel belang aan normen en waarden. De ideale dame voor hem heeft humor, is sportief, optimistisch, communicatief, verzorgd, slank, wenst stabiliteit en reist graag. Genieten is de boodschap!

49 jarige onderneemster uit de regio Antwerpen

Deze klassevolle, aantrekkelijke en vlotte vrouw staat heel positief in het leven. Ze houdt van plezier maken en geniet graag van het leven. Ze kan prima relativeren, draagt haar hart op haar tong en houdt van constructieve doch rustige communicatie. De man die ze graag wil ontmoeten is een man op niveau. Hij heeft, net als haar, alles goed voor elkaar en kiest voor een standvastige duurzame relatie, waar eerlijkheid en trouw centraal staat. Ook is hij graag actief bezig en houdt hij van ondernemen en organiseren.

61 jarige vermogensbeheerder uit de regio Limburg

Ze is een zelfzekere, nuchtere dame met pit die belang hecht aan een vrouwelijk en modieus voorkomen. Een vrouw met veel veerkracht die weet wat ze wil en op haar eigen benen kan staan. Haar partner is zelfstandig, positief ingesteld en bezit de nodige humor. Wederzijds respect en vertrouwen zijn voor haar belangrijke waarden. Hij is enthousiast, levenslustig, toont initiatief en kan met haar genieten van het leven.

31 jarige orthodonte uit Vlaams-Brabant

Deze spontane, eerlijke, goedlachse, ambitieuze dame, maar tevens ook levensgenieter en familiemens zou graag een verzorgde en opgewekte man ontmoeten die net als haar stevig in zijn schoenen staat, gedreven is en initiatieven kan nemen. Zijn leeftijd is ongeveer 30 à 40 jaar en heeft net als haar een kinderwens.

57 jarige notaris uit regio Anwerpen/Kempen

Deze verzorgde en intelligente vrouw staat sterk in haar schoenen en is graag omringt door mensen. Haar loyaliteit en empathie maken van haar een warme en lieve persoonlijkheid. Ze houdt van actief en sportief bezig zijn, genieten van het leven en neemt graag initiatieven. Naast haar drukke job maakt ze graag tijd om te genieten van samen dingen te doen. De man die ze graag wil ontmoeten is in de eerste plaats eerlijk en betrouwbaar. Ook is hij verzorgd, intelligent en sociaal. Hij geniet graag van het leven en heeft een goede balans in werk en privé. Hij mag gerust ook goede dosis humor hebben, en zeker ook graag actief en sportief bezig zijn.

36 jarige projectontwikkelaar uit West-Vlaanderen

Ze is een stijlvolle, intelligente en ambitieuze dame die goed haar mannetje kan staan en zelfstandig in het leven staat. Een nieuwe partner zou een kwalitatieve aanvulling zijn in haar leven, die haar de nodige steun en geborgenheid kan bieden en matuur in het leven staat en waarmee ze op een goed level kan communiceren. Hij snapt dat ze geen 9 to 5 job uitoefent en heeft affiniteit met haar leefwereld, zodat er geen ongelijke is in deze relatie maar een mooie balans.

46 jarige onderneemster in de bouwsector uit Oost-Vlaanderen

Een intelligente en sympathieke vrouw voor wie respect, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en een positieve ingesteldheid belangrijk is. Ze is zorgzaam, betrouwbaar en bedachtzaam maar staat zelfstandig in het leven. Ze wenst een relatie op basis van gelijkwaardigheid met een intelligent en sterk karakter. Hij is sociaal voelend, empathisch, communicatief en humoristisch.

25 jarige apotheek uit regio Antwerpen/Kempen

Deze gentleman is een ambitieuze, stijlvolle en goed uitziende jonge man. Hij is werkzaam in de farmaceutische sector, hierbuiten is hij sportief en avontuurlijk aangelegd. Vinologie is ook één van zijn interesses en in zijn vrije tijd zul je hem dan ook af en toe op wijndegustaties vinden. Zijn ideale match is een stijlvolle dame, met een vooruitstrevende en positieve mindset, waar hij een mooie toekomst mee kan opbouwen.

55-jarige zelfstandige ondernemer uit regio Vlaams-Brabant
Hij is een aantrekkelijke en stijlvolle man. Zijn mooie, speciale ogen vallen meteen op. Op professioneel vlak is hij succesvol en leidt met passie zijn groot bedrijf. Toch staat hij realistisch in het leven, positief ingesteld, spontaan, vriendelijk en zin voor humor. Binnen een relatie staat hij voor, zo goed al alles open en wilt hij zijn partner tevreden stellen.Hij is op zoek naar een jonge, goed uitziende vrouw die net zoals hem belang hecht aan een goed voorkomen. Zij is een fijne gesprekspartner, dynamisch, beminnelijk en begrijpend.

75-jarige ravissante gewezen ondernemeemster uit regio Vlaams-Brabant
Deze stijlvolle, mooie en lieve vrouw weet van aanpakken en is een ondernemer in hart en nieren. Ze is open en sociaal en kent haar wereld heel goed. Ze is nog heel gezond en fit en houdt van actief bezig zijn. Ze wil graag een man ontmoeten die vriendelijk, sympathiek en open is. Hij is sociaal en aangenaam in de omgang. Tevens is hij is nog erg fit en gezond en houdt van een actief leven. Deze man heeft al heel wat van de wereld gezien en beschikt over een gezonde dosis intelligentie, liefst met een vleugje humor. Kortom, een man met stijl om naar op te kijken !

65-jarige zelfstandige ondernemer uit regio Antwerpen
Hij is een man die zich nog jong in zijn vel voelt, en zeker ook jonger oogt. Een levensgenieter, die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Verder is hij een gedreven ondernemer, open, communicatief en charmant in de omgang. Wellness is zijn uitlaatklep en doet dit dan ook wekelijks. Hij zou graag een vlotte, naturelle dame ontmoeten, die net als hem positief, respectvol en stabiel in het leven staat.

50-jarige ondernemer uit regio West-Vlaanderen
Hij is een goed uitziende, slanke, grote en verzorgde man, die stijlvol voor de dag komt. Eerlijkheid staat bij hem centraal en verwacht dit ook in een relatie. Verder is hij iemand met een breed interesseveld en houdt hij van het esthetische. Een dame die bij hem past is vrouwelijk, slank, heeft charisma en ogen die spreken en is bereid om tijd te investeren in een relatie om samen te genieten. Zij is ongeveer 42 à 48 jaar.

49-jarige gedreven zaakvoerder uit regio Antwerpen
Hij is een stijlvolle en goed voorkomende heer, vlot en sociaal in de omgang, gedreven in zijn zakelijke ondernemingen en zeker ook een levensgenieter & bourgondiër die graag romantisch uit de hoek komt. Hij houdt ook van affectie en genegenheid in een relatie en vind dit dan ook belangrijk bij een partner. Graag ontmoet hij een dame met vrouwelijk en verzorgd voorkomen die belang hecht aan familiale waarden en eveneens een levensgenieter is om samen een stabiele en mooie toekomst uit te bouwen. Bij voorkeur woont ze in de Kempen en is ongeveer 35 à 45 jaar.

70-jarige vlotte en actieve zelfstandige op rust uit regio Vlaams-Brabant
Deze lieve en vrolijke dame komt heel joviaal over. Met haar vlotte babbel en haar rijkelijk aanwezige lach ben je direct op je gemak bij haar. Het is een bezige bij die nog in optima forma is. Eerlijkheid en correctheid draagt ze hoog in het vaandel, en zal zich 100% inzetten om haar doel te bereiken. Ze wil graag een verzorgde man leren kennen die graag het initiatief neemt, een echte doener. Hij houdt ook van gezelligheid, een leuke babbel en is graag actief bezig. Net als haar is hij open en eerlijk, toont hij respect en empathie. Hij heeft een stabiel leven, is zelfstandig en in prima gezondheid.

55-jarige ondernemer uit regio Antwerpen
Hij is een goed opgeleide ondernemer die als gentleman in de omgang heel open en vooral een fijne gesprekspartner is. Qua uiterlijk is hij groot, slank en weet stijlvol voor de dag te komen. Hij heeft een brede interesse waaier, reist graag en is ook sportief aangelegd. Zijn toekomstige partner is een zeer vrouwelijke dame met klasse die optimistisch en dynamisch in het leven staat. Zij is ongeveer 45 à 55 jaar jong.

59-jarige ondernemer in de bouwsector uit regio Vlaams Brabant
Hij is een goed uitziende, verzorgde en vlotte man, die gedreven en nuchter in het leven staat, maar ook graag geniet van eten, reizen, fietsen aan onze kust, etc. Een enthousiaste, leuke dame, die eveneens geniet van uitstapjes, eten, iets gaan drinken, en de alledaagse dingen, is een dame die bij hem zou passen. Bij hem zal zijn partner altijd op de eerste plaats komen! Hij kijkt graag uit naar een vaste relatie, om samen te ontspannen, en te genieten!

55-jarige zaakvoerster uit regio Oost-Vlaanderen
Zij is een goed uitziende, vlotte dame die van aanpakken weet. Ze zorgt goed voor zichzelf én haar omgeving. Ze kan recht op haar doel afgaan wanneer ze overtuigd is. Hij is iemand die net zoals haar durft dromen en deze dromen ook durft najagen. Hij leeft met passie en straalt levensvreugde uit. Hij is eerlijk, betrouwbaar en wil samen met haar van het leven genieten.

50-jarige moderne knappe dame uit regio Antwerpen
Zij is een vlotte, sociale vrouw die zachtaardig en zorgzaam ingesteld is, maar ook een dame die zelfstandig in het leven staat en weet wat ze wilt. Zeer positief ingesteld en haar glas is steeds halfvol ;) Graag ontmoet ze een verzorgde en aantrekkelijke man van ongeveer 45 à 55 jaar die net als haar kan genieten van de kleine dingen in het leven .

50-jarige energieke ondernemer uit regio Vlaams Brabant
Tegen deze sympathieke man kan je alles zeggen. Hij is oplossingsgericht en denkt graag mee. In zijn gedragingen is hij heel mannelijk en een tikkeltje dominant. Hij neemt graag de leiding maar overleggen is ook heel belangrijk voor hem. Hij luistert en respecteert de mening van anderen. Als hij voor iets gekozen heeft is hij loyaal en gaat er ook 100% voor. Hij houdt van sociale contacten vertoeft graag in groep. Samenhorigheid en affectie draagt hij ook hoog in het vaandel. Hij wil graag een slanke en vrouwelijke dame ontmoeten met veel interesses en een drukke agenda. Het liefst is ze in haar beroep ook zelfstandige. Ze houdt van sporten (fietsen), uitstapjes, reizen en samen leuke dingen doen. Ze heeft haar hart op haar tong en is eerlijk en open.

51-jarige bedrijfsleider uit regio Antwerpen
Hij is een geboren leider, maar met een zachtaardig karakter. hij runt een groot bedrijf en doet dit met heel veel passie. Een echt managerstype is hij echter niet, wel is hij creatief, ruimdenkend en graag omringd door mensen. Hij houdt niet van practical jokes of surpriseparty’s, wel van de Ardennen en van lekker eten en drinken. Hij wil graag een elegante en slanke dame leren kennen met een goede dosis humor op zak. Geen te dominante vrouw maar die toch haar mannetje weet te staan. Ze is lief en verzorgend, kan goed relativeren, en is open in haar woorden. Ze is ongeveer 42 à 50 jaar.

73-jarige bedrijfsrevisor uit regio Brussel
Deze hoog opgeleide heer met een sterke persoonlijkheid en en iets wat eigenzinnige kijk op het leven is op zoek naar een dame met een hoog I.Q. en E.Q. en is een evenwaardige 'sparring partner' op communicatief gebied en is net als hem een wereldburger die zich ook thuis voelt in de hogere kringen.

53-jarige ambitieuze zaakvoerder uit regio West-Vlaanderen
Deze sportieve en ambitieuze vijftiger staat gelukkig in het leven maar mist een partner waarmee hij knusheid en gezelligheid kan opzoeken. Hij hecht zeer veel belang aan genieten en hoopt dit samen met iemand te kunnen doen. Hij zoekt een vrouw die vriendelijkheid uitstraalt en waarmee het vooral goed mee klikt.

54-jarige directiesecretaresse uit regio Vlaams-Brabant
Zij is een slanke, blonde en vlotte dame die met een jonge geest in het leven staat. Ze bruist van de energie en heeft een opgewekt karakter. Sport is de rode draad door haar leven en beoefent dit dan ook nog steeds op wedstrijdniveau. Ze zou graag een verzorgde, attente man ontmoeten van ongeveer 48 à 58 jaar om samen te genieten van de toekomst.

59 jarige architect/ aannemer, regio Antwerpen
Deze zachtaardige man is op zoek naar een gelijk gestemde vrouw met stijl en klasse die, net zoals hij, jong van geest en voorkomen is. Hij houdt van wandelen, fietsen, een terrasje doen, weekendjes weg en wil graag meer tijd maken om te reizen met zijn ideale partner. Straks verhuist hij naar zijn nieuwe, gerenoveerde hoeve en neemt zijn zoon de zaak over. Dat geeft hem de mogelijkheid om zijn agenda af te bouwen, meer te genieten van het leven en volop te investeren in een fijne relatie.

48 jarige dame, voormalig vrij beroeper, regio Oost-Vlaanderen
Charmante en goedlachse dame met een warm hart zoekt dito partner. Hij houdt net zoals zij van reizen. Is empatisch, heeft gevoel voor humor en is intelligent. Door een ongeval dient zij rekening te houden met enkele fysieke beperkingen, haar partner kan hiermee om. Zij heeft enorm veel doorzettingsvermogen, is zelfstandig en heeft een rijk sociaal leven. Ze kijkt uit naar een tedere man die haar een warm hart toedraagt en de knuffels geeft die ze nodig heeft.

31 jarige zaakvoerder, regio Antwerpen
Deze verzorgde, vriendelijke en loyale jongeman komt heel vlot en sympathiek over. Hij werkt hard en is ook zeer loyaal naar zijn entourage toe. Hij zou graag willen kennismaken een verzorgde jongedame zonder kinderen die wederzijds respect en trouw en eerlijkheid hoog in het vaandel draagt. Goed met elkaar kunnen praten en empathie zijn voor hem belangrijke waarden.

52-jarige ondernemer in de energiesector
Hij is een aantrekkelijke, sympathieke en vooruitstrevende man waar je onmiddellijk bij op je gemak bent. Eerlijk, humoristisch en "down to earth". Hij wil graag een gezellige, verzorgde en vrouwelijke dame ontmoeten. Warm van hart, behulpzaam, open en eerlijk. Iemand om er samen voor te gaan en om plannen mee te maken om later de wereld rond te reizen !

64 jarig voormalig onderneemster, regio West-Vlaanderen
Zij is een aantrekkelijke en stijlvolle dame die deeltijds in België en deeltijds en Spanje verblijft. Een zorgzame en liefdevolle vrouw met het hart op de tong. Ze wil graag kennismaken met een goed uitziende man die net als zij in staat is volop te genieten van het leven.

46-jarige ondernemer uit regio West-Vlaanderen
Hij is een zeer intelligente zakenman, die houdt van schoonheid in al zijn facetten en wenst graag kennis te maken met een goed uitziende dame. Glamour en flair staan centraal in zijn leven, dit wenst hij graag terug te vinden in zijn toekomstige partner. Hij is een passioneel iemand die houdt van diepgang. Zeer hulpvaardig, altruïstisch ingesteld en een tikje rebels. Zij heeft pit én karakter en wil graag een man naast haar om plezier mee te maken en te genieten van het leven.

58-jarig hoger kader bij een farmaceutisch bedrijf uit regio Vlaams-Brabant
Deze nuchtere zakenman is een dynamische en sportieve man die met beide voeten stevig in het leven staat. Hij is gepassioneerd in alles wat hij onderneemt, zowel professioneel als privé. Goede gesprekken vindt hij heel belangrijk en het liefst doet hij dit bij een lekker etentje of tijdens een leuke reis. Hij houdt van toffe gesprekken en warmte in een relatie.Hij zou graag kennis maken met een lieve, sprankelende dame die engagementen wenst aan te gaan. Er zijn voor mekaar vindt hij heel belangrijk.


 

 

Meer ingeschreven leden van R&F Introductions bekijkt u hier!

R&F Introductions
Exclusief Relatiebureau

Mail: info@rfintroductions.be

Tel.: +32.496.18.18.81